1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2689294

Sv: Silly season
JonasN: Tror mycket grundar sig i en bitterhet att vi tappade Tambellini till er när säsongen ställdes in och att Dickinson gick efter fetaste lönechecken mitt under denna säsong när han och flera tvivlade på att vi skulle vara kvar i SHL.nnSjälv tycker jag det är uppfriskande att ett lag som slutar 9a och är rätt nära att missa slutspel visar att det går att komma långt i ett slutspel. Har inte sett matcherna men upplever inte att Rögle representerar destruktiv hockey, vilket Växjö vunnit 4 SM-guld på. Det ger hopp att i ett slutspel kan allt hända.nnSkillnaden är kanske att Rögle underpresterat sett till material i serien och nu överpresterar, medan vi över presterade sett till vårt material i serien.nnRögle har fin ungdomsverksamhet, precis som de flesta skånska klubbarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Hakning-Henrik: Tambellini visste man skulle dra, att dom däremot plockade våra juniorer för att tjäna NHL-deg var det som fick magen att vända sig på mig iaf.
Addera Dickinson till det också såklart.

Har bott och verkat i Skåne några år. Gissar att mycket av deras intresse bygger på HIF's misslyckande.
Har nog ALDRIG pratat så lite hockey som dom åren😆

Intresset existerar verkligen inte. Det är bara fotboll som gäller.
Det var en rejäl ögonöppnare för mig som alltid trott hockey är en sport för hela landet.
Kommentera

Sv: Silly season
Hakning-Henrik: Självklart förstår jag också att mycket av detta grundar sig i Tambellini. Men du är nog den första som säger det rakt ut. Och inget blir bättre av att förvränga fakta.
Vad jag förstår finns det klubbar som snott betydligt fler spelare från MoDo än vad Rögle gjort.
När det gäller Dickinson är det ett ofog att pressa spelare som vill vara kvar i SHL och det är osäkert om egna klubben spelar kvar. Upplevde precis samma sak när Luleå snodde bröderna Abbott när Rögle kvalade för att spela kvar i SHL.
Kommentera