1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Arenan

297085 · » Till forumet


Sv: Arenan
mike: Haha, du har det inte lätt du, men det ska du inte ha heller. Ångest, du vet. ;-)
Kommentera

Sv: Arenan
Världsklass ikväll inte bara på rinken utan även ute på parkeringen som sagt var. Det var fullt krig därute och minst lika spännande som i matchen kan jag hälsa - vi vann för vi var först vid trafikljusen i stan! Själv kom jag hem nu för en 45 minuter sedan med både en skalp från parkeringen och en från matchen - det känns rätt skönt nu! Ringlande köer ända ut till motorvägen påväg in - världsklass. Parkeringen proppfull kl 18.30 - världsklass. Tyvärr så finns det inte parkering för 6000 pers. Men vad gjorde väl det när det finns så mycket tallskog att parkera i en mörk kväll som denna, det är ju tamefaen i mig skandal när man är mörkrädd som jag är! Även detta måste väl anses hålla världsklass en dag som denna när vi fullkomligt förnedrar Frölunda i två hela perioder, när hände det senast? 1975 eller?

Det är ändock ganska skönt att veta att det nu bara är 47 omgångar kvar tills kvalserien drar igång! Ska bli skönt att få uppleva gamla sunkiga ishallar som hovet m,fl igen - det suger att behöva ha en så pass nygammal och fin arena när man ändå ska ner i kvalserien!

Ps. Tills nästa hemmamatch så ska jag ta med mig MINST 15 burkar neongröna istället för bara 5 som det gick åt i kväll - då kan man bjuda med sig lite också till sina höjdrädda vänner. Själv hade jag både rep och ishacka i beredskap om något skulle ha skitit sig - nu gick allt ändå rätt så skapligt för att vara en invigningspremiär! Var någon nedanför mig som snackade om fuskbygge men då svepte man bara en burk till så höll man sig lugn perioden ut! Tredje perren blev dock igenkligen lite för spännande mot vad den skulle ha behöva blivit igenkligen dårå!

/Gonatt
Kommentera

Sv: Arenan
Maraca: Det var rätt glest på läktarna men längst ned stod en sköld av individer med diagnos höjdskräck som undlät flytta sig och bana väg för övrigt publikum.
Kommentera

Sv: Arenan
Johan J: Inkörningsproblem, ja kanske. Jag stog ganska långt upp på läktaren och ont om utrymme kan man inte säga att det var, och man ser hela planen kanon bra, men ska man på muggen eller ta sig en kaffe så är nog det bästa alternativet än så länge att klättra över till sittplatsläktaren och sedan gå vidare till luckorna under sittplats. Själv tycker jag att man borde ha en utgång till längst upp på stå.
Kommentera

Sv: Arenan
Maraca: Jag studerade kaoset som utspelade sig på ståplatssektionen. Publikvärdarna gjorde vad som stod i dess makt. För att förenkla och underlätta angöringen vore det kanske bäst att uppmana höjdrädda som vägrar ta två steg uppåt på läktaren att komma tio minuter efter nedsläpp. Dessutom kan arrangören uppmärksamma publik på de övre ingångarna. Inkörningsproblem?
Kommentera

Arenan
Kollade in statistiken på röstnigen, Hur nöjd är du men Sydkraft Arena.
73 % tyckte att den var 5+, håller till viss del med, arenan är kanon när man väl är på plats. Men att ta sig till och från är inte så lätt. Å ska man ta sig en fika då måste man nästan vara acrobat speciellt om man står ett antal meter från utgången! Nåväl arenan är alldeles ny och lider av en del barnsjukdommar som jag är helt övertygad att man kommer att bygga bort inom sinom tid. Tycker sedan att när matchen väl är slut så borde man kunna öppna dom gamla brand dörrarna så att folk snabt kan ta sig ut.

Matchen då, har väl alldrig sett ett så utspelat lag som indianerna i dom 2 första perioderna. Kan det vara så att dom är nertränade och Timrå har formtopp ? :-) Med det spel som Timrå visade upp i kväll så kommer det att tas mångt fler skalpar än vad experterna siar om.
Kommentera

297085 · »