Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1272103

Sv: MIK i TV
Hakan Olsen: Har mailat till S24 för att höra hur uttagningar av matcher går till och det var som man befarar, det är upp till oss fans att se till att det blir TV sända matcher se nedan svaret jag fick av produktchef Wixtröm:

"När vi lägger våra matchval så måste vi, hur gärna vi än vill sprida matcherna, utgå ifrån vilken publik som är mest intresserad – det vill säga kort och gott vilka lag som drar flest tittare. Konstigare än så är det inte. Om vi ens ska kunna fortsätta visa matcher överhuvudtaget så måste vi ta stor hänsyn till vilka lag som enligt erfarenhet från senaste två säsongerna lockar stor publik. Dessvärre, måste jag säga, så har inte Mora gjort det, varken på hemma eller bortamatcher som vi har sänt tidigare. Vi visar ju precis som du skriver en match med Mora under första månaden. Om alla Mora-fans går samman och visar att det finns ett stort intresse och att vi kan få era matcher att gå runt, ja då kommer det garanterat att bli fler Mora-matcher på S24 framöver.
Så, mitt tips är: Se till att alla hängivna fans faktiskt köper matcher på S24 när de väl visas, på så sätt kommer ni också få fler matcher under resterande del av säsongen. Tänk på att det bara är en månads schema som är spikat.
Gällande Viasats val av matcher så ligger detta helt utanför våra, och är ingenting som vi kan påverka på något sätt. De väljer endast förstavalet som visas på tv, de andra två väljer vi. Vi vill ju som sagt hemskt gärna visa Mora mer, men då måste folket strömma till så att tjänsten inte går i sank.

Mvh
Tobias Wixtröm 
Produktchef

Mail [email protected]

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MIK i TV
Massebros:

Jag har varit i kontakt med Sportbladet för att få dem att skriva om lagens status inför serien. Inte ett ljud i svar. Det vore bra om fler efterfrågade detta.
Kommentera

Sv: MIK i TV
Massebros: '

Nu är det så att Leksand av någon anledning har anhängare över hel landet. Bra marknadsföring helt enkelt. Detta gör att det inte bara är de som bor i Leksand och de närmaste orterna som vill se laget. Det kommer att vara omöjligt att komma upp till Leksands publiksiffror inom de närmaste åren. Till slut kommer deras extra fans att tröttna eftersom de inte kommer att gå upp till ES, då kanske det även blir andra lag som visas. Eller så har folk tröttnat att titta på AS då möjligheten att gå upp till högsta serien blir allt mindre.
Kommentera