1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Ang jobbiga förluster

490077 · » Till forumet


Sv: Ang jobbiga förluster
Kronblom: Och vad vi grät för det *ironi*
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
 
Så tog Malmö 2 pinnar av banjospelarna från norr om Nolaskogarna.
:-)
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
friskan:
Sant min kära Friskan.
Vi tar dom nästa gång. På tal om jobbiga förluster, dom mot Bobcats var alltid jobbiga ;)
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
OKW: Vi bör lära oss att ta förluster "något så när".

Idag var det dags för en sådan helt överraskande storförlust, men vi rasade inte ens ner i tabellen.

Vi har ett kanonlag, en kanonarena.
Varför blir somliga så enormt frusterade?
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
JOBBIGA FÖRLUSTER:
Räcker det inte med att säga ARBOGA ????
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
friskan:
Stödja oavsett - det är ju vanligt, hederligt gammalt supporterskap!
Ingen anledning att koppla det till något lallande fåneri.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
rupert: Jag tror som så att baksmällan varar i 5-10 omgångar, när slutspelet drar igång så kommer det vara lika hett som vanligt. Så jag är nog beredd att hålla med Nubben, festen kommer inte komma av sig trots att NHL.spelarna drar.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
Friman SR: KLart man skall tro på sitt lag men att lasta över alla poäng och framgångar på Henke är nog att ta i. Henke har mycket att tacka sina backar för framför allt som rensar välförtjänt. Sen hoppas jag verkligen inte hästarna ställer till det vid en eventuell final. Sen vem som drar det längta stråt återstår att se framåt vårkanten.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
Friman SR: I dagens ST säger Nubben att han inte tror att festen kommer att komma av sig iom att NHL-stjärnorna ant. snart drar, att det hade blivit en värre baksmälla nästa säsong om dom stannat hela säsongen.
Nubben menar som så; att snart är det slutspel och då blir det fest ändå.

Jag håller inte med, tror att det varit klart roligare med en hel säsong där samma förutsättningar gällt, dvs fullt ös med NHL-importer även in i slutspelet. Sedan hade man kunnat se tillbaka på den här säsongen som århundradets mest spektakulära.

Som det blir nu känns det som om festen dör kraftigt när den normalt sett snart skall börja.....
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
mok: Hånflina du och vad faan ska jag som ÄLSKAR TIMRÅ IK säga???? Klart JAG tycker att NI inte är så märkvärdiga... Åhhhh, en motståndare lixom... Vi är ju lixom konkurrenter och jag får ju hålla på mitt....

Klart fasen att ni är har ett duktigt lag, inget snack om saken och just nu leder ni ES klart välförtjänt... Men Henkebenke han är ju så oerhört duktig så det liknar inte något, fabulös helt enkelt.... Ni har många poäng att tacka Henke för, sanna mina ord...

Må bästa lag vinna, men jag vill gärna leeeeeee mest efter sista tekningen för säsongen vilket kan bli efter sjunde och avgörande här i Gbg och i Scandinavium, om inte några jävla hästar har arenan i besittning för då leeeer jag mest och bredast i Frölundaborg.....;-)

FORZA TIK...........alltid, alltid.....................
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
Friman SR: Frölunda som lag är inte så märkvärdigt det är Henke som är fabulös??? Så du menar det bara är Henkes förtjänst att vi leder ES så klart? Tillåt mej isåfall hånflina.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
OKW: "Lallandefånerörelsen" byggde på att jag/du skulle stödja laget oavsett om det gick bra eller dåligt.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
OKW: Det är precis den inställning vi skulle behöva ha. Just nu tycker nästan alla av oss att allt ska förändras och förbättras och att inget är bra eller ens kan bli det, även när det kan bli det. Fast vi som vet vet ju vad det handlar om. Vi är bäst, alltid.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
El Maco:
Jag måste få rätta dig.
"Lallandefånerörelsen" byggde på att man skulle tycka att DeRouville var bra så att han skulle BLI bra. Tjoflöjt!

Trots att Timrå gick kräftgång var allt bra, hå å' hej!
Inga fel hade gjorts och inget behövde analyseras och förbättras inför framtiden.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
DJ Hell: Why Hell Hemp??? Sitt nu lugn i båten, Timrå visste bara att de var så jävla bättre än Luleå så därför rinnade de på en rilla och det är precis som Kenta sa, det håller inte och Vi tar nu lärdom av detta....

Goa Gubbarna i Väst... Det må vara Vi gubbar i TIK031 då....;o) Men låt Frölunda segra på.... Det brukar inte vara bra, se hur det gick för äckligt gullila för två år sedan, de log inte mest då efter sista tekningen i april.... Frölunda som lag är inte så märkvärdigt, det är Henkebenke som är fabulöst bra. Efter isen helt grym med sina enligt regelboken maximala skydd. Så det ska skjutas högt på Henke och inte missa så mycket som Clubben gjorde häromdagen och sätta de chanserna..... Skitlätt, icke, men gör man det så vinner Vi och icke de s.k goa gubbarna i väst......

Men kartan kan omritas brutalt snart... Jag fattar inte NHLPA's bud enligt det jag läst. Har proffspelanas fack, NHLPA, erbjudit en lönesänkning på 24% så att de ska få börja arbeta igen???? Jepp, snygg fackförening att betala medlemsskap i som ska försvara just dina intressen kan tyckas... Eller har facket insett att om NHL överhuvudtaget ska överleva och om medlemmarna/spelarna överhuvudtaget ska ha någon arbetsgivare som betalar löner då får allt spelarna lyssna och sansa sina lönekrav???

Tänkvärt är det och definitivt politik......

Forza TIK..........alltid, alltid.................

P.S... Dagens domherrar i den kommande tråden Mora IK - Timrå IK...
Chef: RÖNNMARK, Ulf
LM1: DOLK, Robert
LM2: FREDRIKSSON, Conny
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
DJ Hell: ...och i ES-premiären pissade vi på er. 5-0. Say no more, Vi är bäst och Gläfsers lever på sina dyrt köpta ÄnnHåÄllproffs.

Måste ha varit tidigt 80-tal eftersom vi spelat i ES sedan säsongen 84/85 och sedan dess aldrig ens behövt kvala.

Jimmy: Hade du läst lite i tidningarna på den tiden det begav sig istf att dra dina egna slutsatser efter det att Jonte blivit Gläfsare skulle du veta hur det låg till. LHF var intresserade av Jonte när hans Ankkontrakt gått ut. Jonte, som hela tiden - även inför den här säsongen - haft tät kontakt med Nobbe hoppades dock på ett bättre kontrakt hos Ankorna och ville inte ge besked redan under våren/sen vår. Inget lag kan vänta hur länge som helst och LHF värvade följaktligen vidare. Notera att Jonte inte tackade ja till något ES-lag i det skedet. När Jonte så småningom bestämt sig för att det bud han fick från ankorna var för dåligt hade de flesta ES-lagen redan fyllt sina trupper och hade inte råd med honom även om de tidigare varit intresserade. Jyyyrgårn drabbades ju dock av en dopingavstängning och hade plötsligt en plats över, och till den platsen passade Jonte perfekt. Jonte vill dock inte ha mer än ettårskontrakt eftersom han hoppas på att Skellefteå ska ta sig upp i ES, för från den dagen är det inget annat lag än Schtaan som gäller för honom. Ettårskontrakt är väl sällan önskvärda från ES-klubbarnas sida om det handlar om en spelare som har potential att tillhöra kärnan i truppen. Nu är det ju ingen risk att Jonte skulle räknas till kärnan i eran trupp, då han i hjärtat är för mycket nordnorrlänning för det.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
DJ Hell: Förstår din besvikelse, men sen när blev 4-4 i en hockeymatch en förlust? Förlust av två poäng som en seger gett kanske du menar..?
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
Joji, 4-4 igår var en jobbig förlust. Särskilt som man vet att vi är fan så mycket bättre än det skitlaget och dessutom lekte oss genom de två första perioderna. Men någon gång på 80-talet blev det 3-9 i Timrå lagen emellan, den gången i allsvenskan... Så okej, vi överlever! Och kanske fick vi igen för aningen tursamma 3-2 i Sydkraft senast och 4-3 i förlängningen i Coop...

Tyvärr ser de goa gubbarna i väst alltför starka ut i år ändå, så drömmen om SM-guld lever inte som den borde. Och guld är det enda som gäller nu efter två raka semi...
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
El Maco:
Vilka minnen som flödar över en..
Husum..Mitten av 80 talet...Där halva bussen moonade åt
något uppretade Husum fans på väg hem efter matchen..

Lång Tord skulle spöa alla vakter för att
han inte fick gå ut o röka i pausen..Det var lite mer som
hände men det är cencur på det..Allafall härinne...;0)
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
El Maco: Allt sedan Timrå IK (W/Ö) avancerade till högsta serien i mitten på -50-talet har man aldrig varit "sämre" än att man som minst kvalificerat sig för spel i playoff eller Allsvenskan. Förutom EN säsong, 1994/95. Man kom då femma i höstserien (S-vall sexa) och slutade på tredje plats i vårserien. Sämsta säsongen under 50 år.. heja!

Det var inte så kul att förlora mot Sollefteå med 3-7 på hemmais heller. Inför en sisådär 200 närmast sörjande...
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
El Maco: Husum Hockey, som föreningen numer heter efter någon form av rekonstruktion, håller till i Division 2 Norra C tillsammans med lag som Svedjeholmen, Järved, ÖSK, IFK Nyland, HKH och Kramforsalliansen.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
El Maco: Det jag syftade på var en helt annan sak. En klurig sådan.

Husmus finns ej. Det känns så.
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
Skarin: En väldigt relevant jämförelse! Hela Lallandefånerörelsen byggde väl på att vi ändå har det ganska bra jämfört med 461 (överdrivna!?) åskådare och torsk mot Arboga.

När man tänker Timråhistoria så tror jag ändå inte att TIK ens under mörkaste åttiotalet var rejält avhängt från toppstriden tidigt någon säsong? Jo, i allsvenskan efter jul var vi strykpåsar några gånger men annars var det väl snubblande nära rätt ofta. Matcherna gällde åtminstone någonstans någonting nästan jämt. Men det var inte roligare att kryssa mot Husum för det.

Vad gör Husum nu föresten? Har de ens ett lag?
Kommentera

Sv: Ang jobbiga förluster
Frella: Men inte ska du väl behöva jämföra Timrå IK med Sundsvall Hockey. Ta det lugnt nu Fredde ;)
Kommentera

Ang jobbiga förluster
Efter gårdagens genomklappning var man jävligt besviken på TIKs inställning i sista perioden och på hur de genomförde densamma.

Nyss hemkommen från IFSH-Arboga så har man fått lite mer perspektiv på det hela. Vi ligger trots allt trea i ES. IFSH visade ingen vilja alls ikväll och försvarsspelet var bedrövligt. Fagge släpper in två billiga mål, men kan inte på nåt sätt lastas för förlusten då han knappast fick någon hjälp utifrån. IFSH borde dessutom vunnit matchen trots avsaknad av vilja om de hade haft förmågan att göra mål, vilken också saknas.

Ett viljelöst lag och ca 300-400(461 enligt officiella, men den stämmer knappast då det var ordentligt folktomt i hallen.) på läktarna och man kunde höra domaren och spelaren prata på isen.

Med detta i hänseende så kan jag ta 4-4 mot Luleå, bottennapp mot Brynäs och liknande, vi har det nog rätt bra ändå =)
Kommentera

490077 · »