Övrig sport

1614 inlägg · 27 ämnen

Inlägg #1302163

Sv: Baseballtråden
El Maco: Giants wins it all!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Baseballtråden

Äh, Jets får spö.

Byter sport. Snart drar träningen igång! The Hot Stove kokar än även om de saftigaste bitarna i soppan har gått åt. Vinnare och förlorare?

I National League så har Phillies överraskande signat Lee till sin rotation och har nu fyra fantastiska starters av fem möjliga. Jobbigt... Braves ser också starkare ut. Washington försöker förtvivlat bli att räkna med och har varit med i flera budgivningar utan att lyckats och därefter överbetalat spektakulärt för Jason Werth som är bra men som blir onödigt rik i år och kommande år. Kanske vad som krävs för att visa att de menar allvar? Marlins bygger som vanligt mest på egna talanger och Mets trampar vatten i väntan på att några tunga kontrakt ska löpa ut.

Tipset: Phillies tar serien igen.

I Central blir Reds fortsatt bra, Brewers blir bättre med Grienke och som vanligt är Cardinals att räkna med. Cubs sprattlar. Astros och Pirates gör omtag igen men torde vara två av ligans sämsta lag.

Tipset: Brewers. Kanske tradar de Prince Fielder men behåller de honom tror jag de räcker till slutspel.

I väst hoppas regerande mästarna Giants kunna försvara titeln. Inga dramatiska ändringar i mästartruppen, ett problem är att flera av de bärande spelarna är så unga att truppen blir dyrare bara av den anledningen. Inget jättespektakulärt i väst förutom att Padres tradat bort Adrian Gonzalez. Ser jämnt ut. Gissar att Giants försvarar titeln men det kan gå hur som helst. Alla utom Arizona har chansen.

I American League är det mest buller i Öst som vanligt. Red Sox är de som låter mest och har förstärkt rejält. Yankees gick hårt efter Lee men fick snopna se att det inte räckte att betala mest, han gick till Phillies ändå. Yankees lär vara bra i alla fall. Rays har blivit av med flera tongivande spelare men har ett hav av talang att ösa ur och har fyllt på med två gamlingar i Damon och Ramirez som kanske kan ta laget högt.

Tipset: Red Sox. Men Yankees är inte klara...

I Central ser det stenhårt ut. Twins, White Sox och Detroit har alla stor kapacitet. Indians är i rebuilding medan Kansas kanske är på gång äntligen? Även om de tradade bort Greinke.

Mitt tips ligger på Twins.

I väst försöker Rangers försvara sin pennant. Angels har haft svårt och kommit tvåa i flera budgivningar om stjärnspelare. Seattle föll pladask ifjol trots hårdsatsning. Oakland räcker nog inte till.

Tipset Ranges, men Angels är inte klara.

Kommentera