Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1178953

Sv: SSK-Linköping 090924
Puh: Gratulerar till segern till att börja med.
Vet inte vad man ska dra för växlar av det hela. Inget av lagen strålade ju direkt... klart är att lhc i alla fall har väldigt svårt att få fart på dököttet. Får hoppas att de kommer igång innan tåget har gått.

Hur som helst ska gnälla på era lirare istället - era kanadensare - var verkligen osynliga fram till målet. Jag hade redan sågat sönder dem vid fotknölarna - speciellt glenn som blir årets flopp. men... jag antar att man kanske ska vänta nån match till. kanske kommer de göra sina poäng trots allt.

Linus Klasen är ju alltid sevärd, men i går såg han ut som Bambi på hal is emellanåt. Vet inte vad han hade druckit innan match. Sen kan man ju undra varför karl inte avslutar oftare själv.

lycka till framöver
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK-Linköping 090924
distanserad:
Jag hoppas att Yahoo gör en Hancock, dvs börjar lite tveksamt för att sedan bli riktigt vass. Glenn var ingen direkt klippa i egen zon men han har ju inte varit i laget särskilt länge, det kan vara osäkerhet om positionerna. Framåt visade han en del fina intentioner.

Själv tyckte jag Klasen var riktigt bra igår, t.ex. visade han prov på ovanligt bra hemjobb när han snodde pucken av Mårtensson vid hans friläge. Att han skjuter för lite vet alla om, inklusive han själv men impulsen att hellre prova en passning eller en dragning till verkar sitta mycket djupt. Videll var väl mer anonym, jag är inte säker på att han passar in i den kedjan.
Kommentera