Mora IK

45251 inlägg · 1667 ämnen

Inlägg #1371291

Sv: En tråd för allt
Skönt att se flera viktiga namn krita på och intressanta nyförvär på väg in.
Ska bli intressant att se vad Jens Hellgren och Kim Nabb går för.
Hellgren, stor back från defensivt starka Borås, ung dalmas draftad av Colorado.
Nabb, rightare med många lyckade säsonger i Mesti och "kvalserie"-erfarenhet, pratar svenska och känner, förhoppningsvis, spelare i truppen.

5 backar, 5 forwards och tränare just nu under kontrakt

Hakan Olsen & zeb: Vad gnäller ni om?
Ni två borde verkligen vara helnöjda, ni satt ju och dillade om kval till Div1 för bara nån månad sedan och nått KS var inte på långa vägar tal om.
Det tragiska är att en del personer blir aldrig nöjda med vad nån annan gör och se någonting positivt, som nån annan utför, verkar nästan lika hopplöst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
MIK 7-1:

Du måste hålla med om att starten av AS var inte bra, helt enkel riktigt riktigt dålig. Jag blev väldigt fundersam till hur det skulle gå och jag efterlyste bättre försvarsspelare. Det insåg även ledningen som tog in några nya backar, bl.a. Ilakis. Efter det blev det mycket bättre, men det var fortfaranade väldigt svajigt då alla inte gav sitt yttersta och dessutom var det försvarsspelare som fortfarande var juniorer och hade problem. I kvalet till playoff gick det MIKs väg och alla gav sitt yttersta. Det var något som jag uppskattade. Klart att sex matcher på nio dagar gjorde sitt. Första matchen i kvalserien var hur dålig som helst. Vilka dålig byten och dessutom gled spelarna ut vid bytena, ingen energi alls. MIK spelade upp sig offensivt i de följande matcherna men deffensivt var det inte bra (understatement). För många biliga mål i baken, det gör även att en osäkerhet infinner sig hos forwards om inte försvaret fungerar. Jag såg inte senaste matchen mot MODO men jag antar att det var många bjudningar och lätta mål. Luckner och Ross hade det nog väldigt jobbigt i båset. Nu får vi hoppas att det går att bygga vidare på laget och att fler deffensivt bra spelare kommer in innan säsongen börja (och att MIK vinner stort över Ore). De nya spelare som kommit in nu är intressanta och jag ser positivt på framtiden just nu.
Kommentera