1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582499 inlägg · 6215 ämnen

Den bittra sanningen

806511 · » Till forumet


Sv: Den bittra sanningen
Kerstin_k: Jag har fortfarande tro på Backlund, men så länge han är petad till förmån för en slips så kanske man bör se sig om efter ytterliggare förstärkning där. Annars ska Backlund stå tills det lossnar, oavsett form så ger han ett säkrare intryck än Asplund.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
nectis: Ska ta reda på vilka det var och sedan åtgärda problemet. Finns flera av oss lite äldre Brynäsare som har tröttnat på dom där idioterna.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Lemmy: Ultra är för mig nånting svagt, svagare är bara Ultima! Vill man verka stark ska man kalla sig John Silver eller Gauloises!
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
orion: På dalmål alá Robert Gustavssons Tony Rickardssons imitation:
"Men herrrrrreguuud det är ju tuffa grabbar vi snackar om här. Ulllltra brynäsare joomenvissst passare serru."
(Ses ofta springades i korridorerna jagandes cheerleaderflickor som inte finns, fast rädda då, så de jagar i grupp skrikandes: "Bruuunäääs".)  ;)
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
nectis: Du kanske sa något dumt som dom inte förstod? (Hej?) Att slå motståndare på käften är alltid inihelvete korkat! När man dessutom har slagit dom i matchen är det ännu mer korkat! (Men Brünäsarna kanske inte hade fattat att dom vann matchen?)
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Kom hem till byn för jullovsfirande och naturligtvis så fanns ett besök i templet inplanerat. Jag ville ju gärna se vad allt ståhej handlar om.
Jag tänkte att så illa som det gapas om här kan det ju ändå inte vara, Vi spelar ju alltid med hjärtat.
Det var...värre.

såg inte under hela matchen 2 passningar i rad som hittade rätt address.
Och när de röda iskrigarna nu smällde på med kroppen så småduttade de med pucken. PP var en bedrövelse. Jag orkade inte ens skrika mig hes över utvisningssituationer. Det har ju inte någon som helst betydelse hur många motståndarna är på planen när man(Timrå) inte lyckas träffa målet på 2 minuter, tränar de inte skott? När de sedan väl kom till skott så träffade de oftast mitt på Daniel Sperrle.

Den som imponerade mest på mig var Björn Svensson, Johan Andersson var totalt osynlig och likaså Jonte. Johan Ryno visade stor potential, men han gör sig själv till en säkerhetsrisk när han gärna vill göra den där extra dragningen som riskerar att leda till en farlig kontring.

Det kändes också som om Styfen har gjort sitt på elitnivå. Laine fick inga passningar att arbeta med, ja dessa passningar som kan göra en viril 25-åring både gråhårig och gråtfärdig. Halva laget som ut som om de är kandidater till att starta upp ett riktigt grymt lacrosselag.

Det mest sorgesamma är väl att Brynäs på inget sätt var bättre eller ens bra. De satte helt enkelt sina chanser, hade bara Timrå gjort detsamma så hade den första 3-poängaren på vad som börjar kännas som en evighet varit i hamn.

Det som oroar mig allra mest inför fortsättningen är dock målvaktssidan. Backe har gått från att vara en stabil landslagmålis till en kille som kastar in puckar på ett sätt som vi inte har sett maken till sedan DeRouville-eran.

Och det smärtar mig att se en kille som Johan Asplund få chans på chans och varje gång ge ett så pissnödigt intryck. Jag trodde att det äntligen hade lossnat för honom efter sejouren i Nyköping. Men det är som om någonting låser sig och han kommer tyvärr aldrig bli mer än "ung och lovande".

Satt och längtade intensivt efter Manderville, Kapanen och Krykov.

Det känns fördjävligt att gå i från en hemmamatch och känna att det enda glädjemomentet var att vi inte drabbades av några nya skador.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Frella: Har alla helt gett upp på Backlund? Visst, han är inne i en formsvacka. Men han borde rimligtvis spela upp sig lite, eller hur?
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Frella: Det är inte bara å göra så förstår du. Tror du Laine eller Wennerberg frivilligt säger upp kontraktet & frigör lönen bara sådär? Och byta elitseriespel mot spel i Danmark, som du säger?

Laine tycker jag vi kan ha kvar ett tag till. Wennerberg är jag mycket mer tveksam till.

Ha tålamod alla ni som säger att allt e kört. Dröjer inte länge förens Nylander & Pärssinen är tillbaka, Lotvonen borde väl inte vara borta särskilt länge. Mange var bara sjuk å borde vara tillbaka snart också. Det ger oss ganska många spelare!
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
ITK: Jag slog tillbaka med det kom många fler å kasta in mig i bussen hem.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Av de man värvat upp sig på, Ryno, Nylander och Laine, kan man behålla de två första. Vidare skickar man Laine och Wennerberg till danmark eller liknande. På så vis borde man frigöra pengar för åtminstone en hygglig forward/back/målvakt. Valfritt att välja vilket då vi saknar samtliga just nu.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Kramer: Det är extremt illavarslande att ha kvar en tränare, särskilt i ett sånt här läge, som - redan - är klar för en annan klubb.

Sånt går ju alltid åt helvete
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
RocknRolf2: Åsså du årå-suck-
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Ambroo: Lill-Kenta lämnar oss mitt under vårat fall? Skandal! Det här kan sluta hur illa som helst! Finns bara en vettig sak att göra i så fall - SPARKA KENTA!
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
nectis: Varför slår du inte tillbaka?
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Ambroo: 4-5 st i brynäsklacken?
I Gävle räknas det som en jätteuppslutning... ;-))
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Huge: Huge: Tja, jag skulle nog själv resonera likadant om jag fick 3-4 slag i ansiktet av 4-5 st Brünäsare då det är lika med klacken;-)
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
nectis: En person som kategoriskt påstår att de flesta brynäsare är dumma i huvet, kanske förtjänar en liten dagsedel från just en brynäsare... ;-)
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Brynäsare är juh helt dum i huvet.. okej ska inte säga att alla är det.. men dom flesta, efter matchen ska jag gå på bussen då kommer 4-5 brynäsare och slår mig 3-4 ggr över ansiktet.. Snacka om att bete sig illa :S..
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Manderville: Kokko är den 3:e trots allt.. Styf drar ner han i skiten tyvärr...
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Teamreux: 3 bra backar ! Vilka då ?
Enligt mig har vi bara 2 (Strålman o Sanny)
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Är att vi just nu bara har 3 bra backar och en svag målvaktsida. Nu måste en modernt spelande målvakt värvas omgående. När kapanen var här så kunde han avgöra såna här matcher när spelet gick knackigt.
Det är ingen tillfällighet att vi börjat dala i tabellen, med alla tongivande spelare borta så är det för tunt helt enkelt.

Jag undrar hur föreningen resonerar just nu? Ingen fart i spelet, vet inte hur många gånger jag såg dessa fruktlösa solokörningar för att spelare åker och gömmer sig på isen.

Andra lag gör sig av med spelare som inte presterar - Timrå kör på match efter match med spelare som inte håller för ES.

Visst, vi har haft otur med skador, visst det finns inga pengar att värva för..

Wennerberg spelar powerplay... han ä ju en 4:e line spelar, checking spelare... Coachning på hög nivå.....

Jag är orolig, riktigt orolig för att detta kan sluta illa,mycket illa om inget sker på värvningsfronten snart, tyvärr. Kan bara hoppas att jag har fel och att de skadade spelarna återkommer j-ligt fort men en målvakt behövs och det fort som f-n.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Lite positiv statistik: Fortsätter vi ta poäng i denna makliga takt kommer det ändå dröja ca 10 omgångar till innan vi hamnar untanför slutspel.

Lite negativ statistik: I fjol hade vi en period som jag trodde skulle vara vår sämsta någonsin, 7 poäng på 12 omgångar. Nu har vi inkasserat 8 pinnar på de sista 14 matcherna, brrr.... it's cold out there.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Ambroo: Va fan. Det var ju om något tråkiga nyheter. Du brukar ju sällan ha fel i dina uttalanden, tyvärr. Var det inte likadant ifjol för Linköping? När det uppdagades att Melin skulle lämna dem spelade de sämre. Nu spelar ju Timrå inte guldhockey direkt.

per happs, tja. Jag kanske borde skicka filmen till dom. Nått behöver dom ju för att inse att dom faktiskt kan vinna.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Ambroo: Okey det låter tråkigt. Men eftersom det tydligen är på gång redan nu är det ändå positivt så Nubben kan jobba på en ersättare redan nu, så det inte blir nån snabb värvning i april.

Har fan inga drömförslag som är realistiska egentligen. Jag anser att Timrå bör ha en energisk tränare typ Bäckman eller Wikegård. Men ingen av dom är särskilt realistisk i dagsläget eller efter den här säsongen.

Vill inte har Luckner, Mårts eller nån sån tränare... nej nej nej.
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Är att Lill-Kenta kommer att lämna oss för HV71. Jag har idag fått info om att det i stort sett är klart redan nu och att det ska väldigt, väldigt mycket till om vi ska få behålla honom. Jag hoppas dock att dessa uppgifter inte stämmer, men tyvärr är min källa allt som oftast rätt ute och det vet ni som följt mina inlägg inför och under denna säsong...
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Hahl Bundy: Bobcaten Alexander Larsson har spelat i HV:s juniorlag så jag vet inte vad det betyder..Kanske att han är med oss inte bara de närmsta matcherna utan att han får göra avgörande målet i SM finalen mot HV till våren..

Okej..kanske drömmar men men..
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Hahl Bundy:

Att ångest och Timrå går hand i hand är allmänt känt för en äkta suporter!
Håller med dig - det enda jag tar för givet med TIK är att jag alltid hur det än går kommer känna en underbar känsla i kroppen varje jävla gång dom kliver in på isen. Snacka om njutning! Sen av erfarenhet med åren så borde man ha blivit van med motgångar osv. Jag tror allt ordnar sig jag, inte så överdrivet orolig än så länge!
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
htikare: Ärligt talat så har jag ingen aaning om vem Bobcaten är. I min ungdom, eftersom jag inte visste bättre o bodde närsgårds med Gärde, så var jag på en "del" sundsvalls matcher o faktum är att en av mina starkaste hockeyminnenär från Gärde.
Sundsvall mötte Rögle, "Vi" förlorade med 5-4 Peter Smedberg, ensam lyckades nästan kvittera. Men himla va kul vi hade med ramsor som "Bomba Skåne" klapp klapp klapp. "Skåne till Danmark" klapp klapp klapp.

Nu kommer bikten: FÖRLÅT, för jag visste inte vad jag gjorde! Insikten hade inte infunnit sig vid det stadiet, Jag var vilsen o var sen in i puberteten! Förlåt!
Kommentera

Sv: Den bittra sanningen
Hahl Bundy: S (kit) K(onstant) A (lla D (agar) O - R(ättvist) är vad det är när vi äntligen verkade ha ett år med flyt..

MEN det kanske vänder imorrn när fjärdecentern stänker in ett mål mot Dif och Wennerberg gör ett klockrent hemjobb.. vi HOPPAS!
Kommentera

Den bittra sanningen
Tydligen så får vi vårt straff på en gång. Vi timråiter är inte vana vid framgångens sötma, vi är inte menade för det verkar det som.
Vi ska härdas, vi ska luttras, vi ska genomgå en smäldegel. När det för en gångs skull flyter på, vi vinner o vinner, vi sätter nästan rekord i antal raka segrar, Tidningarna jämför Timrå med CCCP osv. vi supportar går på moln, i nån kosmisk euforisk glädje som bara Dileva i sitt rus nån gång har upplevt.
DÅ, DÅ ska vi burdust, hårt o hjärtlöst ner på jorden igen.
Allting stavas S,K,A,D,O,R.

Var är rättvisan? Är det här vår rättvisa? Ska vi plågas, slitas i stycken? Är det här meningen med att vara Timrå supporter?
Tydligen, Varför ska vi egentligen kaxa upp oss gentemot andra? Varför inte vara ödmjuka o inse att vara Timråsupporter är nånting helt annat än raka spåret mot ära o berömmelse?
Tårar, slit, uppror, hopp o förtvivlan, glädje o sorg, det är sånt som uppfostrar oss! När ska vi inse det?
Jag gör det! O jag är ändå stolt att vara Timråsupporter eftersom det har danat min karaktär o jag tar aldrig nånting för givet o kommer aldrig göra det förrän det är fullbordat.
Det är den bittra sanningen men ändå helt fanstastiskt skönt o kararktärsdanande!!
Kommentera

806511 · »