1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481097 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2671259

Sv: Silly season
Lider med er att det jävla plast-Örebro knep sista play in-platsen. Nu verkar det inte ha blivit någon derbyfest ändå eftersom Timrå inte lyckades behålla sjundeplatsen, men det är alltid så jävla tomt när säsongen är slut. Fattar att ett nytt kontrakt är en klen tröst ikväll, när man varit hoppfull över play in, men grattis igen till det nya kontraktet iaf.

Ni har ju damlaget i final kvar i alla fall, även om Luleå är en titan få lag kan knäcka så hoppas jag såklart ni vinner den och bryter monopolet dom har på trofén. Dessutom har ni ju slutspelet i HA att slänga ett öga eller två på också, en serie jag vet att många av er fortfarande håller kär efter era år där. Hatten av för er säsong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Just nu är det såklart jävligt surt.
Men ni ska vara stolta. Imponerande första säsong som nykomling.
Finns det några spelare i erat A-LAG som kan kliva ner och förstärka J20 i deras kommande Slutspel och förlänga säsongen?
Kommentera

Sv: Silly season
SuneMangs: HA-slutspelet känns ju bra mycket roligare än SHL, och det har ingenting med MoDo att göra, utan att FBK, Växjö och Skellefteå är så jäkla tråkiga att titta på att jag hellre tittar på när målarfärg torkar. Trodde aldrig jag skulle säga det, men nästan så jag hoppas att Timrå skräller och går hela vägen. De har åtminstone lite kul anfallshockey och spelare med lokal förankring.
Kommentera