1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582585 inlägg · 6215 ämnen

Laine

793374 · » Till forumet


Sv: Laine
bejan: Det enda jag hittar som kapar Laine är väl detta "Har svårt att se att en spelare som Laine skulle kunna jaga kvittering också med fina 3 pinnar på 15 matcher i år. Detta i hawaii-ligan nummer ett. Därför känns satsningen på att värva bredd lite trist." Tycker fortfarande att det är tist att värva bredd, men att värvningen av Laine fallit väl ut. Men någon spetsspelare är han inte även om han gjort fina 5 poäng på 4 matcher.
Kommentera

Sv: Laine
bejan: Over and out!!!
Kommentera

Sv: Laine
Knylan: Nej, men en som som Frella kan ju tänka till...........
VI LEDER SERIEN!!!!!
Kommentera

Sv: Laine
bejan: Om, OM nu någon kritiserade värvningen av Laine hårt, vad spelar det för roll nu? Ska dessa skriva förlåt-brev?
Kommentera

Sv: Laine
bejan: Gör det enkelt för dig själv, använd funktionen Avancerat på sökfunktionen och sök 1 månad tillbaka på "Laine" och läs sedan igenom hur många som har skrivit ner honom ..
Kommentera

Sv: Laine
Talangscouten: De som skrivit ner Laine har förhoppningsvis kurage nog att stå för vad de skrivit. Alltså att de är" Karl för sin hatt" , om du förstår vad jag menar!
Kommentera

Sv: Laine
Skarin: Ja jag vet detta bli ett sådant där tjejigt inlägg...MEN Laine ger mej moderskänslor när han blir så där otroligt jättelycklig över att göra mål...gulligt tycker jag...
Kommentera

Sv: Laine
Skarin: Har aldrig kastat en tom och dammig plånbok någongång.... :-D
Kommentera

Sv: Laine
bejan:

Gör om gör rätt. Läs igen. Jag har aldrig dömt ut honom.

Jag skrev att han hade haft en bra säsong i Finland och att han kunde bli en hyffsad värvning.


Däremot Machulda har inget att hämta i vårat lag.
Kommentera

Sv: Laine
Laine har en underbar inställning till det här. Han har ett skott som påminner om att kasta en tom och dammig plånbok, men vad gör det då han går in till 100% med allt han gör där ute på isen. En perfekt värvning helt enkelt.
Kommentera

Sv: Laine
bejan: .......även vad gäller Machulda!
Kommentera

Sv: Laine
Talangscouten: Du var väl en av dom som var riktigt skeptisk.........
Men vad jag vill förtydliga är att: låt en ny spelare åtminstone få komma in i laget under 4-5 matcher innan bilan faller över honom!!!!!
Kommentera

Sv: Laine
Ambroo: Mycket på jobbet nu ..
Kommentera

Sv: Laine
actionleif: Har du knaprat nåt olämpligt eller är det bara ren och skär formtopp?
Kommentera

Sv: Laine
Knylan: Nästan, 3 poäng till så har Laine gjort mer än vad Sundin gjorde på de 81 matcher han spelade (inte för att han spelade alla men .. )

Han spelar i Oilers nu faktist, Stavanger Oilers där livet leker med 40 pinnar på 39 matcher ifjol
Kommentera

Sv: Laine
actionleif: :))))))
Kommentera

Sv: Laine
Knylan: Hittade en kapning av Laine :

Med laines meritlista tar han knappt plats i ett allsvenskt topplag.
Lulle @ Timrå

Det var väl det enda jag fick fram
Kommentera

Sv: Laine
Dessutom har Laine bidragit med bra mycket mer än vad man i sin vildaste fantasi kunde förvänta sig. Lite Thord Johanssonsk sommarträning på den där späda kroppen så kan han bli än mer nyttig, om han blir kvar tills nästa säsong. Precis som Jimmy sa så är det väldigt mycket Fredrik Sundin över honom, väger lätt men bra skridskoåkare. Skillnaden är att Laine presterat mer på 5 matcher än vad Sundin gjorde på två säsonger i princip.
Kommentera

Sv: Laine
bejan:

Det finns ingen som har sågat Laine, den enda som blivit sågad är Machulda. Läs tidigare inlägg innan du kommer med falska anklagelser.
Kommentera

Sv: Laine
bejan: Vilka sågade egentligen Laine "jäms med fotknölarna"? Det är skillnad på värvningen av Laine och Machulda. Laine har dessutom presterat det man förväntar sig av en novembervärvning som kommer in i ett skadedrabbat lag. Åkt mycket skridskor och bidragit med energi. Han var förmodligen ruggigt billig dessutom.

Sen det där löjliga "vart är ni nudå?"-snacket som uppkommer framförallt när ett nyförvärv presterar över förväntningarna är bara larvigt. Den skepsis som råder kring ett nyförvärv är oftast grundat på vad spelaren presterat senaste tiden i sina tidigare klubbar. Presterar spelaren i fråga då bra mycket mer än vad man kunde förvänta sig så blir väl knappast den personen som från börjat kritiserat grinig? Det finns helt enkelt inte så mycket att diskutera när allt går friktionsfritt.
Kommentera

Sv: Laine
bejan: Ständigt hungrig i anfallszon, synd att skotten liknar plånbokskastning bara, men de verkar ju gå in på ett eller annat sätt.
Kommentera

Laine
En stilla undran här från den norra regionen.
Vart är ni som sågade Mikko jäms med fotknölarna för ett tag sedan??
En mycket bra värvning av den gode "NUBBEN" om jag får tycka till!
4 matcher och 3+2 i protokollet är inte ankskit, enligt mig. Han blir hur nyttig som helst i slutspelet, så det så!
Kommentera

793374 · »