1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480774 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2671263

Sv: Silly season
SuneMangs: HA-slutspelet känns ju bra mycket roligare än SHL, och det har ingenting med MoDo att göra, utan att FBK, Växjö och Skellefteå är så jäkla tråkiga att titta på att jag hellre tittar på när målarfärg torkar. Trodde aldrig jag skulle säga det, men nästan så jag hoppas att Timrå skräller och går hela vägen. De har åtminstone lite kul anfallshockey och spelare med lokal förankring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Det smartaste HA gjort är att införa slutspelet. Sportsligt gynnas de bästa lagen, plus att det skapar bättre ekonomi i serien.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett:

Skellefteå spelar fortfarande anfallsspel, får se hur deras skador nu räcker till för att ta sig till final…
Växjö däremot, de lär om möjligt spela ännu mera defensivt nu när slutspelet drar igång,

Färjestad och Växjö i final?! de två tråkigaste lagen i SHL under flera år nu….
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Jag är av exakt samma åsikt och har varit i några år. Det är förjävla tråkig hockey som spelas i SHL och det är mycket mer fokus på försvar och målsnåla matcher. Speciellt när man möter Växjö. Det är många motståndarlag som inte frambringar känslor i en, oavsett om man vinner eller förlorar mot dom.

Klart som fan att jag vill ha upp Brynäs igen, men Hockeyallsvenskan är fan så mycket roligare att spela i, speciellt som topplag. Håller stenhårt på Timrå i slutspelet i SHL, men det får man kanske inte säga härinne :)
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: ja lätt hellre Timrå. Inte en massa interference när vi möter dem, önskar ett sådant lag all lycka i ett slutspel.
Kommentera