*/ ?>

SSK-Linköping 090924

1179029 · » Till forumet


Sv: SSK-Linköping 090924
distanserad:
Jag hoppas att Yahoo gör en Hancock, dvs börjar lite tveksamt för att sedan bli riktigt vass. Glenn var ingen direkt klippa i egen zon men han har ju inte varit i laget särskilt länge, det kan vara osäkerhet om positionerna. Framåt visade han en del fina intentioner.

Själv tyckte jag Klasen var riktigt bra igår, t.ex. visade han prov på ovanligt bra hemjobb när han snodde pucken av Mårtensson vid hans friläge. Att han skjuter för lite vet alla om, inklusive han själv men impulsen att hellre prova en passning eller en dragning till verkar sitta mycket djupt. Videll var väl mer anonym, jag är inte säker på att han passar in i den kedjan.
Kommentera

Sv: SSK-Linköping 090924
Puh: Gratulerar till segern till att börja med.
Vet inte vad man ska dra för växlar av det hela. Inget av lagen strålade ju direkt... klart är att lhc i alla fall har väldigt svårt att få fart på dököttet. Får hoppas att de kommer igång innan tåget har gått.

Hur som helst ska gnälla på era lirare istället - era kanadensare - var verkligen osynliga fram till målet. Jag hade redan sågat sönder dem vid fotknölarna - speciellt glenn som blir årets flopp. men... jag antar att man kanske ska vänta nån match till. kanske kommer de göra sina poäng trots allt.

Linus Klasen är ju alltid sevärd, men i går såg han ut som Bambi på hal is emellanåt. Vet inte vad han hade druckit innan match. Sen kan man ju undra varför karl inte avslutar oftare själv.

lycka till framöver
Kommentera

SSK-Linköping 090924
Premiären avklarad och det gick ju över förväntan med tanke på att laget inte vunnit en match på försäsongen och totalsågats i media. Inte mycket snack om att det var Bjurling som räddade SSK den här gången. Man var rejält tillbakapressade, särskilt i 2:a perioden men lyckades resa sig i sista och fick in matchavgörande 2-1 efter snyggt kanadensiskt samarbete mellan Ryan Glenn och Yanick Lehoux (som faktiskt varit rätt osynlig fram tills dess). Pinsam publiksiffra i vanlig ordning, hoppas soffliggarna fick sig en tankeställare.
Kommentera

1179029 · »