Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1369786

Sv: En tråd för allt
zeb:

Jag kan inte låta bli att kommentera gårdagens match. Försvarsspelet, försvarsspelet, försvarsspelet, försvarsspelet.... Det var helt vidrigt hur det såg ut. Två 16-åringar. en som spelar som en 17-åring i försvarszon (nr. 14), klart att det blir problem. Men de får erfarenhet som jag hoppas MIK kommer till godo. Jag har förhoppningar på nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen:

Nu när lagen börjat spika sina trupper kan man konstatera att detta kommer nog bli den mest jämna och spännande säsong i As nånsin.

Almtuna Mora Leksand SSK Rögle och Örebro kommer nog att vara ruskigt jämna som lag tror jag ! frågan är bara vilka som blir topp 3... Omöjligt att sia om.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
Skönt att se flera viktiga namn krita på och intressanta nyförvär på väg in.
Ska bli intressant att se vad Jens Hellgren och Kim Nabb går för.
Hellgren, stor back från defensivt starka Borås, ung dalmas draftad av Colorado.
Nabb, rightare med många lyckade säsonger i Mesti och "kvalserie"-erfarenhet, pratar svenska och känner, förhoppningsvis, spelare i truppen.

5 backar, 5 forwards och tränare just nu under kontrakt

Hakan Olsen & zeb: Vad gnäller ni om?
Ni två borde verkligen vara helnöjda, ni satt ju och dillade om kval till Div1 för bara nån månad sedan och nått KS var inte på långa vägar tal om.
Det tragiska är att en del personer blir aldrig nöjda med vad nån annan gör och se någonting positivt, som nån annan utför, verkar nästan lika hopplöst.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
Hakan Olsen: Det är förbannat bra utbildning för våra killar.
Kommentera