1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582254 inlägg · 6215 ämnen

Inköp

802811 · » Till forumet


Sv: Inköp
Cyklob: Tror inte heller att vi missar slutspelet men det kan utveckla sig till en veritabel rysare inför avslutningen av ES! Och som de inledande 20 omgångarna av ES såg ut kunde jag inte drömma om att man ens skulle behöva vara orolig...
Kommentera

Sv: Inköp
JimmyH: Tror knappast ni behöver vara oroliga över att missa slutspelet. Och i ett slutspel kan allting hända. Glömmer aldrig Säsongen 98/99 Modo lekte hem Serie Segern och var storfavoriter man gick rätt enkelt till final med. Men man fick möta den största underdoggen i slutspelet och alla vet väll hur det slutade brynäs vann guldet.
Kommentera

Sv: Inköp
Janken: Verkar som om medgångssupportrarnas skara oroväckande växer!
Ser att 1800 platser finns till förfogande i EON. Otroligt viktigt med poäng mot DIF, kanske platserna fylls på torsdag då.Stöd grabbarna NU! Det som varit har varit, typ! STÖD TIK I MED- OCH MOTGÅNG!!!
GOD JUL förexten!
Kommentera

Sv: Inköp
JimmyH: Att vara underdog är vår stora chans i slutspelet i år. Tror inte lagen slåss för att välja ett skadefritt TIK i slutspelet.
Kommentera

Sv: Inköp
Janken: Det här kommer verkligen att bli tufft, den saken är säker.

Toppstriden får vi nog lämna för en stund. Förhoppningsvis så tar vi en slutspelsplats och förhoppningsvis så kan alla spela då det börjar så får vi "skrälla" där. Det är min enda förhoppning just nu.
Kommentera

Sv: Inköp
Janken: Äh, nu får vi ju verkligen slå ur underläge och det passar ju oss perfekt historiskt sett.
Kommentera

Sv: Inköp
Sifredi:
Det börjar onekligen kännas som att vi får se fram emot nästa säsong redan nu!
Tyvärr!
Hoppas jag har fel!
Kommentera

Sv: Inköp
Att ta sig till slutspel känns numera som en bra målsättning. Tidigare kunde man flyga iväg och sikta på topp fyra, men det är inte realistiskt/prioriterat nu. Det kommer nog att bli spännande det här till slut. Kvällens match har hastigt och lustigt blivit väldig viktig för att skapa avstånd neråt.
Kommentera


Sv: Inköp
mikenomad: Saknar man resurser så är det inte så lätta att agera...
Kommentera

Sv: Inköp
El Aka Ali:
Vi kan ju inte går runt på tre centrar och fyra forwardspar heller? Samt att backarna , i alla fall några verkar vara gjorda av socker.

Det smärtar att skriva, men går vi till slutspel är det en bonus.
Kommentera

Sv: Inköp
Janken: Egentligen så är det väl inte på forwardsidan som problemen har uppstått. Det som gått att åtgjärda relativt smärtfritt. Utan det svåra är på backsidan. Man trodde i sin enfald att Kalle skulle ha kommit över problemen, men tji fick man.
Kommentera

Sv: Inköp
Janken: Åsså klämmer vi i, allihop nu som en samstämmig kör: AGERA NUBBEN!!
Kommentera

Sv: Inköp
El Aka Ali:
Vi får väl avvakta och se dels Wennerbergs kvalitet + Rynos vara eller inte vara. Han har ju haft en vecka på sig att träna ihop med laget nu.
Sen är ju både lillNyllet o Perisennen på G.. Robban lär nog vara på intåg efter nyår oxå.
Dom brukar ha bra läkkött idrottarna!
Men om Wennerberg är off och Ryno inte håller måttet.. Då borde kanske TJ ta och öppna extrafacket i plånkan.
Kommentera

Sv: Inköp
Taurus: Egentligen skulle man bara på pin tjiv göra en resa ner 08-erna för att se om Wennerberg håller samma klass som innan skadan. Gör han det så blir det vinst, inget snack om saken.
Kommentera

Inköp
Nu är nästan inköp ett måste annars kommer tik att dala fortare än f-n. En klassback bör köpas in för att ersätta en som jag aldrig kan tro får förlängt kontrakt ändå!! Sedan en forward av klass. Om ekonomin tillåter givetvis vilket jag tror den gör.
Kommentera

802811 · »