1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2593294

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 2023-11-02 Borta
erjo: nej, absolut är det så. och det är därför enda målet i år att hålla sig kvar, så att hinken kan få förutsättningarna att bygga ett ordentligt lag nästa säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Frölunda HC 2023-11-02 Borta
BobbyG: Modo har en bra stab, fantastiska coacher och en väl inarbetat spelidé, vi kommer således alltid att ”vara med” i matcherna och slåss om poäng, dock har vi ett tunt material och det kommer fälla oss (vilket vi redan viste) i många jämna matcher.

Lösningen är inte att värva även om många verkar vilja det, känslan är då bara att man går längre och längre ifrån den lagsammanhållning och spelidé som tagit Modo dit dom är idag och ist blir mer som ett lag (Oskarshamn) fullt av legoknektar som ska försöka göra underverk på väldigt kort tid, vilket sällan är gångbart.

Känslan är också att många fans fått lite hybris efter den start Modo har gjort och det har redan pratats om att man kommer klara kval och även slutspel, nu när andra lag läst av Modo och börjat justera sitt spel mot oss så är jag rätt säker på att vi kommer få det ännu tuffare i fortsättningen.

Hur som, tuff november för Modo, tar vi mer än 6/18 poäng så är jag nog nöjd.
Kommentera