1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

LHC kan bli årets kalkon i ES

112994 · » Till forumet


Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
danne147: Tack för den upplysningen. De har man ju hört talas om. Blev bara orolig att jag skulle ha blandat ihop dem med Galne Gunnar bara :-). All heder till GG som sagt för att ha sållat ut rötäggen.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
RedEagleJkp: Jo, GG=Goa Gubbar, dvs. Frölundas officiella supporterklubb.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
danne147:
strunta i denna tråd..det kommer bara in en massa
LHC fans hit och det blir bara en massa tjafs
kan vi slippa dom så är det bra...
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
danne147: Nu ville jag ju inte få det att verka som att jag har något emot 16-åringar. Tvärtom. Huvudsynpunkten var att där jag stod och den del jag hade någon direkt överblick över bestod till 75-80% 16-åringar. Och jag står fast vid att detta skulle kunna vara en anledning till att LHC-fansen fått ett skamfilat rykte. Hur man än vrider och vänder på det så handlar det i så fall om en övervägande del ungdomar. Nu vet jag inte riktigt vad GG är för något men kan väl gissa. Låter som att de gjort ett bra jobb om de sållat ut rötäggen. De kan vi vara utan.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
RedEagleJkp: Jag håller delvis med dig angående dina tankar om LHC-fans, givetvis finns det fans som sköter sig också. Men de sk rötäggen är alldeles för många, för att man kan säga att "LHC-fansen sköter sig bra". Hur kan såna BARA HATA FANS komma fram? Bland Frölundafansen finns det inte många rötägg kvar, inte minst med tanka på GG:s ALDRIG HATA - kampanj. Ändå är det en hel del 15-16 åringar i den publiken också. Jag är 16 år själv.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Richter LHC:

Visst var TJ, Musse mfl borta...

Men SSK hade ju Kristian Gahn och Juha Lind borta!

Inga dåliga namn va?

Så lägg ner alla pinsamma bortförklarningar!

SSK KROSSADE LHC!
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
bobbe: Finns ingen anledning att tacka. Tycker bara att rätt ska vara rätt. Tyckte ni skötte er helt okej trots att ni befann er mitt i skottlinjen. Om jag inte missminner mig så slutade väl skotten att hagla runt er efter ett tag. För mig personligen spelar det ingen roll vilket lag folk håller på. De får gärna komma hit och vädra sina åsikter så länge det är nyanserat och sker med normalt hyfs. Någonstans så handlar detta om en lek även om det finns en hel del pengar med i spelet. Och det försöker jag komma ihåg även om det svider i mitt rödvita hjärta ibland. Man får väl försöka njuta av de trevliga tillfällen som bjuds istället.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
RedEagleJkp: Tack för en nyanserad kommentar i den annars ofta infekterade debatten om LHC-fans. Det ligger en del i vad du säger...

Tack också för att du återställde en del av det goda intrycket jag har av TIK-fans, det finns rötägg överallt som förstör... ;)
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Numero Uno: Andreas Pihl var en av MoDo´s bästa backar under SM-slutspelet i våras. Det tar nog tid för alla gamla rävar att få fart under grillorna...
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Richter LHC: Med tanke på Pihls minst sagt usla försvarspel i går så känns det som det hade kvittat om han var kvar eller ej. Både han Mertzig såg minst sagt sega ut...
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
DMF: Det kan mycket väl stämma det du säger. Har en liten liucka i mitt TIK-minne då jag bodde i Umeå några år och av någon anledning hejade på... hemska tanke... "Löven". Men jag lovar... jag har biktat mig och fått gudarnas förlåtelse :-).
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Richter LHC: Har aldrig jämfört Clubben med Timrå IK och anledningen till det är att det inte finns några som helst likheter.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Johan J: Borde man inte ge killen en chans innan? Han har ju inte spelat i Sverige innan och kanske kan han stänka in ett par mål.

Till er som snacka om att LHC blev utklassade av SSK:

T. Johansson hade ledigt.
B. Richter har ej kommit ännu men han kommer bidra med mycket i höst.
A. Phil klev ut i 2:a perioden och då började puckarna hitta in =)
J. Mertzig fick utvisning 2 x 10.

Själv tycker jag att detta är LHC bästa backar, och till anfall fattades Myran-Musse-VDG.

Visst ska jag inte skylla på det men jag tror att LHC spelar bättre om dessa killar är med, och så måste vi ha en 1:a center så jag hoppas verkligen att Brian Felsner lyckas.

Lycka till i säsongen! Sen kan vi se vilka som lyckats bäst =p
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Johan J: Tittar på hans meriter och inser snabbt att verkar handla om en panikvärvning. Linköping har insett att materialet på anfallssidan inte räcker... Aftonbladet rapporterar att amerikanen pratar flytande engelska. Kommer han ha samma flyt på isen?
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Kasparov: Läser på Aftonbladet att Linköping testar en ny center i 29-årige amerikanen Brian Felsner. Mer info under länken.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
RedEagleJkp:

Har du glömt bort perioden då Lars-Eje var tränare då snackar vi riktigt defensiv hockey. Med sarg ut och icing puckar.

Sen så har vi inte släpt fram så jävla mycket juniorer som du påstår utan det är väll sen Peo tog över som junior satsningen verkligen har tagit fart. Men sen så är det verkligen roligt att vi har valt att fortsatt att satsa på juniorer fast att Peo har lämnat klubben.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
freddanp: En bra beskrivning på Timrå i mina ögon
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
LHC har många duktiga backar, men känns dom inte lite tunna på anfallssidan?
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
danne147: Har heller aldrig känt något speciellt för LHC och kommer nog inte att göra det i framtiden heller. Bryr mig personligen inte så mycket om deras satsning á la Malmö men har stor förståelse för att folk tittar snett på dem. Någonstans i den svenska folksjälen så finns en önskan att det ska gå bra för lag och idrottare som har oddsen emot sig på något sätt. Tar man Timrå som exempel så har man alltid haft ett par saker som talat för sig. För det första så är Timrå ingen storstad typ Stockholm. Redan här blir det lite "David mot Goliat"-känsla över det hela precis som för Leksand. Lägger man därtill att Timrå aldrig varit rädda för att satsa på och släppa fram sina egna produkter från juniorlaget så känns det för mig personligen som att respekten för laget ökar från människor från andra ställen i Sverige. Lägg därtill att Timrå mig veterligt aldrig varit ett lag som satsat på defensiven i första hand. Offensiv hockey med mottot "Här är det fart under grillorna som gäller" har varit ytterligare en respektingivande faktor. För vem vill se ett lag med en köttmur på blålinjen vinna SM-guld? Inte jag i alla fall. "Hellre falla med flaggan i topp än att segra med en fana knappt värt att bära".

För att återgå till LHC-frågan och deras bara-hata-fans. För ett tag sedan följde jag en debatt där tre stycken LHC-anhängare fick ta mycket skit trots att de enligt min mening uppförde sig som folk och tog dett spott och spe de utsattes för med ett beundransvärt lugn. Såvitt jag förstod av deras resonemang var de skötsamma och trevliga LHC-supportrar som kanske fick lida för att en del av deras fans inte besitter någon som helst hockeykultur. Och min personliga teori om detta är att en hel del av deras fans inte ens gått ut gymnasiet ännu. Var på en match med ett par studiekamrater från Högskolan här i Jönköping. Dessa två flickor är trevliga och skötsamma supportrar som var stolta över sitt lag. Vi stod mitt i LHC-sektionen så jag var väldigt ensam om att vara Timråsupporter på denna del av läktaren. När jag såg mig omkring bland alla människor så var nog ca 75-80% av dessa i 15-16-årsåldern. Sånt sätter sina spår på LHC-klackens uppträdande. Tyvärr så får nog de riktiga fansen lida för detta. Men det finns säkert fler förklaringar till att deras fans beter sig illa såklart. Detta var bara min personliga teori. Ta den för vad den är... en röst bland 9 miljoner svenskars :-).
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
danne147: Jag har inget mot LHC:s satsning som idé. Jag hoppas ändå att det går fullkomligt åt helvete eftersom det vore bra för Timrå. Men visst, jag kan unna Linköping ett silver i år om Timrå tar guldet. Det gäller även Brynäs, Modo, Frölunda och andra onödiga lag.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
Jag har aldrig gillat Linköping. Inte minst pga av deras bara hata-klack. Linköping har aldrig dragit mycket folk, inte minst till min hemmaarena i gbg. (undantaget då VF släppte in ungdomar gratis en match ifjol). Att de nu har satsat gör mig ändå glad. På nåt sätt hoppas jag att de lyckas med satsningen (så länge dom inte slår VF). Jag förstår inte varför många i hockeysverige klankar ner på satsandet, jag tycker att det är bra av linköping att satsa, det kan vara ett startskott för en elitserie där alla lagen har europaklass, och om några år även NHL-klass.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
SMÅLAND: Besvikelse är ett väl starkt ord. Orosmoln är bättre. Vem minns en försäsong tre matcher in på serien? Det man kan hoppas på är att de är urusla i oktober istället. Då är det en verklig besvikelse.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
El Maco:Det kan jag hålla med om,men det måste ändå kännas som ett misslyckande efter att de har haft en sådan urusel försäsong med tanke på att man satsat så mycket pengar inför den här säsongen.
SSK hade ju lekstuga med dem(7-2) och då är det knappt två veckor kvar till premiären och det är ju inte speciellt bra för deras självförtroende heller.
Kommentera

Sv: LHC kan bli årets kalkon i ES
SMÅLAND: Det kan Timrå också bli.

Lallar bäst som lallar sist. Lalla inte förrän björnen är skjuten. Å andra sidan ska man inte kasta lallen i sjön heller.
Kommentera

LHC kan bli årets kalkon i ES
Sett till LHC försäsong så kanske de blir årets kalkoner i ES.
Måste säga det att det måste vara ett stort misslyckande att spela en så dålig försäsong med tanke på alla miljonvärvningar inför den här säsongen...Sorry LHC ni kommer att tillhör bottenskiktet i årets ES...Lall On Lall On..
Kommentera

112994 · »