Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1102509

Sv: Supporterliraren
Hakan Olsen:
Tja, vad ska man säga... Anstränger man sig tillräckligt mycket kan man uppenbarligen hitta konflikter och förtroendeklyftor även där sådana inte finns. Och du har jobbat bra med den biten.
Du är dock långt ute och cyklar. Supporterliraren (där jag själv är involverad) är ett initiativ av fansen, och klubbledningen har reagerat på samma sätt som vilken förnuftig klubbledning som helst skulle göra: "Vad kul, här har vi engagerade supportrar som vill bidra genom att sponsra på sitt eget sätt. Hur kan vi hjälpa till?".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Supporterliraren
insu:

Jag tycker det är viktïgt att ta upp detta då jag inte varit säker på de bakomliggande orsakerna och att det utåt kan ge sken av att det inte står rätt till med klubbens ekonomi. Vad är möjligt att få ihop? 50 tkr? Vad är månadskostnaden för en bra spelare med alla avgifter inkluderade? Räcker 50 tkr till en månadslön? Jag kanske har missbedömt hur mycket det är möjligt att få in.

Det kanske är vanligt att supportrar i olika etablerade klubbar bidrar med insamlingar till köp av spelare. Har ni exempel på sådant (förutom Leksand)?


Lycka till med insamlandet!
Kommentera