1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Botten är nådd!

1084394 · » Till forumet


Sv: Botten är nådd!
Timrå är klar tvåa bland elitserielagen :/
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
RTS: "Och att vår ledning skiter att ersätta precis som man gjorde 2005/2006"
Det har som du säger varit väldigt obalanserat på alla håll i laget alldeles för länge nu. Det tror jag att ganska få har missat.

Men tycker du att det låter som en bra idé att byta ut halva laget mitt i säsongen ??. Det är lite väl drastiskt tycker jag.
Tror inte att ledningen "skiter att ersätta" alls. Det kan ta ett tag att hitta nya och framförallt tillgängliga spelare mitt under säsongen.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
AndersN: Syftade mer på att defensiven skulle bli tryggare med en Sanny L. där bak.
Det i sin tur leder till en bättre offensiv.
Känns det som.
Tror jag.
Men vad vet väl jag egentligen.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
tjobba: Att säga att sanny bidrar mycket offensivt vet jag inte om jag håller med om,47 poäng på 283 matcher är väl kanske inte direkt en offensivt skicklig backs facit.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
tjobba: Om man ser till förra säsongen så saknar jag inte sanny så mkt. Inte en av timrås bättre backar då. men timrå hjärta har han...
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Snoop: Får man stenar kastade mot sin bil så är man en sjujäkla publikfavorit ;-)

En Sanny i TIK skulle betyda otroligt mycket. Både för defensiven och offensiven, och framför allt för lagsammanhållningen..
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
tjobba: Spetskompetens finns de mycket av, grejjen är ju den att försvarsspelet är så himla rörigt att alla forwards & backar får lägga så sjukt mycket energi på försvarsspelet som inte alls funkar och man har ingen energi kvar till offensiven, den blir lixom lidande så jag skulle lätt köpa ut Sanny på de kontrakt han har för de är dyrare att åka ur es, men de kommer snåljävlarna i ledningen aldrig göra vilket är synd, sen kanske Sanny trivs kanon i Lakers oxå för vad jag har hört så är han även en publikfavorit där som han var här.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Snoop: Jag skulle mer än gärna se Sanny tillbaka i TIK efter uppehållet. Visst behöver vi spetskompetens, men fan vet om det inte är viktigare att få tillbaka lite stål, lite vilja, och lite hjärta i detta sargade lag...+ en center av rang.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Frella: Minst sagt...
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
tjobba: Jag saknar oxå Sanny, vilket hockeyhjärta den killen har.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
tjobba: Ja han kunde gå bort sig med stil =)
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
GUD vad jag saknar Sanny Lindström...
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
RTS: Håller med till fullo, samt att det måste vara nått inom klubben som gör att det ser ut som om spelarna har varit på begravning innan match. Men det största problemet är ju backsidan, den är ju tamefan pinsam att se på isen. Vi ser ut som ett bakfull TV-pucklag utan hjärna.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Taurus: Ja Pelle saknar man... Ingen som snackar skit och irriterar. Jag trodde faktiskt på Mäkiaho i den rollen. Men det kunde man glömma...
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Foyn: Jo, Robban gnuggade, men jag saknar Pelle Hallin nåt grymt med sin frenesi!!!
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Foyn: Jo, självklart saknar vi en sådan spelare. Eller kanske snarare hans attityd. Personligen tycker jag att det finns lite för många potentiella eleganter i dagens TIK, och alldeles för få riktiga gnuggare.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Pätr: Det måste vara nått på gång. Allt annat är tjänstefel... Sen att Mäkiaho sparkas och Jonte sätts på bänken är ju starka indikationer.
Tycker ingen på forumet att vi saknar en "Robban" enkel å rak på mål, gruffar å jävlas med allt å alla?
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
RTS: Jag tycker faktiskt att han är starkare i kroppen än tex Moe. Han spelar enklare... Men han är ung och valpig. Jag tror han kan bli bra? Sen om man ska ge han den tiden i dagens läge är ju en annan fråga.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
RTS: Läste du Dagbladet idag? Jag fick intrycket av att man är beredd att agera och att fler spelare än Mäkiaho kan komma att lämna laget under uppehållet. Jag skulle kunna skriva spaltmeter om laget och alla problem därikring, men jag väljer att fokusera på det jag tror är viktigast just nu.

Det finns några spelare i laget som för tillfället inte gör annat än att kosta pengar, och dessutom har passerat det datum när de fortfarande kan ses som utvecklingsbara. Dessa borde lämna laget under uppehållet, och ersättas med två nya spelare.

Spelarna jag eftersträvar är en utpräglad förstecenter och en riktig tråkback. Det talas mycket i dagens hocket om att backarna ska bidra offensivt, men för närvarande önskar jag mig än back med äkta sarg-ut-mentalitet. Kanske en och annan supporter skulle rynka på näsan åt en trettioplusare som gör 5 poäng på en säsong och bara slår ut pucken ur egen zon så fort han inte hittar ett enkelt uppspel. Må så vara. Men det är vad defensiven behöver nu. I och för sig har jag inget emot att man satsar på unga talanger. Men tre stycken backtalanger i en uppsättning av totalt åtta är i mina ögon en för mycket.

På centersidan skulle jag vilja ha en spelare som verkligen kan leda en förstakedja. Patrick Thoresen vore en dröm - en poängmakare som därutöver är beredd att offra en testikel för att täcka ett skott - fantastiskt. Visserligen är Thoresen dyr, men det är Jonte också...

Nej, mitt koncept är följande. En given förstaline med en klasscenter mellan Pyöräla och Tenkrat. Från övriga kedjor vill jag bara se hårt jobb, så man åter kan känna igen det Timrå man vant sig med.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
Foyn: Ge ett exempel på vad nr3 gör bra i egenzon?? ett enda Tack.
Kommentera

Sv: Botten är nådd!
RTS: Tycker nr 3 sköter sig. Nr 2 däremot är en katastrof i egen zon. Duktig i PP dock. Vi har två riktigt bra backar Lehtonen och Mr Styf. Resten kan man önska lite mer av.
Skulle vilja tillägga att Dansken gjorde en typiskt Backe match. Svajigt, osäkert, några riktigt bra räddningar och ett skitmål.

Klart å betallt....
Kommentera

Botten är nådd!
Botten är nådd tack vare elitseriens 3 sämsta backar.

Nr 3 Vekast av de veka
Nr 8 yrast av de yra
Nr 29 Segast av allt segt

Plus att nr 10,19,16,17,71,24,23,4,31 form är deras sämsta någonsin.

Och att vår ledning skiter att ersätta precis som man gjorde 2005/2006
Kommentera

1084394 · »