1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582351 inlägg · 6215 ämnen

Så var det spöket borta

433050 · » Till forumet


Sv: Så var det spöket borta
Härligt!
Snacka om naturupplevelse!

I den kylslagna lördagseftermiddagen satt jag med en kopp kaffe och ett gäng juniorscouter på Hällomsberget. Vi ledare har varit tydliga mot knattarna.
Inga mobiltelefoner eller radioapparater när vi är i skocgen!
Egentligen borde mina tankar ha varit kring det pedagogiska värdet av att övernatta i tält uppe på ett berg i september, dock är det helt andra tankar som rör sig i Timråitens hjärna! Scoutledare eller ej!
Jag smög försiktigt undan och lirkade upp en hörsnäcka ur jackfickan. Smög förväntansfullt in den örat.... Fotboll, fotboll, fotboll!
Herrejisses! Vad är en kvalmatch i fotboll jämfört med Timrå-HV?
Men efter fem minuter med Henke, Ljungberg och grabbarna kom det!
"I pausen blir det rapport från elitseriematcherna där Linköping, Mora, Frölunda, Modo,Timrå och Färjestad har vunnit!"
Plötsligt kändes det lättare att tälta i höstkylan!
Gulashsoppan blev godare och kvällskylan trängdes enkelt undan av den mjälla värme som spreds i kroppen!
Timrå DÄNGDE HV I Kinnarps!!!!!!!!!!!

SNACKA OM NATURUPPLEVELSE!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
ernie eagle: Ok skall vi vara där uppe och snacka.
Då har garanterat Stat Oil macken i Pärsön
Sveriges godaste hamburgare
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Helg Ernest: Hallååå där din gamle indian. Korvgubben i Lulää dårå. Vilken smakupplevelse och mätt blir man oxå. 2 x 150g och strips, sallad, dip-dressing å en STOR jävla cola (typ en liter eller nåt). Dä ä mat för en karl dä sörru!!!!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
TIK-Supporter: Jag tror du missförstod mig lite.....
Matchen var inte bra.....Timrå IK o HV71 spelade tillknäppt därav så matchen inte bra.....
Hur kan 6967 pers vara så tysta???
Aldrig har det varit så tyst i kinnarps Arena förut!
Inte ens invaliderna skrek på slutet!

FORZA Timrå IK!!!!

KroZZa Linköping..

Välkomna tebaks till jönköping den 6 januari.....Let´s PARDY!!!!!!!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Friman SR: Kan tyckas. Vill minnas att de spelade tennis också. Eller om det var en syster till dem. Vidare bra i slalom var de aldrig kommer jag ihåg iallafall.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Johan J: Ja, men vad fasen, bröderna Lundqvist hade väl kunna nöjt sig med Skönviksbacken där jag fick min genuina utbilning i schlalommens ädla konst.....

FORZA TIK.......alltid, alltid..............
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Friman SR: Valet var nog inte så svårt när det gällde Åre kontra Sundsvall för Göteborgaren Lundqvist. Tvillingbrödernas pappa drev nämligen Sportservice, skidskolan i Åre och jag ser ortsvalet som självklart i konkurrens med Sundsvall.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Friman SR: Det finns 2 hamburgerkedjor.
No 1 MAX
No2 Frasses Dom har faktist en 2 x 150gr burgare. Mums
Men inget tar MAX i smak, sen ingår det ju alltid kaffe där.

Varför vart det inget MAX i GBG ?
För 2 år sedan stod det på brickunderläggen att dom skulle öppna.
Men ännu har det inte blitt nått.
Hört rykten om att MC Donalds köpte upp marken där MAX skulle byggas.

Jag är i GBG var 6e vecka, så bara för att kunna välja mellan 2 onda ting, så går jag på det minst onda. Burger King på Avenyn ( Hatar deras brända burgare, men fortfarande inte lika torra som MCDs skosulor)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND: underbart
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND: Sedan McDonalds..... Vad faaaan lär dig... din rackarns smålänning... Du ska till Max, Max och alltid Max, Norrland och alltid Max lixom.......;-)

Matchen.... Kontroll över det mesta, när HV gör 1-2, jag blev lätt nervis som satan, men jag tycker vi har en defensiv hjärnkoll och tack vare det redde vi uppet.... Krasst efteråt, vidunderliga sportens vindlingar, hur kan ett lag som dominerar kapitalt låta det andra laget få dominera kapitalt efter att en Zamboni spolat och ölar drucks....Är inte det inte lite cocobello så säg....?

Ja, vi levererade en seger igår, en defensiv sådan... Men det finns så mycket potential i detta ÄLSKADE TIMRÅ IK, så när offensiven kommer att sitta klockrent, då kommer alla andra lag att undra vafaan de håller på med, tro mig........;-)

Ja, nästa söndag kommer det en kraftmätning, TIK031 fixar biljetter om ni vill vara delaktiga, då ska VI vackra stolta rödvita lag med diciplinerad och kontrollerad exakthet i offensiven rita cirklar och skjuta stenhårda mål hos Järpen Henke så att han önskar att han istället för att det blev Frölunda som det vart för hans del, hade önskat att hans föräldrar hade bosatt sig i Timrå istället.......hehe...

Nugna???? TIK031 fixar biljetter...........

FORZA TIK.............alltid, alltid.............
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
RedEagleJkp: "En mystisk match av Lindh helt klart. På slutet tog han utvisningar som inte ens vi Timråsupportrar förstod ett dugg var de kom ifrån. Samtidigt släppte han många utvisningar som var mer berättigade att ge 2 min i syndabåset."

Exakt så där känns det ju ibland när domaren håller på/har tappat matchen, de kan släppa solklara utv för att i situationen efter ta för en ren skitsak. Synd att det blir så, men samtidigt så kan man väl trösta sig med att de oftast är lika "dåliga" åt båda håll.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
RedEagleJkp: gnälla och kasta saker omkring sig företräds oftare av 50+ än oborstade fjortisar i alla livets händelser och tidpunkter. sett genom mina glasögon iaf :)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
TIK-Supporter: Visst spelade vi bra bitvis. Men vi spelade mindre bra vid en hel del tillfällen också. Att säga att inte HV hade något spel överhuvudtaget känns för mig som en överfrift. De var inte så starka som man är van att HV ska vara men de satte en hel del press på oss till följd av att vi hade ett passningsspel som var riktigt dåligt vissa perioder. Följden av detta blev att HV fick styra spelet och hade en del chanser som kunnat bli mål. Så personligen kände jag inte som dig att det inte skulle vara någon fara för segern när de gjorde 1-2. Tycker nog att vi kan vara glada för de tre poängen. Hade lika gärna kunnat bli förlust om HV satt sina chanser. Å andra sidan hade vi kunnat göra 2-3 mål till om vi utnyttjat våra chanser bättre med.

En mystisk match av Lindh helt klart. På slutet tog han utvisningar som inte ens vi Timråsupportrar förstod ett dugg var de kom ifrån. Samtidigt släppte han många utvisningar som var mer berättigade att ge 2 min i syndabåset. Nä, han hade ingen lycka idag den gode Lindh. Kändes som att incidenten med Nilsson blev hans fall idag. Efter denna blev det mycket gnäll från HV-fansens håll så fort någon HV-spelare trillade omkull. Om de är oerhört enögda eller bara försökte utnyttja situationen att påverka Lindh låter jag vara osagt.

Som vanligt när det gäller HV-fansen så började matchprogrammen flyga omkring en när domsluten gick dem emot. Det underliga är dock att det inte handlar om några osnytna pubertetsyngel i 14-15-årsåldern som gnäller och kastar saker utan det verkar oftast vara gubbar 50+ av någon anledning. Förklara det den som kan. Jag är förbryllad!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND:
Du kan inte ha sett matchen. Du måste skojja Va inte Timrå BRA. Skapade HV71 något spel i överhuvudtaget. Nej; Vad beror det på???
Att Timrå spelade fatsatisk deffensiv hcokey. Jag Åkte från Stockholm till Jönköping.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Dream Team: Av bilderna jag såg från Hockeyligan, så verkar då inte Halvardsson "broms in" precis, jag tycker snarare att han trycker till lite extra. Skall bli intressant och följa nästa match mot HV71...

Vad det gäller Timrås mål, så håller jag med i domarens bedömning.
Om man skall diskutera mål eller inte så är det nog tveksammare med HV målet, nog tycker jag att remstam är inne i målgården.
– Men jag är ju inte opartisk direkt...
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Tackligen på Magnus Nilsson var exakt likadan som Sanny gjorde mot djurgården. Dommaren såg inte tacklingen han vände sig om efter att ha hört smällen i sargen. Magnus låg livlös i ett par minuter. Ulrik Lind Var fruktansvärt dålig IDAG.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND: Kom hem för några timmar sen.
Kul som*** med en seger:)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Frella: Men precis. Han gör ju inte en rörelse som ser ut som att han faktiskt försöker delta i spelet. Han tappar hjälmen, hämtar den, försvinner ur bild och i nästa skede så har Modin halvöppet mål. Nordgren var väl inte SÅ delaktig i målet, precis..
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Dream Team: Kollade oxå på bilderna, och HV-killen som skrev förut var ute och cyklade rätt friskt i att Gunno åkte omkring innan han tog på sig hjälmen. Vad jag kan se verkar han ta på sig den direkt på plats...
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
varför inte 0-13 (013) det är väl riktnumret till chokladasken....
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
gud: 24-20 låter väl helt okidoki..!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
mike66:
Din labila djävul..Det måste ha varit en full Hv typ som har textat i dag på text tv..Hv var bra de 5 första minuterna..sedan jobbade Timrå in sig ordentligt i matchen..sedan att HV fick ett visst övertag vid Timrås utvisningar är kanske inte konstigt..

Och att Hv försökte lyfta upp spelet i Timrås zon när dom ligger under med 2 - 0 är inte heller så konstigt men att text tv skriver som de gör måste inutihelvete galet..

16 - 16 skriver du..Hmm Det kändes som det var mer skott än så??
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Kollade nyss in bilderna från matchen på Hockeyligan. Inte så kul utan ljud där, dock. Men vad jag ville säga är att tacklingen som Magnus Nilsson åkte på helt klart förtjänade en 2+10, men matchstraff hade känts i överkant. Tacklingen skedde, tyvärr som i många andra fall, en bit ifrån sargen. Det som nog räddade Nilsson från nån ännu allvarligare smäll var att Halvardsson iaf såg ut att bromsa lite innan han smällde på. Det är avståndet till sargen som gör att han råkar illa ut. Skönt att det slutade bra, iaf.

Dom var sköna kommentatorerna från Kinnarps då dom tog fel och trodde det vad Manderville istället för Nilsson som blev skadad och Manderville (som ju enligt dom legat på isen rätt nyligt) kom i en snabb spelväxling som avslutades med nåt i stil med ett ribbskott..

"- Manderville.. var det inte han som låg skadad nyss..." Det är minsann till att unna spelare att komma tillbaka till spel snabbt...
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Bo Bly: Då är det inte bara jag som är full. I vilket fall som helst så var det säkert bara tur att vi vann.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
mike66: efter 2 perioder.24-20 efter 3.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
gud: Var in och läste på text-tv att det var Kippro som räddade poängen åt oss. Konstigt då skotten slutade 16-16.

Ps. Jag känner mig labil ikväll...!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Bo Bly:
Njaa..Liv gjorde kanske inte en så jättebra match
Många av skotten träffade i maghöjd..Men han gjorde
tyvärr en hyfsad räddning när Hallin var ensam ifrån blå...

mike66..
Svedberg var grymt stabil...Nästan lika stabil som du...;0)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
gud: Johan Svedberg 36 röster rullar fettare än alla andra fetton...!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
gud: Liv måste ha gjort en bra match? Släppte bara in
2 puckar.
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Paddan:
Aha..Det var kanske därför han sprang så fort hem efter han
var hem till mig ikväll..Nä nu j****r
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
gud: Jag tror att det är Dragan som snott den där sladden ;)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
mike66:
Jag tror..Nää nästan vet att våran vän SMÅLAND sover just nu...;0)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
Måste tyvärr hålla med SMÅLAND att det var ingen match
som går till historien..

Det märktes tydligt på HV spelarna att dom inte har något större självförtroende just nu..Mycket gnäll o småfult spel..Jag har aldrig sett HV spela så innan dagens match på hemmaplan..

Men det var otroligt skönt att få vara med när TIMRÅ IK
tog sin första seger i Kinnarps Arena..Och hela laget krigade
till slutsignalen ljöd..

Passar även på att skvallra att förhoppningsvis så får vi se
ett bildbevis på att Dragan var med oss TIK031 till Jönköping
och självklart så var han mycket vacker i en TIMRÅ IK tröja...

Ska bara hitta sladdf*n mellan kameran och datorn..
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND: mohahahaha ;)
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND: Man blev lite orolig i början av ditt inlägg. Jag trodde ett tag att du supit bort sambon och alla pengarna var slut. Skönt att allt ordnade upp sig och att du nu är hemma väbehållen och med ett minne för livet i bagaget. Den ena sensationen efter den andra avlöser varandra i TIK-lägret.

ÄNTLIGEN....!

Negotips....Timrå IK - Link*ping.......0 - 12...!
Kommentera

Sv: Så var det spöket borta
SMÅLAND: Tack för den underbara redogörelsen =)
Kommentera

Så var det spöket borta
Nyss hemkommen efter en dags hårt festande....
Först skulle jag åkt taxi sedan med sambon sedan taxi och sedan blev det till slut med sambo och bil med full av pilsner....
Och så var det match.....en eloge till Timrå fan skåne vars far kört ända ifrån Ystad till Jönköping..
Väl framme på plats så fanns det 20-25 tappra Timråfans...
Jag sålde en vit Timråmatchtröja till Stockholm för 300 och en starkpilsner!Kul!
Matchen vann vi,men vi spelade inte bra och det gjorde inte HV71 heller,men spöket är borta i Jönköping ÄNTLIGEN!
Tågandes ensam ifrån hallen själv genom rondellen och på mittlinjen ner till Statoil med timråhalsduk skrikande....många sura HVanhängare tutade och vevade ner rutorna och skrek åk hem till lapphelvetet.....sambon hämtade mig och genom takluckan på bilen körde vi Jönköping runt och tutade och skrek Timrå IK!!!
Sedan Mcdonalds........nu är jag hemma helt slut!!
TACK TIMRÅ IK!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

433050 · »