Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1810969

Sv: Säsongen 16/17
lifesson:

Det var en jämn och bra match igår mellan två roliga lag. Jag är inte konspiratoriskt lagd, och ibland har man missflyt med besluten, tror att domarna gör sitt bästa och försöker vara objektiva. Det har bara vart så sinnesjukt många tveksamma och felaktiga domslut som drabbat oss när vi lirar borta mot er. Totalt osannolikt om man räknar upp dem.

Kommer ihåg matcherna du refererar till. Fina minnen! Om jag kommer ihåg rätt så gjorde Kirunasonen Thomas Hedin 4 mål borta mot er i 5e avgörande. I matchen innan tror jag det var Boisvert som satte avgörande pucken i sudden, eller var det Sjögren?

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Minns också hur Ulf Janson Hostade sig igenom sitt tillfälliga kommentators uppdrag när vi tittade på bortamatcherna på en stor duk i Scandinavium. Det upplägget med stor filmduk i Scandinavium för att se bortamatcherna tror jag är rätt unikt på den tiden iallafall. Jag har iallafall bara varit med om det de 2 bortamatcherna.

Sv: Säsongen 16/17
Yoda Marklund: Jag minns inga sådana detaljer. Bara hur roligt vi hade innan matchstart och hur snopet det kändes när vi gick därifrån. Ett fint minne trots allt