1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480879 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2693654

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det galnaste är att supportrar till Brynäs och även Djurgården har finansierat att Oskarshamn har värvat massa dyra importspelare de senaste åren. Det ser jag som en sjukare grej än att Brynäsfans finansierar Brynäs-importer.

Björklöven har inte varit en del av högstaligan på evigheter och värdet på SHL:s TV-avtal har ingenting att göra med Björklöven. Så de förtjänar knappast att ta del av den kakan. Antagligen får de för lite pengar nu i relation till sina supportrar, men samtidigt har de varit en av dragplåstren i Hockeyallsvenskan under många år och därmed varit ett viktigt varumärke i HA:s lilla TV-avtal...

Tycker personligen att TV-pengarna borde fördelas över antalet abonnenter och inte serietillhörighet. I slutändan kommer TV-avtalet bara att fortsätta växa om antalet betalande abonnenter gör det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Problemet som jag ser det är att tv-avtalet är skräp för HA. Fördelningen av tittare ligger väl runt 30/70 om jag skulle gissa och fördelningen av pengar är 10/90.
Felet är svenska hockeyförbundet som tillåter den extrema snedfördelningen och därmed medverkar till att hockeyn dör ute i landet...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Håller med, mest rättvist🙂
Kommentera