Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1102203

Sv: Supporterliraren
Barbapappa:

Som det ser ut nu så är du ute och cyklar. Det finns ingenting som talar för att Leksand skall hamn utanför topp 3 även om det återstår en del matcher.

Leksand, Aik, Malmö eller möjligtvis, Leksand , AIK, Lakers, där har du topp 3. Mora är garanterat med och tar en play off plats men 3:a blir dom aldrig. Kommer ni 3;a eller bättre skall jag personligen bli den 1:a att gratulera.

God Jul på dig pojkjävel :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Supporterliraren
mattias - 74:

ja precis, "om" man stirrar sig blind på tabellen "nu". Ja.

"men" sett till de senaste 6 omgångarna så har leksand skrapat ihop 9 poäng och mora 13.

18 omgångar kvar för mora. 17 för leksand. 4 poäng på 6 matcher X 3 lika med 12 poäng. dvs, mora totalt sett 2 poäng mer än leksand när tabellen summeras.

och du räknar malmö till topp 3???

har du missat turbulensen där dom letar efter tränare, boorken nobbade dom och gick ut i media med det. bobbo och 2:a tränaren sjukskriver sig. 3:dje tränaren sköter träningen som bara besöks av tio spelare + 2 målvakter.
sedan har dom ju ett strålande facit bakom sig, eller hur.

nej du, jag håller med Vikegård. Lägg ner Malmö och börja om!

som sagt:

1. Aik
2. Växjö.
3. Mora
4. Drantarna

om jag får rätt så ska jag vara den förste att gratulera er till playoff platsen ;)
Kommentera

Sv: Supporterliraren
mattias - 74:

Ytteligare en sak, att inte ledningen skäms att supportrarna skall "skrammla" ihop pengar till en spelare. Det är för visset även om jag tycker att det är i högsta grad motiverat då inget händer.
Kommentera

Sv: Supporterliraren
mattias - 74:

Det skulle i så fall vara att Leksand får ett allmänt break down, vilket är lite på gång nu. Fortsätter det kan Leksand bli fyra. När det gäller Mora har lednigen varit allt för seg och inte insett problemet som vi har behandlat här ett otal gånger, MIK behöver några stabila pjäser i bakre leden! Att det skall vara så väldigt svårt att förstå det. Snålheten bedrar visheten är ett talesätt. Har de betalt för att inte agera? Det kan var allt för många poäng upp nu för att bli en av det tre främsta.

Mitt tipps är följande:

AIK

Leksand

Växjö


MIK

Malmö
Kommentera

Sv: Supporterliraren
mattias - 74: Nejdå du behöver inte vara orolig,Leksand kommer bland dom tre,Jag tror att Aik vinner serien Leksand tvåa Malmö trea,Mora då Ja det är ett lite osäkert kort,Har man lite tur så kommer man till kvalserien och kan ställa till det för några lag,men laget är lite för ojämt idag kanske är bäst att säga, för att riktigt utmana
Kommentera