Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1256872

Sv: Kontraktsläget i MIK
Tycker inte riktigt om den utväckligen jag ser...

Martin Jansson och Anders Nilsson nekas plats trotts att de spelarna personiferar pusselbitar som måste finnas i ett lag.
Bättre grovjobbare som vill spela i ett AS-lag är svårt att hitta.
Dessutom så har de utan tvekan hjärta för klubben och vill spela här.

Hjärta för klubben har utan tvekan också Mikael Simons som tyvärr inte får förnyatt kontrakt. Tack för din tid hos oss och jag hoppas du hittar en ny klubb med supportrar som har förstånd nog att uppskatta dig.
14 säsonger och 666 matcher talar sitt eget språk.

Mattias Ekholm är kanske inte den med mest rutin men han är en mycket tallangfull back värd att satsa på, dessutom kan han räknas in bland våra egna.
Tragiskt nog har han släpts vidare när här var tillfälle att satsa.
Ok, han kan må bra av att utväcklas vidare i ES och kan komma att återvända, men är det inte den målsättningen MIK har... elitserien?

Tycker aldrig om när klubben försöker riva stommen i laget.
Anser att laget behöver rutin och tunga slitvargar, spelare som kan kriga oss genom en tuff och jobbig serie som kvalserien, spelare som Martin Jansson, Anders Nilsson, Mikael Simons och Mattias Ekholm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kontraktsläget i MIK
MIK 7-1:

Jag håller med att spelarna skall ha hjärta för klubben. Kände inte till att Martin J. och Anders N. inte har möjlighet att få plats i klubben, deras energi behövs. Mattias Ekholm är ett riktigt tapp om han försvinner, det är en framtidsback. Vad kostar det att ha honom kvar? Jag har tidigare varit lite tveksam tilll Mikael S. då han inte satsat helhjärtat med sina kilon utan varit något "feg". Men under senaste säsongen har Mikael vuxit med uppgiften och satsat i närkamperna, vilket gjort mig glad.

Vilka spelare har MIk avicerat att göra sig av med och vilka blir kvar?
Kommentera