1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Nästa säsong

375642 · » Till forumet


Sv: Nästa säsong
Roy-Arne:
Har aldrig hymlat med att jag stått på andra sidan en gång i tiden, det vet nog de flesta härinne.
1988 började jag jobba på sca och fick en bra jobbar kompis som jag umgicks mycket med, han var sundsvallare och kompis med flera sundsvallhockey supportrar, 1988-1990 såg jag en del matcher i gärde. har väll aldrig påstått att jag varit aktiv supporter där, var visserligen på en bortaresa mot löven. sedan många år så har min kompis emigrerat och sedan dess har jag inte varit och tittat på en match därute, började istället åka till Timrå när jag hade fått mitt körkort (7 år sedan)
Måste säga att jag trivs mycket bättre där ute.

Hur definerar du en supporter Roy-Arne ?
själv så missar jag inte många hemmamatcher, har även pallrat mig iväg på 5 bortaresor denna säsong, trotts att jag har familj...du då?

Jag antar att du är en sundsvallare,,du har ju inte tordas skrivit något under ditt nyreggade nickname..skicka mig ett mail eller mess du så skall jag ta med dig på riktig hockey, jag bjuder även på kaffe i pausen.

Jag brukar med jämna mellanrum se även andra sundsvallhockey supportrar där ute, men dom brukar smyga som f*n så ingen skall känna igen dem,,och det är killar som jag vet fortfarande står i klacken i sundsvall..

Kom ut i ljuset Roy-Arne, det är aldrig försent,,,få se om du är man eller mus nu.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
RedEagleJkp: Att vi är förenade i Den Sanna Läran är ju det enda som verkligen betyder något.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Bragd-Birger: Så kan man också uttrycka det =). Jag håller med dig i allt utom att Fagemoaffären då den som sagt inte stör mig speciellt mycket. Men vi kan ju inte tycka lika i allt =).
Kommentera

Sv: Nästa säsong
RedEagleJkp: Fagemo stör mig, men med facit i hand saknas han inte särskilt mycket. Han är som en gammal flickvän, oerhört tajt då men när det tagit slut vill man inte ses igen.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Bragd-Birger: Ja det får var och en ha sin egen uppfattning om... som jag skrev i inlägget Den som sig i leken ger får leken tåla så är affären med Fagemo inget som jag bryr mig i så mycket personligen. Visst har jag en uppfattning om det hela men det är inget som stör mig speciellt mycket.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
RedEagleJkp: Att i princip sitta och SMS:a Luleå i båset under kvalserien är dock en smula anmärkningsvärt.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Captain Crash: Ber om ursäkt... tyckte mig se en ironi som kanske inte fanns i uttalandet "Han ville spela med ett bättre lag än TIK eller hur var det....?"... my mistake
Kommentera

Sv: Nästa säsong
RedEagleJkp:
Näe.. Vem har höjt brynen?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Captain Crash: Och att kalla LHF för ett bättre lag än TIK vid det tillfället var väl inget att höja på ögonbrynen, eller?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Roy-Arne:
Då är han ju ett bevis på att det går att ta sig ur ski**n... :)
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Captain Crash: Han ville väl också ha en trygghet för familjen så de kunde bosätta sig en längre tid på samma ställe... i detta fall Luleå..Men de var väl också nått att han ville spela i ett bättre lag...?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Captain Crash: njae, kanske inte;) haha
Kommentera

Sv: Nästa säsong
willysson:
Han ville spela med ett bättre lag än TIK eller hur var det....?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Fagemo drog inte för pengarna endast heller, fanns andra faktorer som spelade in. iallafall när jag snackade med honom...
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: På den tiden när du fanns i Gärdehov vad hade du för typ av känsla då? Eller när du jublade när Sundsvall målade mot tik??
Rätta mig om jag har fel men var det inte så???
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Nog tycker jag att Martin Lindman kanske är värd mer i lön nu än sist han spelade i Timrå. Anledningen är att han kom hit som en doldis, och knappast tjänade några större pengar. Jag gissar att hans mål var att överhuvudtaget ta en plats i Timrå. När det sedan visade sig vilka tjänster han förmedlade så faller det sig väl naturligt att prislappen blir en annan. Är man dessutom bofast i landslaget, som han var den säsongen är det väl knappast konstigt om man tar sig en funderare när Håkan Loob ringer. Från Löfbergs Lila Arena, sveriges bästa, rikaste och största hockeyklubb. Vem skulle inte ta chansen? Som nån tidigare sa, där har han chans till SM-Guld. Herregud, folk byter klubbar varje år, en elitserieklubb omsätter väl 4-5 spelare i snitt. Kanske mer.

Att snacka om hockeyhora tycker jag är orättvist. Vänder man på steken är klubbarna lika mycket torskar som spelarna är horor. Spelarna lever på detta, precis som jag gör på mitt jobb. Byter jag jobb till ett annat med bättre lön osv kallar ingen mig på mitt jobb för "hora".

Snälla! Det är 2004 nu!!! Tror ni "Hor-snacket" existerar i NHL??! Tveksamt. Ligan som ska vara våran förebild. Där byter klubbarna spelare året runt. Med varandra. Och jag tror inte spelarna blir kallade horor där inte...

Jag kan inte se nogpt negativt i att byta ut Martin Lindman mot t.ex mannen som skulle ersätta honom. Ni vet alla vem....
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Teamrå: Ha inte hagos ett två-års-kontrakt me Timrå?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
JimmyH:

Nu har han hursomhelst kontrakt som sträcker sig även över nästa säsong.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
epa:
Svensk Hockey börjar likna Basketligan, ja menar Det lag som har bästa importer vinner Elitserien ;-).

Svenska spelare duger inte, det ska va en Finne i år ;-).
Kommentera

Sv: Nästa säsong
håckla: Hej å hå, hoppas du har rätt.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
epa:
Glöm det, Djurgår´n är ett starkare alternativ.

Timrå IK är dom bästa.

Tro mej, det kommer en Finne snart ;-)
Kommentera


Sv: Nästa säsong
Friman SR: Vet att vi behöver en back men skulle det inte vara läge att hugga på Robert Nilsson som lämnar Leksand i dagarna?? Han har tydligen kört fast där men vilka spelare i det laget har INTE gjort det? Han är en erkänt duktig spelare med enormt stor potential och framtiden för sig...så´na brukar TIK vara bra att ta tillvara på......
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Oj, vad kul att jag fjudade på Martin Lindman brasan, han är och förblir för mig en hh........ FageMoney är en kapitalist precis som många andra är i hockeybranschen, dom som driver på inflationen så gott dom kan med sitt egna habegär.....

Men, förutom att Krykov och Manderville MÅSTE signas så glömde jag den absolut viktigaste person som Nubben överhuvudtaget, nu snackar vi sport och inte privatliv, har att tänka på i sitt huvud......

KENTA, Kenta är den absolut viktigaste person som måste skriva på ett kontrakt för framtiden... Dilemma.... Tänk om Jyrkyrkogården går så dåligt att Wikegård får kalla tassen och deras styrelsen förlåter allt gammalt groll med Kenta och tar hem honom igen.......eller mardrömmen att AIK pyntar Kenta så gott om flis som dom inte har täckning för att Kenta inte kan jecka.....eller att Bajen går upp med ett sådant nödrop att dom kickar Boork för dålig prestation och erbjuder Kenta ett sanslöst kontrakt.....eller att hockeyförbundet stiftar en konstig regel som säger att en elitserie är ingen elitserie utan att Huddinge finns med och vips så får dom ekonomisk täckning och köper Kenta.......

Det troligaste är att man måste hålla lite på Jyrkyrkogården så att Wikegård får behålla jobbet........

Och sedan för Kentas skull så är Sundsvall/Timrå en förort till Stockholm på ett behagligt avstånd....

Ja, den ABSOLUT viktigaste person som finns att signa för TIK, det är Kenta............basta.....

FORZA TIK..........alltid, alltid.................
Kommentera

Sv: Nästa säsong
260kg kärlek:
ja hittills så klarar vi oss allatiders :-)

nä dags att sova nu,,ha det.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Att dem snor är en sak, att vi ska ta emot med öppna armar är en annan.
Låt Lindman hålla på. Vi har, gentemot honom, i alla fall hedern i behåll. Om han vill hit så får han förtjäna det. Och då har han bra mycket att bevisa i mina ögon..
Vi klarar oss, trots allt, rätt bra ändå - eller hur.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
260kg kärlek:
Klart jag hade, man måste väll få bli lite sur när dom snor våra spelare va?
:-)

JimmyH: jag vet :)
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Övertygad att du gjort på samma sätt om du suttit i hans kläder. Affären i sig var riktigt proffsigt utförd.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Hehe inget personligt ;)

Nej men jag skriver ett sista inlägg i debatten för ikväll med det jag vill ha sagt.

Jag tycker inte att Martin Lindman är en lika stor "svikare" som Fagemo.

Jag tycker att om nu Martin Lindman vill komma tillbaka till Timrå igen som det sägs så ska han ha den inställningen att han ska gå ner i lön till den nivå han hade här sist och komma hit med samma hjärta och inställning han visade då här från början. Inte som en stjärna utan en i laget.

Kan han göra detta så välkommnar iaf jag honom tillbaka.

God Natt.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Ja, jag har alltid haft väldigt svårt för FBK och det är av en speciell anledning. Det hänger ihop med SM-finalen 1982/83 då just FBK fick spö av DIF. Eftersom TIK på den tiden inte rosade marknaden direkt, så var man ju "tvungen" att hålla på nåt lag i Elitserien. Så jag var lite smyg-DIF´are då och just den finalen är ju känd för just Djurgårdens sätt att hantera "problemet Håkan Loob".
Sen dess har jag alltid haft väldigt svårt för Färjestad och allt som s.a.s kommer med på köpet....
Kommentera

Sv: Nästa säsong
JimmyH:
tror faan att du är trött som klagar på mig så hela tiden
:-D
Kommentera

Sv: Nästa säsong
JimmyH: Det var ju INTE långt efter kvalseriens slut skall det stå.

Trött nu
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Det där är ju lite överdrivet också.

Tror nog Timrå hörde av sig till spelare innan säsongens slut också. Det var ju långt efter Kvalseriens slut som Yared Hagos var klar och påskriven till exempel.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Dream Team:
värst var väll loob som dementerade allt när ryktet kom ut...
pajas,har aldrig gillat honom efter det.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
260kg kärlek: Nej såhär i efterhand så blev FBK inte vad han tänkt sig kanske och kan därav känna att han både trivdes och utvecklades bättre i Timrå. Men allt är ju bara spekulationer.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Dream Team: Det var lite det jag ville säga. Chansen att Lindman skulle utvecklas i Färjestad var mindre än det faktum att han klev in i laget med förhoppning att tjäna pengar...och kanske få med sig ett guld i bagaget.
Lämnade han Timrå IK för detta då vet jag inte, uppriktigt sagt, om jag vill se han i Timråmundering igen.
Lindmans ultimata miljö hade varit att stanna i Timrå.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
rokla: Nej, även om han mot slutet av säsongen redan bestämt sig att flytta, så hade han ju kunnat sköta det mycket proffsigare.
Affären med Lindman fick ju ett likartat händelseförlopp då nyheten läckte ut nånstans ifrån, trots att Timrå var mitt uppe i SM-slutspel...

Att FBK inte skulle ha tillfrågat Lindman redan långt före?? Jo, eller hur..
Kommentera

Sv: Nästa säsong
260kg kärlek: Hehe.. du tar upp två verkligen sällsynta mål för en Elitseriespelare av idag... =)
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Dream Team: fagermo skulle inte ha varit nått utan Z:a en sopa som sticker för pengar , och det til råga på allt under kvalspel ..Det säger väl allt eller ?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
JimmyH: Men med Lindmans insats så här långt i Fbk kan man konstatera att hans möjligheter att utvecklas inte har stärkts direkt.
Antagligen är det SM- guldet och till viss del lönekuvertet som hägrar för honom..
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Jag skulle nog hyra in lite värre grejor än Strimmorna jag. Faen att man aldrig kan få ett bra kontraktsförslag.

Nu äre dock nattinatti och sovgott. ZZZZZZzzZZZZZZZäta på er ZZZzz
Kommentera

Sv: Nästa säsong
JimmyH:
okay då..jag viker ner mig, det ligger lite i vad du säger.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
mike66:
ja tänk om man hade många laxar, då kunde man skaffa loge, köpa en egen buss så att man kan åka i "bosse filen"
hyra in orginal strimmorna som dansade..ja jäklar
*drömmer*
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Nja håller inte med dig där.

Man kan inte säga att det bara är pengar då man går till Färjestad, det är en större klubb med större möjligheter att utvecklas i. Dessutom så är ju chanserna att få vara med och vinna SM-Guld betydligt större där.

Men Luleå är ju på samma nivå som Timrå resursmässigt, när som Fagemo sa att det var för en offensivare hockey så blir man ju ganska brydd då man ser Luleå spela idag.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Skönt och höra att pengar inte är allt här i livet för en del. Fast igenkligen så underlättar det ju en del att ha gott om dom små laxarna.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
mike66:
Näpp...fagemo och lindman hade ingen klubbkänsla utan körde bara för pengarna..
det gör inte jag..
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Om du får signa ett femårskontrakt som supporter till Albinolejonen värt ska vi säga 2 millar. Du skulle få byta ut alla dina TIK-prylar, bränna upp dom och bara införskaffa i dedäringa fula blåvita. Du skulle få följa laget i deras forum samt på deras hemma/bortamatcher i 5 årstid. Skulle du anta anbudet?
Kommentera

Sv: Nästa säsong
matsby: Men Fagemo bytte ju ner sig sportsligt sett. Visserligen stack han när TIK varit nere på åtta och räddat sig kvar via kvalspel, men allt är som bekant inte guld som glimmar...
Kommentera

Sv: Nästa säsong
Friman SR: Man måcte ju kunna ta till sig och älska dom nya spelarna som kommer varje säsong. Just Lindman och Fagemo skulle vara oerhört svårt att få "Vi-känslor" för, oavsett lönenivån.
Sen tycker jag att Lindman var överskattad både i klubblag och landslag. Han gav indianarna ett mänskligt ansikte mer än en gång, och mer än i ett lag.
Kommentera

Sv: Nästa säsong
JimmyH:
det handlar bara om pengar...
Fagemo fick bättre erbjudande ifrån lulää,,därför drog han..
samma sak med Lindman,,frågan är vem vi kommer att tappa efter denna säsongen?
Kommentera

375642 · »