1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Lärking

518602 · » Till forumet


Sv: Lärking
Ice Tea: Visst det tar på krafterna, men Timrå har ju bara sig själv att skylla där. Man faller in i Djurgårdens tempo och blir stillastående och måste dra på sig fasthållningar och dyl. Sen var väl 2-3 st av de där 6 oerhört idiotiska utvisningar i anfallszon.

Iår är det väl rätt märkbart att domarna håller en lägre nivå än tidigare slutspel. Det är inte förrän i 3e perioden som det blir äkta slutspelshockey. Men då får man å andra sidan göra vad man vill på isen i princip.
Kommentera

Sv: Lärking
Frella: Visst är det så att TIK kunde fått fler utvisningar men du kan tycka vad du vill, sex raka 2:or tar på krafterna för ex vis Z:a vilket syntes i 3:e. Sen har jag skrivit i andra inlägg att vi ser tunga ut och att målskyttet och PP inte funkar alls och inte fan blir det lättare när några av våra bästa spelare också ska spela mycket boxplay.

Slutspel är tufft och tätt och det tillåts mer förseelser på isen men det brukar vanligtvis bli ganska jämnt fördelat på utvisningarna. Titta på dessa ständiga fasthållnigar och interfernce som även DIF sysslar med. Kompensationsutvisningar är ju bara löjligt men så funkar det oftast och kom inte och säg att Timrå gynnats mer än andra
Kommentera

Sv: Lärking
TIKA: jag tycker att Lärking var ganska ojämn, tog lite konstiga utvisningar enligt mig iaf,
Kommentera

Sv: Lärking
Ice Tea: Timrå kunde gott och väl drabbats av fler utvisningar än man gjorde, även DIF skulle haft någon till. Men att sitta och bortförklara att orken tröt för att man fick sex BP i andra håller inte. Timrå var ständigt tvåa i närkamperna och blev tvungna att ta utvisning. För att inte tala om alla onödiga i offensiv zon som man tog.

Jag tycker det är bra när det inte är kompensationsutvisningar, för det förlöjligar bara det hela. Men du kanske tycker det ska vara jämnt fördelat...
Kommentera

Sv: Lärking
Mange: Sex raka utvisningar påverkade TIK:s spel framför allt i 3:e. Hur tror du laget påverkas av dessa utvisningar. Det är slitsamt att spela många boxplay efter varann speciellt då TIK använder sina bästa spelare i både box och powerplay inte minst Z:a.

I ett slutspel så tillhör det ovanligheterna att man får sex raka utv mot sig och motståndarna ingen. Sen skrev nån i detta ämne att Timrå hade tur att det var Lärking som dömde - det kan jag aldrig köpa.

Alltså jag skyller inte förlusten Lärking, han såg bara till att det blev ännu jobbigare.
Kommentera

Sv: Lärking
General_Moisio: Det var Timrå spelarna där jag bland annat syftar på Jonathan Hedström som tog många onödiga utvisningar som var utvisningar. Lärking tyckte jag gjorde en helt godkänd insats.
Kommentera

Sv: Lärking
Ice Tea: Pinsamt hur man kan sitta och skylla denna förlust på Lärking. Timrå är så fantastiskt dåliga i nuläget, vi kan inte sätta de få chanser vi skapar, Poweplay gynnar inte timrå ens än gång. Dett i blandning med att Djurgården spelar så äckligt smart över hela banan, man grisar o grötar i mittzon och man bryter de rödas uppspel och framförallt så vinner man puck o närkamper.

Ska Tik lyckas vända det här så måste man ta sig igenom djurgårdens mur. Sätta chanserna och nyttja powerplay.

Manderville,Hagos,Modin - Klart bäst igår. Manderville bäst i rött..
Kommentera

Sv: Lärking
DIF1234: Jaha du!! Sex raka utv i 2:a perioden av en domare från Stockholm eller Solna rättare sagt.

Där tappade vi matchen eftersom vi fick lägga för mycket krut på boxplay.

Så du menar att Timrå fick fördelar i går eller??

Såg vi samma match??
Kommentera

Sv: Lärking
DIF1234: hade timrå tur? med så många utvisningar? Lärking var nästan lika dålig som Thomas Andersson. Han tog många konstiga utvisningar för Timrå..
Kommentera

Sv: Lärking
Måste säga!

Som Djurgårdare så är jag INTE nöjd över att få ha en PAJAS... SOLNA RÅTTA som domare på en Djurgård´s match!

LÄRKING har ALDRIG varit bra eller gett fördelar mot Djurgården när han dömer en match! Trots att han kommer från förorten SOLNA!

Lärking kunde ha tagit fler utvisningar på TIMRÅ! (Dock även några djugårdare också för den delen)

Jag vill nog säga att TIMRÅ hade nog tur att det var Lärking som dömde denna match!
Kommentera

Sv: Lärking
Jag tycker att Lärking kan börja ägna ALL sin tid till att servera mat.. Inte för att jag vet om han är bättre på det än att döma hockeymatcher.. men på Hamburger Börs förstör han iallafall inte för Timrå IK! :/
Kommentera

Sv: Lärking
PA: Håller med!!!!

Hur f....n kan man ha en domare ifrån samma stad???????????

Och då spelar det väl ingen roll att en är ifrån Solna och laget heter Djurgården..


Det är ju fortfarande samma jä...a stad...
Kommentera

Sv: Lärking
PA: Så fort det står Hedström på spelaren som gjorde så att motspelaren ramla, så tog han ut han (Hedström).
Kommentera

Sv: Lärking
Fast en sak retar mig iofs med Lärking. Som vanligt slutade han att blåsa för utvisningar i slutet av matchen (förutoms Styfs alldeles för uppenbara cross-checking). Om en domare inte vågar döma efter reglerna i HELA matchen så kan han lika gärna stanna hemma.
Kommentera

Sv: Lärking
PA: Det var knappast domarens fel att TIK förlorade. Jag tyckte TIK spelade för långsamt och att de slarvade med pucken. Hur många passningar såg vi igår som satt på bladet på en lagkompis med fart på rören? Det fåtal PP-lägen vi fick sjabblades bort helt.

Och ingen av utvisningarna i andra perioden kändes särskilt felaktig. Tikarna var för långsamma i egen zon och försökte med hakningar istället för att åka skridskor.

Men vi kommer igen!!! Det finns goda chanser att vända det här!!!
Kommentera

Sv: Lärking
PA:

Lärking är från Solna. Finns fan fler djurgårdare i Sundsvall än i Solna.

Fast bra var han inte. Men det var inte Timrå heller, tyvärr...
Kommentera

Sv: Lärking
Kerstin_k: Men varför Lärking när Djurgården spelar Kvartsfinal.
Kommentera

Sv: Lärking
PA: Måste hålla med dig. I andra perioden var det väldigt stor fokus på vad Timrå gjorde. Men å andra sidan spelar det ju ingen roll för Timrå om dom har pp eller inte. Händer lika lite frammåt ändå.
Kommentera

Sv: Lärking
PA: Jag vet inte hur matchen var, men det var väldigt många timråutvisningar i slutet av andra perioden.
Kommentera

Lärking
Hur fan kan man ha en Stockholmsdomare när Djurgården spelar.??Säger inget om straffen men 4st 2min mer än Djurgården,lätt att gnälla på domarn om man håller på Timrå,men han blåste väldigt åt Djurgården.
Kommentera

518602 · »