1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481267 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2670239

Sv: Silly season
J F K: det är å andra sidan ingen som säger att modo ska ha tre rent offensiva kedjor, eller?

ursprungspoängen jag gjorde var att det spelar ingen roll, och det gör det inte, vilket kedjenummer kedjan har. det ser vi tydligt på siffrorna att det skiljer ett byte här och där i lika styrka. det spelar roll vilka man spelar med och hur mycket istid man får. att man på nåt sätt skulle skicka fel signaler för att en spelare står på en annan rad, hahahaha

förstår man inte det så kan jag inte hjälpa. jag vet inte hur tydlig jag kan vara. tycker man fortfarande att det är ett problem att spelare x står uppskriven på rad 3 istället för rad 2 i en lineup så är det ens eget problem. det är så korkat att jag saknar ord.

eller för att uttrycka mig i klartext: det är ta mig fan så otroligt mycket viktigare VILKA sampo ranta spelar med än vilken rad han står uppskriven på eftersom att det är minimal skillnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
BobbyG: du behöver inte hjälpa någon att förstå att det inte spelar någon roll om det står första eller tredjekedjan. Men du tar upp Sandin som spelar med Everberg och Ferguson, samt Ejdsell som spelar med Kellman och Nilsson, som ett kasst exempel till varför vi ska fortsätta spela med Ranta i vad Modo väljer att kalla tredjekedjan, som består av Sam och Södergran.
Det är viss skillnad där.

Förstår man inte det så kan jag inte hjälpa.
Kommentera