Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Biljetter till SSK-FBK

110464 · » Till forumet


Sv: Biljetter till SSK-FBK
easy: toppnoteringen förra säsongen var nära 6000 mot DIF har jag för mig. Hallen tar 7550 typ.. Du behöver inte förboka, det kostar dig enbart mer pengar.
Kommentera

Sv: Biljetter till SSK-FBK
easy: På SSK:s officiella hemsida www.sodertaljesk.se kan du gå till "biljetter" i menyn så står det allt om hur du skaffar dig biljetter där. Risken för att det blir slutsålt är nog minimal, trots att det är premiär och mot Färjestad. Senast det var slutsålt var nog kvalserien -96 eller så. Kan vara bra att beställa i tid dock så du får schyssta platser högt upp på långsidan.
Kommentera

Sv: Biljetter till SSK-FBK
OskarB: Var det någonsin slutsålt i Scaniarinken förra säsongen?

Ingen aning. Tänkte att premiärmatchen kunde locka en del folk...

Jag var inne på ticnet.se men ingen SSK match så långt ögat når... Lägger de in matcherna efterhand? För andra lag (ex. FBK) kan man boka biljetter för alla matcher på hösten...

Angående ATG. Är det bara att knalla in till närmaste ombud eller kan man göra det online?
Kommentera

Sv: Biljetter till SSK-FBK
easy:

Var det någonsin slutsålt i Scaniarinken förra säsongen?

Jag var där och kikade en gång förra säsonge, och köpte mina biljetter via ATG. Väldigt smidigt... Tror även att www.ticnet.se fungerar.
Kommentera

Biljetter till SSK-FBK
Tjena!

Tänkte ta mig till Scaniarinken och avnjuta Elitpremiären. Problemet är bara att jag har en bit att åka och vill inte riskera att inte få nån biljett. Kan man förboka eller köpa biljett innan? Var i så fall?
Kommentera

110464 · »