1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Omröstning

868793 · » Till forumet


Sv: Omröstning
pinus: Visst. Det var inget personligt i det jag skrev.
Kommentera

Sv: Omröstning
-Gurra-: Men Gurra, jag tror att jag vet lite även mellan säsongerna. Även om jag inte är inne här och ventilerat det hela.
Kommentera

Sv: Omröstning
-Gurra-: Forts....

Då kan han bli farlig på isen igen.
Kommentera

Sv: Omröstning
pinus: Som alltid så här emellan säsongerna så drar samma gamla "Jag känner någon som vet"-karusell igång igen.

Jag ser i dagsläget inte Kalle Koskinen som någon annan än en sidekick i laget. Någon som på något vis kan vara med ute i kulisserna möjligen, men inte mer än så. Han har inte samma glöd längre och han förtjänar inte att åka runt på isen och försumma sig själv och sina talanger. Koskinen är sliten nu, han har varit med lite för mycket i händelsernas centrum. Vad jag tror att han skulle behöva mest av allt just nu är en nytändning.
Kommentera

Sv: Omröstning
pinus: Ja han valdes ju också häromåret till en av 2 Assiterande kaptener har jag för mig så det är säkert som Du säger att han är mycket betydelsefull för o inom laget o hela klubben genom sitt exempel..o sätt att vara.

Han utstrålar ju verkligen en sympatisk genomhygglig personlighet iallafall...o
En kille som säkert vore bra att ha kvar i organisationen på något sätt! ....

kanske i år på 8+1 backar .. (alltså någon yngre som 9:e back om Kalles o Lotvonnens skadeproblem skulle fortsätta..) även fast det numera går lite sakta på rören..i övrigt är han ju spelskicklig och lugn i sitt spel.
Kommentera

Omröstning
Jag ser att Kalle Koskinen bara fått tre röster i valet av vilka spelare som bör vara kvar. Jag tror att Nubben betalar en slant för att han skall stanna. Om nu Kalle vill. Jag tror att Kalle är en spelare som betyder mycket för laget, vare sig han spelar eller är skadad. Han är visst en person som betyder mycket för framförallt de yngre i laget. Detta har jag hört från vanligtvis mycket trovärdigt håll. Trots att personen är f.d Modo-spelare och f.d Modo-tränare.
Kommentera

868793 · »