1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

På tal om trafik

1079773 · » Till forumet


Sv: På tal om trafik
Peltomaa: Jätte dåligt med trafiken. själv satt man fast där ganska länge. så man fick köra på gångvägen ut till slut.
Kommentera

Sv: På tal om trafik
t_i_k: Den klart bästa lösningen vore ju att ta en väghyvel o dra ett drag ut direkt till E4, 40 meter, precis där motorvägen börjar/blir 2-filigt söderut, o ha en bom, som enbart öppnas matchkvällar/em, tex en vakt som går o låser upp vid matchslut. DET skulle funka! Man kan då också ha en varningsskylt ute på E4, speciellt vid förlust...MEN Vägringsverket vill ju inte ha en sådan lösning - hörde att VV-chefen är Brynäsare, o vill ha fortsatt kaos vid E-OFF! :-)
Kommentera

Sv: På tal om trafik
Varför inte ha dessa parkerings "värdar" eller annan personal som kan visa var man ska ta sig ut för de som inte förstår.

Vad jag förstått så har det INTE blivit ett dugg bättre än förra säsongen trots att de slagit på stort och strukturerat upp. Ja kanske när man kommer...

Gör enkelriktiat EFTER matchen också, inte bara innan.
Tänk att kunna ha 2 filer ut, åtminstonde ner mot Värdshuset.
Sätt en bom från den utfarten som är mot Sörberge och de får ENDAST göra vänstersväng. Hur svårt ska det vara???
Kommentera

Sv: På tal om trafik
Visst är det så.. men det är nog hopplöst, tyvärr.
Däremot skulle det ju inte skada om det var bättre skyltat (så att folk förstår att man även via Sörberge kommer ut till E4, t ex) å helt enkelt avspärrat, med band, koner, eller liknande, så att det inte gick att köra höger från norra utfarten å vice versa. Har för mej att för ett antal år sedan så var det så, iaf någon match.. avspärrat alltså.
Kommentera

Sv: På tal om trafik
Om folk kunde lära sig köra bil så skulle det gå mycket smidigare. Logik är ju också högt upp på önskelistan, jag menar kör man ut i den norra utfarten och kör söderut och tvärtom så orsakar man stopp på 2 ställen och bör utsättas för en arkubeseringspatrull. TÄNK LITE!!!!!!
Kommentera

Sv: På tal om trafik
AndersN: Skiter väl i det blå skåpet när jag "avslöjar" att jag brukar parkera i Tallnäs. Alltid gott om parkeringar, promenaden på ca 4-5 minuter är knappast avskräckande och inga som helst problem att snabbt ta sig ut på motorvägen efter matchen.

Nu lär det väl vara kört att få parkering där framöver...
Kommentera

Sv: På tal om trafik
Peltomaa: Dom 2 gånger jag varit i ö-vik har det gått betydligt smidigare än i timrå trots rondeller.
Men andelen besökare där med bil är säkert betydligt mindre oxå tack vare att arenan ligger där dom flesta bor.
E.on ligger där vad kanske 20%-30% av publiken bor ungefär?jag åker bil dit men bor i timrådalen så kan lika gärna ta bilen till stan.
Kommentera

På tal om trafik
På tal om trafiken ut från E.ON-arena efter matcherna, så kan jag säga att det inte brukar gå så speciellt mkt smidigare i Ö-vik, t ex. Där möts man av trafikljus å rondeller å allt möjligt (brukar ju liksom se ut så mitt i en stad många gånger), som bildar köer, när alla vill ut å hem samtidigt.
Så jag vet inte om en flytt av arenan in till Sundsvall skulle lösa dom problemen, om nu någon trodde det. Folk vill väl ändå samtidigt ut å hem, å även i Sundsvall finns det ju, som bekant, trafikljus å rondeller.
För själva tanken med en ny arena är väl att det ska komma mer folk till matcherna, vilket i sin tur betyder mer bilar.
Så dom som inte kommer till matcherna nu, p g a trafiken, lär nog inte göra det då heller, om nu inte just alla dom råkar ha gångavstånd till den ev. nya arenan.
Kommentera

1079773 · »