Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1102481

Sv: Supporterliraren
Metal Guru:

Ser inget fel i att supportrar hjälper till, men grunden till detta kan utifrån den citerade texten nedan tolkas som ett visst missnöje, otålighet, förtroendeklyfta och att det finns funderingar kring att något måste hända innan det är för sent.



Citat:

Ge resurser till en spelarvärvning
Tillföra kapital utanför budget
Stärka banden mellan klubb och supporters
Ge fans tillfälle att påverka
Varje dag kommer vi uppdatera resultatet av projektet på vår hemsida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Supporterliraren
Hakan Olsen:

Det jag kan utröna av "citatet" är att det finns en välvillig suporter grupp som vill göra allt för att klubben ska va bra och att kunna hjälpa till att stärka laget.

det är ett gott ändamål som alla tjänar på, så varför ens göra något så dumt som att ifråga sätta detta?

finns fler exempel på suporterklubbar som sponsrar sitt lag.

ex. lexand, vita hästen.

så sluta gnälla nu och stötta istället. det är väll kul att kunna stå på läktaren och känna att: - den där spelaren har jag bidragit till.
Wow, det är stort att dra igång något sådant här.
jag var själv inne på samma linje för ett par år sedan....


go go go go, drakarna.
Kommentera

Sv: Supporterliraren
Hakan Olsen:
Tja, vad ska man säga... Anstränger man sig tillräckligt mycket kan man uppenbarligen hitta konflikter och förtroendeklyftor även där sådana inte finns. Och du har jobbat bra med den biten.
Du är dock långt ute och cyklar. Supporterliraren (där jag själv är involverad) är ett initiativ av fansen, och klubbledningen har reagerat på samma sätt som vilken förnuftig klubbledning som helst skulle göra: "Vad kul, här har vi engagerade supportrar som vill bidra genom att sponsra på sitt eget sätt. Hur kan vi hjälpa till?".
Kommentera

Sv: Supporterliraren

Hakan Olsen:
Texter och uttalanden går att tolka precis hur som helst. Uttrycket 'som Fan läser Bibeln' är säkerligen sprungen ur en tolknings-avart. Om du envisas med att läsa mellan raderna som du gör, så är det helt ok för min del. Men då måste du också räkna med att folk omkring dig protesterar.

Jag kan gå i god för att han som skrivit det du citerar INTE kände "missnöje, otålighet, förtroendeklyfta" före, under eller efter författandets tidpunkt.

Behöver jag leta upp honom, så att han får säga det själv härinne?

(...författaren PeO är en slumrande HS-medlem, men går säkert att sparka igång om du kräver det...)

Kommentera