Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1159257

Sv: Silly Season inför säsongen 2009/10
Hakan Olsen:
Jag har bott i Mora från födsel till 20 års ålder och bor där fortfarande sommar som vinter, så lite anknytning har jag nog. Det är verkligen inte det det handlar om. Men om du nu bara är ute efter att provocera med dina inlägg så känner jag inget vidare för att fortsätta något som helst slags diskussion. Då är vi liksom inte längre ute efter någon slags poäng längre. Ja, annat än att provocera så klart, och det måste man ju få göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season inför säsongen 2009/10
Mike Skinner:
Ja det var inte min mening att mitt senaste inlägg skulle uppfattas som ett personangrepp, även om jag tycker att ditt inlägg var det. Jag uppfattar inte mig själv som brun även om jag, men ganska sällan, bär något brunt klädesplagg. Det blir rätt ofta rött, blått eller svart. Det beror på vad jag har rent för tillfället. Jag tycker att vi avslutar detta spår som går till en "dead end". Förresten en nordamerikansk älg skrivs moose inte enligt den stavning jag hade. Det djur jag skrev med horn vore något att se.
Kommentera

Sv: Silly Season inför säsongen 2009/10
Så har då Rhodin bestämt sig för att lira i Skåre BK kommande säsong, var ju inte vad ja hoppats på då.

Tydligen så har han för avsikt att fortsätta sin karriär som ledare och ser då Skåre som en perfekt klubb att skolas in i det hela.
Kommentera