1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Kent "Nubben" Norberg

1354358 · » Till forumet


Sv: Kent "Nubben" Norberg
RocknRolf2: Jag håller med dig. Det måste finnas andra att anställa på posten som sportchef.
Kommentera

Sv: Kent "Nubben" Norberg
El_loco: Årets viktigaste och bästa inlägg. Foliehattarna på!
Kommentera

Sv: Kent "Nubben" Norberg
Om ni inte har förstått det så är allt planerat av the "Mastermind" Thomas Johansson. Jag vet från säker källa att så fort TJ hörde talas om västkust-indianernas intresse för Nubben så tog han fram sin fantastiska plan för nedmonteringen av Sillstryparna och presenterade planen för Nubben som givetvis tyckte att det lät fantastiskt och tog sin roll som Quisling. Med rätt stor sannolikhet så är Lill-Kenta också med på ett hörn. (Jag tror att det är därför konflikten med Stefan Lundh dök upp.)

Nästa år, allt enligt TJs superplan, så kommer Nubben och Lill-Kenta vara tillbaka i Timrå (med "timråhockeyn" i bagget) och sillstryparna kommer att vara i allsvenskan. Pyrölä och Hahl kommer tillbaka till Timrå för ett vrakpris. (Det kan också vara någon form av byte där sillstryparna får marängen, Jokela, Kolan och Linkan i utbyte.)

Linkans roll i denna masterplan är lite otydlig. Jag tror att TJ har en viss känsla för dramaturgi och tänkte att lite dynamik skulle inte skada. Helt enkelt en planerad ökenvandring innan den fantastiska säsong som ligger ett halvår fram i tiden, med SM-guld och bad i fontäner, allt för att allt ska bli ännu mer euforiskt.

Ganska självklart och genialt när man tänker på det.
Kommentera

Sv: Kent "Nubben" Norberg
Laken: Det måste finnas andra.
Kommentera

Sv: Kent "Nubben" Norberg
Laken: På något sätt känns det som om vi har nått vägens ände med TJ och Linkan, så varför inte. Samtidigt så är jag inte överdrivet förtjust i nostalgivärvningar. Bara för att Nubben var framgångsrik under sin första sejour i klubben så finns det ingenting som garanterar att han skulle bli det igen.
Kommentera

Sv: Kent "Nubben" Norberg
Laken: kan de inte bara byta jobb med varandra?
Kommentera

Kent "Nubben" Norberg
Ersättare för TJ, som klubbdirektör?
Ersättare för Linkan, som sportchef?

Vad tycker ni?
Kommentera

1354358 · »