1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481283 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670226

Sv: Silly season
erjo: Det finns också en risk med att ha tre producerande kedjor framåt. Det kan bli lite tufft bakåt. Om motståndarna stänger ned de två toppkedjorna och sätter sin bästa offensiva kedja mot den svagaste offensiva man har, så kan det få motsatt effekt. Vi hade bara två offensiva kedjor i allsvenskan, men i praktiken var den med AP, Mannberg och Södergran ändå ett hyffsat hot framåt samtidigt som de stängde ned motståndarna. Att ha tre rena offensiva kedjor kan bli lite för mycket av det goda helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Mycket sant, men att ha helt ofarliga kedjor som 3:e och 4:e är inget vidare heller. Kolla på vad OPs intåg med Jacobsson gjorde. De började leverera några mål och vann matcher åt oss. Första med Woods, Dixk och Aagaard släppte ner axlarna när allt inte ligger på dem och vi säkrade icke kval och ev play in.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: det är å andra sidan ingen som säger att modo ska ha tre rent offensiva kedjor, eller?

ursprungspoängen jag gjorde var att det spelar ingen roll, och det gör det inte, vilket kedjenummer kedjan har. det ser vi tydligt på siffrorna att det skiljer ett byte här och där i lika styrka. det spelar roll vilka man spelar med och hur mycket istid man får. att man på nåt sätt skulle skicka fel signaler för att en spelare står på en annan rad, hahahaha

förstår man inte det så kan jag inte hjälpa. jag vet inte hur tydlig jag kan vara. tycker man fortfarande att det är ett problem att spelare x står uppskriven på rad 3 istället för rad 2 i en lineup så är det ens eget problem. det är så korkat att jag saknar ord.

eller för att uttrycka mig i klartext: det är ta mig fan så otroligt mycket viktigare VILKA sampo ranta spelar med än vilken rad han står uppskriven på eftersom att det är minimal skillnad.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Tycker det funkat bra med tre offensiva kedjor, roligare att kolla på också.
Men visst något extra mål kanske vi släppt till bakåt
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: håller med
Kommentera