1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Hejaramsor

967752 · » Till forumet


Sv: Hejaramsor
Greven: Fy fan vad vackert! Jag blir tårögd.

ÄLSKA MAN UNITED!
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Greven: och nästa länk.
Vore en helt ok ide att på tikare.se ha en speciell forumdel för just sånt här.
Kommentera


Sv: Hejaramsor
Hälge: Det är ju lättare än vad man tror faktist, men det det sitter i att jag tycker att styrelsen ska ligga i med ramsor och börja sjunga dom på matcherna för man lär sig en ramsa direkt på matcherna. Tycker det är styrelsens ansvar
Kommentera

Sv: Hejaramsor
jojje_timrå: Det vill nog de flesta, men det gäller ju att komma på någon ramsa/sång också och det är väl inte det lättaste.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Tänkte dra upp denna tråd igen för jag känner att det måste hända nånting i Timrå klacken nu! Jag är alldeles för sällan på match, bor i Jämtland så har inte direkt nära till matcherna men det blir ju nån varje månad iallafall. Men när jag väl är i EON så ställer jag mig mitt i och sjunger exakt hela tiden! Men jag känner att vad Timrå klacken behöver är sångramsor och inte dom gamla vanliga, man skpara så mycket mer tryck på sång ramsor och det är det Timrå klacken behöver. Se på AIK med deras "ÅH vi e gnaget, vi e gnaget AIK" Skapar ett väldigt tryck på läktaren. Så varför inte sno massa ramsor från andra lag och göra om texten till sin egen för vi behöver det nu och det snabbt! Kan ju lika gärna nu också säga att jag gärna ser en renovering av hemsidan Tikare.se
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Apropå klack-snack. Hur mäktigt var det inte när Wikegård visade upp DIF-klacken som sjung nationalsången? Rysning.nu. Fantastiskt.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Fanzin: ramorna kan jag hålla med om att hammarby är bättre men tänkte mer på stämmningen. håller med dig till 100 procent mera hat mera kärlek och mycket mera sånger inte bara ramsor!
Kommentera

Sv: Hejaramsor
jojje_timrå: AIK har INTE sveriges bästa klack. Visst har de riktigt bra uppslutning och höga ljudtoppar och stor klack. Det är de bra på, men sett till ramsorna och "röjandet" och sången så har Hammarby utan tvekan den bästa av dom.

Har läst en hel del i den här tråden, och håller helt klart med i JimmyH's resonomang. Det är ju mer pinsamt att bara stå och rulla tummarna om ett 50 tal modolidungar står och hånskriker hata Timrå. Mer hat, mer kärlek, mer SÅNG!!
Kommentera

Sv: Hejaramsor
John K: "Det tar jag som ett gott tecken, du fick dig nog lite att fundera på, och det finns hopp också för dig. Härligt att se!"

Det fick mig inte att fundera. Det var inte värt att kommentera. Tyvärr för dig så är jag utom allt hopp i denna fråga, och det tycker jag är ett hälsotecken - annars har jag inget i klacken att göra.
Ditt yttrande om proffessionell hjälp säger mer om dig än mig.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Kom igen nu alla Timråiter i sverige vi är på matcherna för att skrika och höras. Vi måste bli mera som Black army(Som jag tycker e sveriges bästa klack) dom sjunger hatramsor och kärleksaramsor och inte fan e det någon som surar över det! Vi måste skrika högre och mera på matcherna och vi måste sno ramsor från andra lag! Alldeles för lite sång ramsor har vi i timrås klack, sno nån från dom andra lagen, alla snor från alla i dagens samhälle inget att skämmas för. Älska Timrå, Hata Modo
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Håller med Jimmy klacken skulle behöva bli större och lite elakare.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Vill väl kanske poängtera att jag sällan är tyst under match o känner mig faktiskt sällan oengagerad. Har tänkt flera ggr att den här gången ska jag visa mindre barn bla mina egna, hur man kan gå på hockey o vara städad o korrekt o vara ordentlig.
Varje gång är ett stort misslyckande i den konsten att vara behärskad.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
JimmyH: Klart du ska o kommer att fortsätta liksom de övriga. Du brinner för det här o du har en vision med klacken som är mycket bra.
Du kommer att få abstinens o svår ångest av att sitta o inte glöda o brinna från ståplats, tror inte du fixar det i längden. :)

Att få klacken att fatta vad som ska göras o skrika, kommer inte att gå över natt, men med tålamod o engagemang så kommer det att ordna sig.

Sen kommer det faktiskt finnas dom som aldrig vill skrika hata ramsor än så länge, jag är väl en av dom.
Men man ska aldrig säga aldrig, vem trodde att det skulle vara "huliganer" i Modos gäng med bar överkropp som får den mest härdade människa att tycka att skållade grisar kanske ändå är ett mästerverk i estetik ändå?
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Dream Team: Ja nu har jag lagt upp den på mitt filarkiv. men jag måste varna för att kvalitéen är inte den bästa. =)
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: ja lägg ut ;D
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Lägg ut! Lägg ut! ;-)
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Tvåtallar: Dom kanske hellre ville se loggan från rätt håll själv..
Kommentera

Sv: Hejaramsor
actionleif: Vad är upp och ner på en pizza
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Kan du lägga ut den ??
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Tvåtallar: Det var du inte ensam om att uppmärksamma :) Klantärsln.

Sedan så försvann den väl efter det? Antar att brandpersonalen agerade då.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Dream Team: Jag har en bild på mobilen. =)
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Tvåtallar: Tyget var näppeligen godkänt då det säkert var köpt på ÖB i Trehörningsjö eller nåt i den stilen. Ja, att den hölls upp och nervänd var tydligt för fler än dig. Var det inge som lyckades föreviga detta med en kamera eller nåt?
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Jag undrar om modosuportnas oh flagga var av godtjänt matriel.
Och om det var nån fler än jag som la märke till att dom höll den upp och ner.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
JimmyH: Kanske inte riktigt rättvist att jämföra en hockeyklubbs supportrar med AIK i fotboll :)
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Jimmy menar nog att han hellre står i en klack SOM Black Army än Goa Gubbar.

Hoppas jag.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
JimmyH: Vilken tur att vi är olika. För jag skulle aldrig vilja stå i Black army. Men då har jag ju stått i klacken sen Timrå spelade i div 1. Så allt är väl beroende på vad man är "uppvuxen" med.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
T T: Du säger svaret själv, sitt lag, inte motståndarlaget....
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Ordningsvakter och ramsor? Ordningsvakternas åsikter ligger väl i hur ordningen är, inte ramsorna.

Hur som helst så har jag hellre en stökig klack som har ett grymt tryck än en städad klack som är som är utan tryck. Trycket på läktaren är viktigare än ordningen.

Jag står 100 gånger hellre i Black Armys klack än att jag står i Goa gubbars klack. De som inte håller med om det är de som gör mig till minoritet i Timrås klack.

Black Army:
www.youtube.com/watch?v=slM7fWu9WEg

vs

Goa Gubbar:
www.youtube.com/watch?v=lOqizvFDt1A
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Du menar de där göteborgarna som buar ut sitt lag och går hem efter halva matchen?
Kommentera

Sv: Hejaramsor
adde_1337: Nä, men Goa gubbar är en av få klubbar som verkligen lever på sin tes, att bara älska inte hata.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
T T: På arenan naturligtvis. Jag har ju i meningen innan sagt att jag inte ville ha rötägg med, dvs de som får för sig att dom ska slåss för att "stötta" sin klubb.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: finns de inga andra snälla klackar än oss? var det derför du fick skriva goa gubbar, vi kanske också borde tuffa till oss!!!
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Möta på eller utanför arenan? Det blir nog olika svar.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
JimmyH: Men nu känns det som du helt missar målet! Jag skiter fullständigt i vad ordningsvakterna tycker om ramsorna, men jag vill INTE få med ev rötägg på våra resor. Därför är det bra att ha en vettig ton på ramsorna så att alla vet vad som gäller.
Tycker du sen att det är för barnsligt... ja det är ju din uppfattning.

Men en liten fråga bara. Vem av följande klackar skulle du helst vilja möta: Goa gubbar eller Black army?


Jag hoppas att du får en insikt i varför jag älskar nidramsor före hatramsor. Men för den sakens skull har jag inte sagt att vi bara kan älska allt och alla.
Det jag förespråkar är ju mångfald i ramsorna. Någon hataramsa när det verkligen behövs, men mest av allt ska vi stötta vårat lag och dom hatar jag inte.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: Nalle Puh hit och jättedum dit. Själv gillar jag stinsen är en hora...
Kommentera

Sv: Hejaramsor
T T: Det var ju inget nytt...
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Ambroo: Jimmy och Dalan är för veka. ;)
Kommentera

Sv: Hejaramsor
T T: Varför inget "Bär ut liket"?
Kommentera

Sv: Hejaramsor
T T: + att vi förmodligen fick skiten för det. Vad det lät på några jag känner som tittade på TV trodde de att det var vi som sjöng...

Jaja, de kan inte bry sig så mycket om laget kan man tycka iaf...
Kommentera

Sv: Hejaramsor
JimmyH: Håller med till 100 !!
Kommentera

Sv: Hejaramsor
När övriga hallen var tyst vid Warghs olycka passade fyllmodoliderna på att skråla extra mycket. Stilfullt.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan och Tycho: Nalle Puh-ramsan finns i hela Sverige och det är den ramsan som mamma-klackarna i pojkhockeyn använder sig av eftersom det är för hårt att skrika domarjävel till en 13-årig kille som nyss blivit licensierad distriksdomare.

Domarjävel är en svårslagen ramsa, det fanns ju tidigare försök med att han är dum, jättedum men vill man ha något med sig av att domaren känner sig pressad så bua ut av bara helvete eller skrik domarjävel eller skandal. Det är fel ställe för humor tycker jag, i alla fall kring någon enskild situation.

Men skit i den ramsan, den är inte viktig i sammanhanget av det problem jag har just nu. Mitt problem som jag gör att jag är less är att jag känner att jag är en minoritet i att ta klacken på allvar. Att sträva efter bättre tryck och mer attityd. Det känns som för många tar det mest som en rolig grej bara och att ens lägga vikt vad några ordningsvakter tycker är ju så löjligt så det finns inte. Det är ungefär som att bry sig om hon som tar ens biljetter i luckan tyckte att jag verkade trevlig eller inte. Det är inte direkt något som man sitter och känner sig nöjd över då man kommer hem efter en match precis, eller?

Ordningsvakterna är till för oss och inte tvärtom. Det vill säga att våran uppgift är inte att göra dem nöjda utan våran uppgift är att stödja laget så bra vi kan samt att störa domare och motståndare så gott vi kan inom rikets ramar.

Eftersom jag känner mig som en minoritet och eftersom jag inte kan påtrycka folk vad de andra ska tycka eller hur seriös de vill vara eftersom vi tack och lov lever i ett fritt land så är det av den anledningen som jag vill fundera på om jag kanske är fel för Timrå-klacken. Att den stora viljan där är att bli mer som Moras klack eftersom det aldrig behövts en ordningsvaktsinsats någonsin kring den klacken.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
adde_1337: Jag tycker att det är roligt med riktigt vassa nidramsor. Den som Modo klacken körde åt oss, den om att "alla går på Soc" fan jag skrattade hur mycket som helst. :D
Sen var det ju synd att det bara kom tre bussar med Modosupportrar. För jag hade verkligen velat höra JimmyH och Skarin skapelse. ;)
Kommentera

Sv: Hejaramsor
adde_1337: vara för ska de stå
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Maggan: vi kan vare får "snälla" när modo-klacken håna oss, fick vi fram någon ramsa till dom som hördes ?
Kommentera

Sv: Hejaramsor
actionleif: Jo men jag skrev ju att vi behöver variation. Just nu känns det som att vi "kokar" över 7-10 gånger per match. Då är det ju bättre att ta domarjävel ramsan när den v e r k l i g e n har varit nått riktigt fult på isen som han inte tar.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
actionleif: Domarn är dum - jättedum.

Nectis och Brollan: Dueling Banjo från filmen Den sista färden.
Kommentera

Sv: Hejaramsor
Brollan: Kan det vara denna? Ca 50 sekunder in i filmen..
Kommentera

Sv: Hejaramsor
"Ut med domarn och in med Nalle Puh" Känns ju inte som en klockren ramsa när man är så förbannad så man håller på att koka, "domarjävel" ligger bättre till hands då.
Kommentera

967752 · »