1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2671252

Sv: Silly season
Monno: vad jag har hört här i skell om honom så var han egentligen aldrig särskilt träningsglad och lite halvkass träningsdisciplin i unga år. Levt väldigt mkt på sin talang. Undrar om det spelar roll nu? Gjorde ett ryck i nhl, sen blev han less på att träna hårt ? Han är ju inte lastgammal men tänker att det kanske inte går att leva på lite grundfys och talang längre.

Men ah, vet inte. Tänker precis som du. Jag minns typ 3 offensiva räder från hela.säsongen, när man kände igen honom och såg att skillsen finns ju fan kvar.

Hade hoppats att han skulle vakna sista.10 men blev typ tvärtom ?

Vill han faktiskt tillbaks till skell så är ju det sista man vill göra en sån här säsong. Sen har har inte varit klappkass men låååångt ifrån vad hans borde kunnat leverera.

Och pp? Fan trodde han skulle dominera där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
grimiss: Ja han är väl en av de största talangerna på backsidan Sverige nånsin haft.
Vet jag jobbade med en som fick möta honom där i 14-15års åldern och han var fullständigt dominant. Gjorde precis som han ville.

Jämför med Hedman som är samma "generation", var väl öite kamp mellan honom och Rundblad vem som var bäst? Eller minns jag fel? Med en skillnad då att en var/är känd för att träna mer än nån annan typ. Och den andra tydligen inte.
Kommentera