1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Rekordmatchen

1224260 · » Till forumet


Sv: Rekordmatchen
Per HApps: Luleå ska köra en egen variant, de tar det ett steg längre och kör ännu mer Old School - på en frusen älvfåra. Magiskt!!


Annars är en Abbot axelskadad, tungt för Lule.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Poffa: Ja, för svenskt alternativt engelskt matchsnack.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Dream Team: Vi kan ju även lägga till att matchen visas på Viasat Hockey och ESPN America.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Anonymous:
Eller så gör vi tvärt om och spelar ett länsderby i Lillstrimmahallen och låter biljetterna kosta 3000:- styck..... :))
Kommentera

Sv: Rekordmatchen

Anonymous: Mmm.. för att inte tala om den folkstorm från Kölsillre som är att vänta.

Det är väl förresten utematch i Änn äitsch äll redan ikväll. Boston Bruins står för arrangemanget då man tar emot Philadelphia Flyers och det är inte grusplan vid arenan på ett numer "klassiskt FBK-maner" som används utan basebollarenan Fenway Park. Matchstart 19.00.

Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Dream Team: Något sådant där borde vi ju kunna ordna, kan ett gäng rednecks så kan vi också. Kör mot Modo sen får de toppa med världens bästa spelare så kommer folk från USA för att titta.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
John K: Tydligen går det att sätta upp en elitseriematch i princip var som helst. Så länge det är platt och finns utrymme. Saxat från WWS:

"Igår så blev det offentligt att Frölunda alltså kommer att spela ett returmöte utomhus mot Färjestad.
Det har varit bestämt en längre tid.
Matchen skall spelas på parkeringen (!) utanför den ordinarie arenan Löfbergs Lila Arena och där skall man försöka knö in runt 20 000 åskådare.

Vart dessa skall parkera är ännu inte klart."

Romantiskt så det förslår detta, inte sant? Med lite provisoriska läktare på grytan så borde det väl gå att göra ett sånt här arrangemang betydligt mindre tillgjort och själlöst. Hur många kunde det gå att ta in? 10-15000?

Spela hockey på en parkeringsplats, man baxnar... 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Rekordmatchen
DJ Hemp: Nog vore detta skojigt, en riktig happening. Är det möjligt lägga en is-oval på Norrporten, utan ett jättejobb=dyrt?
Vad skulle det istället kosta att bygga läktare vid en bandy-plan, Gärde elr Söråker e.dyl? Som sagt, lite fascinerande att många av dagens "glaslirare" ALDRIG spelat på uterink, börjat med att skrapa, sen "dra matta" med varmvatten , röra på slangen osv. Nostalgi!!
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Hahl Bundy: Hehehe, äh man får väl bänka sig kl 16 och se reprisen av matchen. De två första målen såg ut att mer vara frukten av en dålig is i kombination med taffligt målvaktsingripande än någon form av skönspel.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Paddan: Själv hade jag hoppats på 15 minus o lite blåst med inslag av snö eller alternativt ett par minusgrader o snöstorm så man hade måst skotta isen var 5:e minut.

Undrar om Fahlman hade tyckt det var lika skojsigt.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen

John K: Var det inte så att de i själva verket går ordentligt minus på matchen, men att man ansåg att det var en möjlighet att locka personer som vanligen inte går på ishockey.

Tycker också att de kunde ha haft en publiktävling där trettio lyckliga vinnare får se till att isen är i spelbart skick mellan perioderna. Vattentunna, med någon form av spridningsduk, och snöskyfflar är verktygen.

Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Lumber Jack: Pengarna tillbaks till dom som inte kom in är det minsta man kan begära.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen

John K: Det är väl tveksamt om det var något publikrekord. Att sälja en massa biljetter och sedan inte klara av att släppa in alla borde rendera i en diskvalificering. Men Adh-rian är säkert av en annan åsikt...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/article6353540.ab

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Långben: Idén med en utomhusmatch ventilerades inom Timrå IK's ledning för flera år sedan. Tanken var att förlägga den till Norrporten Arena. Projektets lades dock i malpåse tills vidare. Antagligen den idén Nubben "torgfört" i Götet och Indianhövdingarna hakade på och genomförde arrangemanget.
Ett verkligen lyckat sådant med fantastisk stämning på läktarna och att Frölunda vann matchen var ju extra roligt för dom. 31144 st på läktarna skapade väl också ett betydande klirr i kassan.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Långben m fl:

Ja, det är sant. Vi kommer alla att frysa. Men det vore det värt. Detta tror jag skulle bli en succé. Några extraläktare och många jävlar skulle kunna tryckas in. Intresset i bygden finns ju onekligen. Vad talar egentligen emot?
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Dream Team:Ska vara Östrand då på baksidan,,där ute finns ju många ångslangs-påstick så dom kan köra ner i byxorna på Nr:33 och Nr:7 så dom inte fryser ihop fullständigt!
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
Långben: kul kommentar av boork tror tillexempel en sån som fredrik petterson alldrig spelat på en uterink. säger ju lite om den generationen.
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
DJ Hemp: Ja, det måste väl, tyvärr, bli till Sundsvall vi får bege oss för att kunna skapa nåt som duger i publikväg. För i Timrå går det väl knappast att bygga upp nåt som duger..?
Kommentera

Sv: Rekordmatchen
DJ Hemp: Hynning kommer ju att frysa..Nr:33 fryser ihop fullständigt om dom inte tömmer i han Glykol!Glöm det där,inget för Timråspelarna en massa svärmorsdrömmar som är rädda för kyla och hockeyproppar!:)
Kommentera

Rekordmatchen
Hur cool som helst. Har sett på den sedan hemkomsten. Drygt 30 000 på Ullevi och en magisk stämning. Varför inte göra något liknande i Sundsvall? 10 000 på Norrporten Arena borde säkert gå att locka. Om ett år i ett "derby" mot MoDo eller? Jag är på! Vad säger ni andra...?
Kommentera

1224260 · »