Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1245885

Sv: Kontraktsläget i MIK
zeb:
Det ser inte ljust ut. Att missa kvalserien kommer att sätta sina spår i kassan. Publikunderlaget är för lågt och intresset från möjliga sponsorer allt för svagt. Några tunga spelare, ett par backar och en forward, som jag och andra efterlyste under sommaren kom aldrig. Insamlingen till supporterliraren vet jag inte vad det givit men insamlingen kanske kan fortsätta om intresse finns.

Jag säger det igen, Bogg och Eriksson har inte spelat som förväntades av dem. De kanske saknar den motivation och driv som behövs, och då platsar de inte längre. Dagens hockey kräver massor med energi och vilja.

Vi får hoppas att merparten av spelarna blir kvar och att MIK lyckas ta sig till playoff nästa säsong. Konkurrensen lär inte bli lägre, snarare tuffare. Går det inte att behålla bra spelare som är under utveckling och komplettera med några stabila erfarna (och behålla Greger) finns det ingen möjlighet att ta sig upp igen till ES.

Jag känner en väldig besvikelse även om jag var medveten om att MIK skulle kunna försvinna direkt i playoff, då Almtuna blev motståndaren och favör av hemmamatcher. I samtliga bortamatcher mot Almtuna har MIK inte haft en chans (likadant föregående säsong). Det har varit allt för dåliga matcher mot svagt motstånd för att MIk skulle kunna komma 3-4 i serien. Vad var det som hände?

Vi får hoppas på ett mirakel till nästa säsong och inte ett enda långt lidande. Jag hoppas dessutom att dalatidningarnas journalister kan rycka upp sig och ta kontakt med MIKs ledning och ge seriösa artiklar i tidningarna. Det har dessutom varit väldigt väldigt dåligt med uppföljning och analyser. Det har inte varit många (om några?) artiklar med tränarna och deras syn på saker och ting. Det kan ev. bero på att ledande personer inom MIK inte vill att det skall finnas information att ge ut.

Slutligen aktiviteten på denna sida har varit nära noll under senaste månaderna. Vad det nu kan bero på. För min del lägger jag ner tills någon annan har något att säga. Ha det bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kontraktsläget i MIK

Hakan Olsen:
"Slutligen aktiviteten på denna sida har varit nära noll under senaste månaderna. Vad det nu kan bero på. För min del lägger jag ner tills någon annan har något att säga. Ha det bra."

Säg detta istället på mik.se, där vi ett flertal gånger tidigare hänvisat dig.

Kommentera