1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #590125

:: Positiva Timrå ::
För att summera mina känslor så trivs jag för tillfället. Klart man inte vill förlora, men va faan. Helt ärligt hur roligt är det att gå på en match med sinnesro och vetskap om att man redan vunnit (som det trots allt känts senaste säsongerna). Jämför detta med att gå på en match, känna adrenalinet och tänka "nu jävlar ska vi ta poäng!"

Som trogen Timråsupporter så är iaf jag van och känner mig hemma i rollen som underdog. ...Va faan har hänt med er andra?

Bortskämda snorungar finns det gott om men vuxna karlar/kvinnor som springer och grinar och gnäller bara för att vi inte vinner alla matcher längre är ju för mig mer pinsamt än vad som för tillfället händer på isen!

Inse fakta, vi tikare är född för att pinas på ishallarna runt om i Sverige, det har aldrig vart lätt och ska inte heller vara lätt att vara Timråit.
Känner du dig inte hemma i dessa tankegångar så BYT LAG! Du är förmodligen bara en medgångssupporter ändå som aldrig visat din skugga på matcherna när det var 300 pers på läktaren, utan kommer smygandes nu när elitkontraktet är i hamn!

...Samtidigt måste jag tillägga, det är ju det som är charmen och tjusningen med att hålla på TIK! Man är liksom utvald och kan känna sig stolt även om vi förlorar 3 av 5 matcher under en säsong! Tradition kallas det!

*Sluta hyperventilera och tänk igenom det jag skrivit en gång till. Lägg sedan dina teorier åt sidan för ett kort ögonblick så ska du se att du också lyckas se det ljusa i "mörkret"...*

Rött, Alltid Rätt!!!
Kommentera