Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Enkronan

396623 · » Till forumet


Sv: Enkronan
Stigsson: Jag tycker inte att man ska använda hjälpmedel när det går bra. Är enkronan en flopp, låt då barometern visa det! Folk lär nog inte kräva tillbaks pengar om de ser att det är en flopp! Jag tror fortfarande att den hjälper mer än vad den stjälper!
Kommentera

Sv: Enkronan
svarvarkurt: En barometer är bara bra om insamlingen kommer igång på allvar. Om insamling däremot är en flopp så stjälper en barometer mer än den hjälper.
Kommentera

Sv: Enkronan
oddset: Håller med dig. En barometer är ett måste. Om det är någon som har lite kontakter med personer som håller i projektet så borde de ta upp det. Om det finns en barometer så blir det en morot för folket att försöka öka summan hela tiden. Det blir liksom roligare då när man ser vad det ger!

Såg på AIK`s hemsida, där skrev dom upp namn på folk som skänkte pengar till klubben. Borde vara en idé. Då kan det kanske finnas en flik på hemsidan under rubriken: "Privata sponsorer"

Eller vad tycker ni?
Kommentera

Sv: Enkronan
MrAce:

Tack för svaret!
Kommer insamlingen att redovisas på något annat sätt. En bra redovisning borde ju fungera som en morot?
Kommentera

Sv: Enkronan
AH:

Det kommer inte att komma någon barometer på hemsidan. Inte i nuläget iallafall.

Vet inte så mkt ang. projektet, men betalningen pågår väl så länge man själv vill. Dvs tills man slutar betala, du skriver ju inte på att du tex ska betela i 12 månader eller liknande. Vet att det finns de som väljer att betala än idag, på den insamlingen som gick igång under 80-talet.

Vill du veta något så föreslår jag att du ringer ist. då det dimper ner ett stort antar mail på kansliet dagligen.
Kommentera

Sv: Enkronan
PeO:

Visst är det en bra idé. dock verkar själva sättet att göra det på väldigt ogenomtänkt. Jag skickade själv ett mail till kansliet och undrade vad det är man skriver på egentligen när man ger tillstånd för autogiro. Hur länge gäller avtalet och hur man avslutar det. Jag har dock inte fått något svar och därför avvaktar jag. Hade annars naturligtvis satt upp mig på minst en hundring i månaden. Idén med en barometer är ju strålande så webmastern deras borde fixa det. Men hur som helst så kommer jag att avvakta ett svar på mitt mail om villkoren.
Kommentera

Sv: Enkronan
PeO: Instämmer med PeO, hear hear!

fakta på bordet.
Kommentera

Sv: Enkronan
oddset:
Enkronan är en kanonidé som borde marknadsföras hårt, en blänkare i Masen och en hemlig plats på hemsidan kommer inte ge många kronor. Jämför exempelvis med LIF:s skickliga kampanjer.

Hur går förresten insamlingen till B-hallen? Här vore perfekt med en sån där barometer du pratar om. Sätt upp ett mål, två miljoner, och visa veckovis nya siffror. Som det är nu flyter insamlingen omrking i ett vacuum för oss som inte är inblandade.
Kommentera

Enkronan
Är det många som gått med i Enkronan ännu? om inte tycker jag att ni ska göra det,lite extra inkomst till klubben..många bäckar små.
Och skulle man inte kunna ha någon slags barometer eller något på MIKs hemsida där man ser hur många som är med på Enkronan,skulle vart en kul grej tycker jag,det kanske sporrar andra att också gå med om man ser att det ökar varje vecka.Eller vad tycker ni andra?
Kommentera

396623 · »