Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Ross

398241 · » Till forumet


Sv: Ross
Ross till NP? Skulle vara kul med 2000 åskådare i FMM Arena mot Björbo!
Kommentera

Sv: Ross
MrAce:

En annan ruggig styrka som Ross hade var den respekt och uppmärksamhet han förde med sig. Nästan allt fokus från pressen, motståndare och motståndarsupportrar hamnade på honom vilket medförde att många andra spelare kunde kliva fram mer ostört. Den mannen behövde inte ens vara bra eftersom han var nyttig i alla fall.
Kommentera

Sv: Ross
Stigsson:

Helt klart, det var faktiskt något som jag satt och funderade på igår kväll.

Kedjan med Ross-Sampa-Nilsson är riktigt bra formation.
Där du har Ross som topp och Nilsson med sitt underbara defensiva spel och sen ligger Sampa mitt mellan dom och fiskar. Tror inte det kommer att betyda så mycket för den kedjan, bara man kan få in en liknande spelare som Ross. Gärna en utlänning! Ersätta Ross går inte, men förhoppningsvis kan man hitta en likvärdig spelare.

Vad det gäller Calles spel med Rossen så gör det mig lite mer tveksam faktiskt. Om man kikar tillbaka så är Calles mål ofta i PP med just pointman Ross som assisterat. Calle har ett enormt bra skott som vi måste ta vara på i år, därför gäller det att vi får fram en pointman som vi kan luta oss tillbaka på i just spel i powerplay. Vi kommer inte få många chanser i år, utan därför så måste vi ta vara på de powerplay som erbjuds. Därför önskar jag en riktig pointman som kan styra spelet nu när vi inte kommer ha Ross på isen.

Andra åsikter ?
Kommentera

Sv: Ross
Hur kommer det nu att gå för vissa avspelarna i MIK? Kan exempelvis Sandberg och Bergström stå på egna ben eller har deras succesäsong hängt på att man har haft Patrik vid sin sida?

Kom ihåg att vi pratar om mannen som till och med gjorde Daniel Karlsson attraktiv på spelarmarknaden när han stog framför mål och styrde in allt som Ross sköt för några år sedan. När Daniel sedan lämnade Mora så visade det sig att han inte klarade att prestera så särskillt mycket på egen hand.
Kommentera

Sv: Ross
Kenny: Nationell sorgedag.

Mora är inte Mora utan Ross.

Jag skiter i det här nu, fan Patrik. Lite till bara då .......
Kommentera

Sv: Ross
Rossen kommer alltid att vara kung!
Tack för alla minnen och allt du gjort för MIK
Kommentera

Sv: Ross
jo1: Lite jobbigt för Ola att hänga där. Skicka upp en tröja eller nåt annat istället.
Kommentera

Sv: Ross
MrAce:

Skratt, ja det skulle väl vara det då :)
Kommentera

Sv: Ross
jo1:

Ja annars kan man ju kanske göra som Örebro och sätta upp en truck i taket, men i Olas fall kanske en cykel vore på sin plats istället ?
Kommentera

Sv: Ross
wille: Visst är han folkkär och har ett MIK hjärta men ja det är väl en smaksak! Själv vill jag ha upp den gamle backklippan Ola Ernlund i taket... :)
Kommentera

Sv: Ross
jo1:
Möjligt att det finns många spelare som aspirerar på en plats i taket. Bla Melin, men frågan är om någon spelare över huvud taget har varit lika folkkär som allas våra Ross..?!..jag tror inte det och det är därför jag tycker hans plats i taket är befogad!
Kommentera

Sv: Ross
wille:

I Hasss fall handlar väl om de där "Jättemånga" säsongerna han gjorde för MIK...Och på viket sätt han lirade, poängkung! Finns många spelare som aspirerar till en plats i taket, typ Tomas "stubb" Melin osv. Tycker inte han är riktigt mogen för taket om man jämför med giganten Melin!
Kommentera

Sv: Ross
Rossens tröja borde faktiskt sitta i taket bredvid Hasse Hanssons...det är min åsikt och jag tror att fler med mej delar den..
Kommentera

Sv: Ross
Rossen..finns ingen son du! ;)
Kommentera

Sv: Ross
Tack Patrik! Vi kommer att sakna en riktig lirare. Nu får du sitta på bästa plats i FM Mattsson Arena och följa grabbarna i elitserien. Vi ses! August hälsar.
Kommentera

Sv: Ross
blir tufft för mora men ja slår vad om att simons har en lr annan joker i bakfickan
Kommentera

Sv: Ross
Tack för alla härliga minnen Patrik!
Finns så många underbara mål man minns.

"Ross, hos oss är du alltid kung"
Kunde inte sagt det bättre själv.
Kommentera

Sv: Ross
Tack för allt Patrik, vi är många fans som aldrig kommer glömma dig. Ditt mål efter 37 sekunder i Troja dressen är det få som glömmer.

Patrik Ross kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta i alla fall. Mer kung än så blir man inte!

Hos oss är du alltid kung Rossen skrev ju Mora fansen på en banderoll när Troja mötte Mora i smidjegrav och det var väl verkligen mitt i prick. Ross har ju varit kung överallt där han spelat.

Det finns bara en Patrik Ross, en Patrik Ross, finns bara en Patrik Ross, EN PATRIK ROSS, finns bara en Patrik Ross
Kommentera

Sv: Ross
Tack för den här tiden Patrik Ross! har inte sett en sån lirare i Mora tidigare.vem ska nu tjaffsa med motståndarna,vem ska nu slå alla snygga pass och göra mål? kommer vi någonsin få hit en sån lirare igen..tror inte det..
Kommentera

Sv: Ross
wille: Fan va tråkigt att höra. Men tack för alla säsonger i Mora IK. Tack för alla snygga mål, passningar mm. Det har varit helt kung att se Rossen spela hockey. Synd att han kommer göra ett stort hål i laget som inte blir så lätt att fylla upp av någon annan bara. Lycka till i fortsättningen. Som sagt redan tidigare, kul att han stannar i klubben iaf.
Kommentera

Sv: Ross
Steff: Ja det får vi verkligen göra. Han måste nog vara en av mina absoluta favoriter i MIK genom åren.
Tack Patrik!!
Kommentera

Sv: Ross
MrAce:
jag tycker de är synd att Rossen ska sluta han har varit min favorit i hockeyn för hans skott och för hans målskest och hans grymma passningar de har varit helt grymt.
Kommentera

Sv: Ross
"Patrik Ross gick på vatten"
Kommentera

Sv: Ross
Steff:

Japp det stämmer.
Tråkigt, men ändå skönt att han stannar kvar inom föreningen.

Tack för allt Patrik!
Kommentera

Sv: Ross
wille: Hörde också det på radion,Får tacka Rossen för den underbara tid han gett oss.....
Kommentera

Ross
Enligt de senaste ryktet jag hört sägs det att Ross lägger av me hockeyn. Han ska enligt uppgift istället ha något annat jobb inom Mora IK:s styrelse. Någon som kan bekräfta eller dementera?!
Kommentera

398241 · »