1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

:: Positiva Timrå ::

590328 · » Till forumet


Sv: :: Positiva Timrå ::
RöDaBaSkErN: Varför skulle vi vara födda att pinas varje säsong mer än andra lags fans? Jag har varit med och gått på matcherna under den tiden vi mötte Antjärn och Husum och det var också trevligt.

Det är dock jobbigt att se laget förfalla på det här sättet när vi nu hade etablerat oss med suveräna placeringar i elitserietabellen och med en bra publikutveckling i hallen. Hade inte gnällt om spelet sett något sämre ut i år och ifall vi lutat åt en 7-8 plats i tabellen. Spelarflykten har ju varit total, men det känns onödigt med denna försämring.

Timrå IK verkar inte vara utan pengar som Giffarna och borde kunna prestera bättre förvärv.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Laakonen petas mycket riktigt till förmån för sheriffen. Laakonen verkar inte ens vara med på bänken. Kanske är han skadad igen? Hur som helst så är han en stor besvikelse så här långt! Men det sägs att säsongen är ung.

Håll nere siffrorna nu, grabbz.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Frella; Robban m fl:
Som flera redan sagt så har ni mött flera av topplagen på bortaplan, så inte ska man ta så allvarligt på nuvarande tabell. Själv lever jag förstås i ett lyckorus då Brynäs ligger trea, efter meriterande segrar mot bl a Leksand, Djurgården och MoDo.

Så ge inte upp - det kan alltid bli värre. Bifogar texten till en uppiggande sång, som enligt uppgiven är författad av en pillerknaprande ångestartist från Nolby:

DANSA I E.ON Se länk >>



Bottennotering:
Obestyrkta påståenden hänvisar till att Orion, kaptenen på det sjunkande skeppet, har ett finger med i spelet - men kanske har jag här tagit mig vatten över huvudet. Vi får se vad han säger när han dyker upp.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Kerstin_k: Peter Ström kan få spela idag, möter ju trots allt Frölunda. Annars borde Laakonen ha hans plats.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Robban: Jaha. Det får stå för er. Själv hade jag kul åren i ettan och allsvenskan. Undantaget åren med Sundsvall Hockey.

Hurra: ett till påhopp (printscreen till mitt arkiv) Har inte tid med gbg idag. jobb.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
RocknRolf2 Ska du till Göteborg du som har nära ditt.Eller sitter du hemma och grinar o gnäller din pajas
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Kerstin_k: Laakkonen gjorde enligt mig sin bästa match i TIK-tröjan senast mot HV. Han är ett offensivt vapen, men är rätt bedrövlig i egen zon dessvärre. Skulle kunna tänka mig Manderville som center annars flankerad av Hallin och Laakkonen, då borde även Laakkonen får lite mer utrymme offensivt. Med Krykov på bänken.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
The Fat Bastard: Personligen anser jag att Laakonen skulle kunna producera bra mycket mer om han fick spela med, säg exempelvis, Nielsen och Manderville. Synd att han inte får chansen, för jag tror att Laakonen kan vara ett riktigt offensivt vapen bara han får chansen ordentligt.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
RocknRolf2: Som tikare har man alltid levt med ångest och svarta demoner.
De senaste tre säsongerna är undantag som bekräftar regeln.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Kerstin_k:

Vi har för många "lätta" forvards, tycker jag allså, vi behöver dom som tar tag i spelet. Laakonen ser trött ut.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
RöDaBaSkErN: Vilket sanslöst trams att det skulle vara nåt form av naturligt tillstånd att lida och ha ångest som Tikare.
Klart man blir upprörd när det går dåligt för ens lag.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Laakonen som avbytare i dag. Är det för att han har ont eller för att vår gode Kenta inte anser att han håller måttet?
Personligen skulle jag vilja se mycket mer av Laakonen, gärna i första eller andrafemman.

Nån som vet varför han sitter på bänken?
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Timrå¨vinner med 4-2!
Läste ur min faktabok imorse..så ja vet va ja pratar om! ;)
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
RöDaBaSkErn: Kanon!!
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
actionleif: match i scandinavium mot fröl. och en domare som heter thomas andersson från gävle tror jag. försöker hitta nåt positivt o det gör jag man kan ju se timrå live o det är positivt.
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
rupert: den jingeln har ju en speciell anknytning till en spelare... som jag saknar..
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
actionleif: För mig får de spela vilken jingel de vill så länge TIK:målen ramlar in! :)
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
Är det bara jag som längtar till att få höra Winnerbäcks "Kom ihåg mig" som måljingel i EON igen .. hoppas det blir så snart
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
rupert: Hmmmm...."mimma"....konstigt ord! Vad tänkte jag där?? *funderar* Mumma ska de va!
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
NR_9: Jag vet inte om jag tillhör en minoritet bland TIK:are men jag är fortfarande lyrisk över att "vi" spelar i ES! Visst, de senaste åren har varit mimma och onekligen skapat en del förväntningar. Men inse fakta; en hel del flyt med värvningar osv har det varit...ekonomiskt (och i slutändan är det ju ändå det som är avgörande) är TIK fortfarande en lite klubb med ES-mått mätt. Inte topp 4:a som en del härinne tycks tro...
Dessutom är TIK knappast det första lag som inkasserar en mindre bra säsong efter några framgångsrika, se på HV71. Tippat topplag år efter år men de har väl inte alla gånger infriat de förväntningarna?!? Tänker då främst på förra säsongen...
Kommentera

Sv: :: Positiva Timrå ::
RöDaBaSkErN: Visst är det mer spännande nu för varje match och glädjen som kommer när Timrå vinner nästa match kommer ju att vara otrolig. För jag tror att Timrå kommer att fixa detta och att det är nu man ser vilka som är riktiga supportrar.

Själv har jag bara varit på en seriematch och det var mot DIF, sen har min ekonomi inte varit tillräckligt bra för att gå och titta. Men jag har antingen åkt och kollat på någon som köpt matchen eller suttit bänkad framför webbradion och lyssnat.
Kommentera

:: Positiva Timrå ::
För att summera mina känslor så trivs jag för tillfället. Klart man inte vill förlora, men va faan. Helt ärligt hur roligt är det att gå på en match med sinnesro och vetskap om att man redan vunnit (som det trots allt känts senaste säsongerna). Jämför detta med att gå på en match, känna adrenalinet och tänka "nu jävlar ska vi ta poäng!"

Som trogen Timråsupporter så är iaf jag van och känner mig hemma i rollen som underdog. ...Va faan har hänt med er andra?

Bortskämda snorungar finns det gott om men vuxna karlar/kvinnor som springer och grinar och gnäller bara för att vi inte vinner alla matcher längre är ju för mig mer pinsamt än vad som för tillfället händer på isen!

Inse fakta, vi tikare är född för att pinas på ishallarna runt om i Sverige, det har aldrig vart lätt och ska inte heller vara lätt att vara Timråit.
Känner du dig inte hemma i dessa tankegångar så BYT LAG! Du är förmodligen bara en medgångssupporter ändå som aldrig visat din skugga på matcherna när det var 300 pers på läktaren, utan kommer smygandes nu när elitkontraktet är i hamn!

...Samtidigt måste jag tillägga, det är ju det som är charmen och tjusningen med att hålla på TIK! Man är liksom utvald och kan känna sig stolt även om vi förlorar 3 av 5 matcher under en säsong! Tradition kallas det!

*Sluta hyperventilera och tänk igenom det jag skrivit en gång till. Lägg sedan dina teorier åt sidan för ett kort ögonblick så ska du se att du också lyckas se det ljusa i "mörkret"...*

Rött, Alltid Rätt!!!
Kommentera

590328 · »