Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1810904

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Håller med om dig angående reglerna.
Saiks andra mål är det kassa regler som dömer bort. Enligt domaren i situationsrummet så spelade det ingen roll om anfallaren var utanför målgården när han rörde målvakten. Utan att det är om målvakten har kontakt med målgården som avgör. Inte heller spelade det roll hur hård kontakten var eller om målvakten skulle filma ett fall. Utan bara om det var kontakt och om målvakten då hade kontakt med sin målgård. Nä så den regeln får de se över då det bara blir löjligt.

Frölundas 2-0 mål kunde man ju se redan i reprisen att klubban var under ribban. Men det kollades ju upp i situationsrummet och bekräftades.

Annars var det en bra match. Ett ruggigt tempo med ganska få klara målchanser pga att de lyckades ligga nära varandra pga det höga tempot .Jag tycker den var ganska jämn med litet övertag till Saik i första och andra. Men i 3dje så spelade Frölunda bättre. Kan vara så att de tidiga 2-0 målet i 3dje gav momentum. I slutet dansade pucken nästan på Frölundas mållinje ett antal gånger. Men det hör ju till slutminuterna. En bra match med 2 bra lag. Och så kommer säkert denna serie fortsätta.
Domarinsatsen är inte mycket att säga om. De dömde efter reglerna vid videogranskningarna. Så det är ju reglernas fel vid Saiks andra mål kan jag tycka. I övrigt så var inte domarna speciellt hemmavridna. Utan bara som det brukar vara överallt ungefär.

Som sagt detta kan sluta hursomhelst. Skulle ni bli utslagna Kompis så kom hem till mig så bjur jag på päronkonjak och ger dig lite tröstande ord.

Lycka till i nästa match. Ni är tillräckligt bra att ta hem denna kvart, Men det är Frölunda med. Och det gör ju det hela så mycket roligare. Det är som om det vore final direkt =)

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Håller med om att det var en bra och spännande match, men kika på skott emot mål. Tyvärr hade vi inte ställt in siktet.

Domarna är så jävla dåliga så det finns inte, och vi får varje jävla beslut emot oss som vanligt - förutom en kompensation i slutminuterna. Väldigt irriterande. Spelar ingen roll om vi spenderar en miljard kronor och tar in CIAs dyraste teknologi när det är inkompetenta nollor som sitter där och röker en holk innan de tar besluten.

Tråkigt att man ska sitta och diskutera en massa horribla beslut istället för att diskutera en spännande slutspelsmatch.

Ni hade jävligt tur ikväll men någon gång måste turen sina.