1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2671240

Sv: Silly season
Bad_Brett: Rundblad är ett mysterium. Som du säger, helt orimligt att han är slut på. Framförallt en kille som hade ett spelsinne som ingen annan när han kom upp.
Kan man ha tävlat på högsta nivå stora delar av sitt liv för att sen bara gå och sitta av en säsong i SHL och va lite mysig sådär? Känns så konstigt...

Framförallt tycker man ju att han skulle haft nån offensiv kvar och kännt att det är kul att göra poäng? Att man är lat och skiter i hemjobbet är en sak, men ä en de värsta divorna brukar ju ta i framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Monno: vad jag har hört här i skell om honom så var han egentligen aldrig särskilt träningsglad och lite halvkass träningsdisciplin i unga år. Levt väldigt mkt på sin talang. Undrar om det spelar roll nu? Gjorde ett ryck i nhl, sen blev han less på att träna hårt ? Han är ju inte lastgammal men tänker att det kanske inte går att leva på lite grundfys och talang längre.

Men ah, vet inte. Tänker precis som du. Jag minns typ 3 offensiva räder från hela.säsongen, när man kände igen honom och såg att skillsen finns ju fan kvar.

Hade hoppats att han skulle vakna sista.10 men blev typ tvärtom ?

Vill han faktiskt tillbaks till skell så är ju det sista man vill göra en sån här säsong. Sen har har inte varit klappkass men låååångt ifrån vad hans borde kunnat leverera.

Och pp? Fan trodde han skulle dominera där.
Kommentera

Sv: Silly season
Monno: Kan det inte vara så med Rundblad, att han fått träna individuellt på somrarna under sin finska sejour?
Och att lite riktigt gemensam svensk sommarträning skulle göra susen?
Kommentera

Sv: Silly season
Monno: Ser ut som gubben spelat bakis hela säsongen, känns som något låst sig i skallen.
Kommentera

Sv: Silly season
Brickley klar för Tappara nästa säsong

Edit: Var redan avhandlat ser jag
Kommentera