Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1784789

Sv: Säsongen 16/17
Fick se lite Tre Kronor i Putin Cup. Småtrevligt måste jag säga, spännande spel med bra mönster. Det vimlar av Schelleftebekantingar på isen. Kul att få se tjejtjusaren Rundblad behandla pucken, det var länge sen sist. Och så knäcker vi finnarna, och vinner hela skiten. Det känns bekant på något vis... lite deja vu...

Stör mig något oerhört på Linus Osmart. Har nog aldrig sett en en puckkåt och självisk spelare? Det är MIG MIG MIG mest hela tiden och hans kedja tappar allt spel eftersom det är någon slags one-man show tills minitomten fipplar bort pucken efter ännu ett misslyckat youtubeförsök. Klart sämst i laget skulle jag nog säga, fast å andra sidan är han en jäkel smälla in andraass mot Kazakstan.

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Ryno o Omark verkar iaf ha lite kemi. Bra match o kul med turneringsseger för Gröneborg, då slipper han sågningarna nu framöver till nästa turnering. Vi brukar ha svårt i izvestijaturneringen:)

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund:
Erkänn att din "våta" dröm vore om Linus O skulle krita på för SKAIK, så mycket som Du retar dig på denna artist så inser nog de flesta att det är så det ligger till.... ;D hihi

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Ja du...Omark är ju fruktansvärt egoistisk på planen. Han slår ju nästan inga assists alls. Bara 116 st hittills i KHL. Han får skärpa till sig.