1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582193 inlägg · 6215 ämnen

Transfers

613094 · » Till forumet


Sv: Transfers
Helg Ernest: Det hade nog varit en annan femma om han hade börjat säsongen i farmalaget i så där 8-12 matcher. Nu är han ju med, som du nämner, i laguppställningen. Inte för att låta mer negativ än vanligt men Nordgren i TIK den här säsongen, eller någon annan säsong på ett bra tag framöver, är nog enbart önsketänkande. Det är bara att inse att han har kapacitet för att platsa i rätt många NHL-lags 3-4:e femmor och/eller special teams. OM förstärkningar anländer så lär dom komma från mindre exotiska platser. Tyvärr.

Ett tips: Lyssna på Hurricanes matchen nu via Nhl.com
Man kanske kan få en indikation på Nordgrens form :)
Kommentera

Sv: Transfers
Hardy Bacardy: Då läste du inte Sundsvallan i dag ?
Där kunde man utskönja precis motsattsen.
Jag vet för jag har båda tidningarna.

Niklas Nordgren, Carolina Hurricanes
Ålder: 26.
Position: Vänsterforward.
Matcher: 11. Mål: 1. Assist: 1. Poäng: 2. +/-: -1. Utv.min: 14. Istid/match: 11.19.

"Niklas har etablerat sig som en ordinarie spelare i Carolinas lineup, mestadels som expert på att döda utvisningar. Han har flyttat mellan tredje- eller fjärdekedjan beroende på motståndet.
I lördags spelade han till exempel i första och andra perioden, och var sedan helt bänkad i tredje.
Med sin skridskoåkning och hockeykunnande är han definitivt en NHL-spelare och han spelar ett fysiskt, nordamerikansk spel. När han blir mer säker i sitt spel och kommer mer till rätta förväntar jag att han kommer göra fler mål, men det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen."
Luke DeCock, hockeyreporter, News Observer, North Carolina
Kommentera

Sv: Transfers
Olle: Det mest spännande som jag finna i den annars så gråmulna och dassiga håkkyvardagen är väl att Gunno är på G homeover om vi har tur. Sedan så ska du inte tro på allt som Smokey skriver. "De Lallande Fånarnas Klubb" hade faktiskt en egen klubblokal på G och var hur seriösa som helst i sitt agerande. "Nu vi tar varandras händer och sjunger:
-Hata Sundsvall;)"
Kommentera

Sv: Transfers
Fast nu är jag inte speciellt dedikerad till ämnet själv.
Inga rykten om spelare som florerar? Någon spänning i vardagen måste man väl få...
Kommentera

Sv: Transfers
Smokey: Slapp sarkasm med lite gubbhumor är väl en ungefär lika lyckad blandning som pölsa. Fast sen finns det ju tydligen dom som gillar sånt också...
Kommentera

Sv: Transfers
Tack Olle! Det var konstruktivt. Du föregick dessutom med gott exempel då du fick med trådrubriken i inlägget. (Transfers alltså...)
Kommentera

Sv: Transfers
Smokey: Ett exempel på något konstruktivt kunde ju, till en början, vara något som är relevant för tråden. Ett skämt om roffe och transfers hade kanske varit lustigt, och t om borderline ON-topic, om man nu inte går ut för att debattera. Om nu RR2 var en smula FÖR negativ för de flestas smak (kanske min med) här inne till en början, så framgår det dock ganska tydligt att det inte längre är han som har tampongen, indränkt i nån sprit med ett "T" på, sonderat rakt upp i mumindalen.
Kommentera

Sv: Transfers
Olle: Och vad är konstruktivt? Man vill ju för helvete inte reta upp dig också...

Annars börjar jag gilla Rock´n´rolf mer och mer faktiskt... Han är HS svar på Percy Nilegård!
Kommentera

Sv: Transfers
Dream Team: Ja Timrå ska ta poäng mot alla lag.
sant, spelmässigt ser det bättre ut nu än i början. Men ett vad ett icke-målskytte kan göra har vi ju sett i andra matcher än mot topplagen. Leksand hemma är ju ett skräckexempel.
Kommentera

Sv: Transfers
RocknRolf2: Målskyttet behöver bli bättre, det råder inga som helst tvivel om. Vad som däremot blivit betydligt bättre allt sedan Nubbens uttalande i början av säsongen är ju att laget numer har ett grundspel att falla tillbaka på. Timrå IK är återigen laget som har en spelstil som i första rummet innebär att man kämpar ned sina motståndare - något vi vant oss vid de senaste säsongerna. Detta saknade vi helt i början, något som vi nu verkar ha hittat bot på.

Men sedan var det ju det här med målskyttar. Spelare som representerar kamp har vi så det räcker i det här laget.

Lägg ocks märke till vilken "fas" Timrå är inne i i sina matcher just nu. Man möter i detta läge samma topplag som man radade upp förlustert mot i början. Är det där laget ska ta sina poäng, ja, sett till det manskap man nu ställer på benen?
Kommentera

Sv: Transfers
El Aka Ali: Orka bry sig om Laakonen. Han floppade i Timrå, det är allt som räknas.

Frågan är vad Timrå vill egentligen. Vi får dubbla budskap. I slutet av förra transferfönstret i och med värvningen av Sloan deklarerade Nubben att man minsann inte var nöjd utan skulle värva minst en målskytt också.
Häromdan pratar Kenta om att vi får nöja oss med truppen vi har och att nyförvärv förmodligen inte löser några problem.
Varför denna ändrade attityd? pga den begränsade spelarmarknaden eller? För målskyttet har ju bara blivit sämre och sämre under mellan fönstren.

Cechmanek hade varit drömmen. snacka om värvning!
Kommentera

Sv: Transfers
Haha! När ska alla dessa, fullständigt patetiska, försök till personangrepp övergå till debatt om det faktiska ämnet?

Starta en roffe-tråd och försök överträffa varandra där istället så man slipper läsa dessa, minst sagt, lika icke-konstruktiva inlägg för helvete.
Kommentera

Sv: Transfers
General_Moisio: Tänk till lite nu. Tror du något lag i ES "ersätter" en sån som Zäta. Dessa spelare förgyllde ju bara ES förra säsongen. Är ju inte så att VF letade ersättare till Alfredsson ;)

Warg är center och en habil sådan i ES av det jag sett några matcher, jämförelsen med Nordgren blir ju helt fel.

Värvningarna av Laakkonen och Wennerberg blev inte vad man hoppats på riktigt. Laakkonen en ren flopp, Wennerberg lossnar det inte för även om han slitit på bra när jag kikat så skall han även trycka in en del mål.

Så 2 taskiga värvningar där man nog hade hoppats på en hel del poäng är ju inte så kul. Wennerberg var säkert tänkt som en budget-Hedström, gick inge vidare.

Frågan är i vilket skede man skulle vaska fram en målskytt när Nordgren försvann så sent? När Nordgren drog var det ju typ tomt på marknaden om man inte nu gör som Luleå och satsar riktigt ordentligt förstås, kanske skulle Timrå gjort det?
Kommentera

Sv: Transfers
Smokey: Nu ska jag skicka en länk så ni får reda på vilken filur han är Rock´n´rolf....

Kommentera

Sv: Transfers
Smokey: För mycket inavel. För låg BNP. För lite studieskulder. THB-totalt humorbefriade. För mycket korvätande på läktaren. Vi börjar snart likna något ur de inre Nolaskogsskogarna...det är en otäck utveckling.
Transfer tack!
På den gamla goda tiden väntade Tik supportrarna med att slåss inbördes tills bussen passerat Söråker.
Kommentera

Sv: Transfers
Maggan: Jävla ryggdunkare!
Kommentera

Sv: Transfers
Smokey: Dagens bästa inlägg..... nej nu skrev jag fel VECKANS bästa ska det vara. *asg*
Kommentera

Sv: Transfers
Hollywood Hogan: Det är inget större fel på Rock´n´rolf. Jag har bara kritiserat hans mamma en aning för att hon valt en farsa som skapat en avkomma som ständigt upprepar sig i negativa inlägg som jag inte delar till 100%. (Jag kan också vid något överilat tillfälle nuddat vid att jag tycker att han är dum i huvudet... Kanske var jag full och nostalgisk när han gav sig på någon ex-tikare som jag på något sjukt vis avgudar... Nåja... Det är inget jag i längden vitsordar i sak...)

Därtill har jag större talang att spela på läppen än att i ord riktigt förklara vad jag tycker och tänker i alla trådar och frågor här på HS... Jag blir därför så barnsligt glad när andra skriver precis vad jag tror att jag tänker... Fick jag välja ny pappa skulle jag välja willysson.


Erkänn att du gillar Sundsvall Hockey. Pervo!
Kommentera

Sv: Transfers
Frella: Vår egen RR2 var ju den förste att inse, hur det verkligen stog till.
Att han sedan platsar i Karjala är en omöjlighet. Eller hur Roffe?
Kommentera

Sv: Transfers
Frella:Ja han kanske svarar olika på Finska o Svenska intervjuer
Kommentera

Sv: Transfers
mikaelkarlsson: Som det låter i Dagbladet så var han missnöjd med istiden samt rollen han hade i laget. Kan ju givetvis ligga mer bakom, men det vet man ju inte.
Kommentera

Sv: Transfers
Frella: ja kanske men jag läste i finska Huvudstadsbladet att han vantrivdes socialt i Timrå
Kommentera

Sv: Transfers
Intressant vad lite miljöombyte kan göra för en spelare, Laakkonen har numer lekstuga i Finland och efter återbud ska han helt plötsligt spela Karjala Cup. Kanske TIK släppte Laakkonen för tidigt?
Kommentera

Sv: Transfers
Hollywood Hogan: Visst. Du bjuder, jag snackar.
Kommentera

Sv: Transfers
pratarn:
Det är här några av Timrå IK:S supportrar häckar, resonemanget påminner lite om när jag jobbade på Televerkstaden "rå men hjärtlig".?

Synd på mimosasalladen.
Kommentera

Sv: Transfers
...och på tal om att kapa trådar och sedan be om ursäkt för det...

I kategorin "totalt onödigt vetande" eller "saker man läst eller hört om som inte förbättrar sömnen ett dugg" kan härmed meddelas att jag alldeles nyss tappade en tekaka med mimosasallad över mitt tangentbord.

Ber således om ursäkt eftersom mina inlägg (när jag nu har nå't att tillföra) kommer att vara rätt så sliskiga ett tag framöver. ;-D
Kommentera

Sv: Transfers
rupert: Håller med.
Kommentera

Sv: Transfers
Laken: Såna värvningar klarar vi i TIK oss bra utan! "En i mängdenspelare" har vi så det räcker och blir över...

Men grattis SSK och Hallin, undrar vilka superlativ han tar till den här gången om sitt "kap"?
Kommentera


Sv: Transfers
Bragd-Birger:
Ska vi ta en bärs på Kvarnen och snacka gamla DC-minnen?
Kommentera

Sv: Transfers
Hollywood Hogan: Allvarligt talat så kändes det tyngre att läsa igenom helgens inläggsflod. Jag riktigt kände hur hjärncellerna skrumpnade.
Vitsen?
Kommentera

Sv: Transfers
rupert:

Du snackar relevans...Vad faan hade mitt nick med saken att göra..??

Alla vet att jag är snyggast..Du behöver inte skämmas för det...

Rocken Roffe hade fått klart mer respekt om
han inte hade tjatat om samma skit dag ut o dag in..

Jag och mina gelikar tröttnade..Konstigare än så är det inte...

Att du tjatar på mig rinner av rätt så fort..Vill bara att få Rocken roffe
att förstå att efter drygt 2 månders tjöt av samma skit så är det läge
att antingen dra sig tillbaks ett tag eller eller komma på något nytt..

Som det är nu så får han försvara sig varje gång han skriver
inlägg och det är självförvållat...

Psst..
Det är skitjobbigt att vara så ÖDMJUK som jag är...
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger:
Vad den här gästboken behöver är mer tysk powermetal, inte avdankade tennisprofiler! Känns det inte tungt att skriva ett så långt, underfundigt och putslustigt inlägg helt till ingen nytta? Vad var vitsen? Att försvara Ström? Få "Smokey" och övriga medlemmar i de politiskt korrektas klubbs ryggdunkningar?

Ser ni inte att denna gästbok lider av inavel?

Rock´n´rolf har rätt i att man till stor del misslyckats med värvningarna till denna säsong - face the facts!
Kommentera

Sv: Transfers
gud: Visst! Du är säkert ÖDMJUK! Att du gillar dig själv har jag inte missat..kul för dig!

Å du är dessutom snyggare än mig (DET var ju VÄLDIGT relevant i sammanhanget)...*L*...tja, eftersom JAG har en bild föreställande mig (till skillnad från dig, även om du säkert kommer hävda motsatsen!) så har ju du möjlighet att bedöma det. Vad det nu är värt....

Roffe tjatar, du och dina gelikar tjatar tillbaka, jag tjatar på er och så fortsätter det intill tidens ände.........Eller så respekterar man en persons åsikter isället för att dumförklara denne!

Det är med humor som med utseende, smaken är som baken..
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger: Du anstränger dig verkligen i dina analyser av mitt skrivande. Kul att du får mycket cred bland övriga skribenter också.

Jodu. Timrågästboken är mer unik än vad jag är. Jämför gärna med GIF-planket så kanske du förstår varför.

Repetition ja. Jag skrivs betydligt färre inlägg än vad som skrivs om hur dum i huvet jag är.
"Bestäm dig långt innan säsongen för en kritisk hållning gentemot någon/något". Japp. Sån är jag. Hårt va? jag tycker inte alla förtjänar chansen i Timrå. Vi är en elitserieklubb, inget jävla pojklag. Jag ställer krav. Hemskt va?

Ymnighet. kul reflektion! Det är som sagt lustigt att se hur ofta du profilerar dig själv genom analys av mitt skrivande. Dig har jag verkligen lyckats med...

Hålla avståndet. Jadu. Kul att du har järnkoll på vad jag ser och hör. Tycker du Foppa är bra? Jasså? Men vad vet du om NHL härborta i Europa? Hur många matcher ser du egentligen?

Dimridåer? CJ, Ström och Wennerberg får hårdast kritik för de tillför allra minst. Lön vet vi ingenting om. Dimmig logik?
Men visst, det är nyförvärven som kollektiv enhet som jag är kritisk till. Har du inte sett mitt tjat om 9 producerade mål?
CJ, Ström och Wennerberg ger jag mig på som förslag till förbättring; alltså att göra sig av med dem och ta in ersättare.

Ge exempel på när jag är inkonsekvent i min kritik som helhet tack.

"Därigenom tråkar du effektivt bort människor med en större intellektuell kapacitet än du själv" ojoj, fram för gästbokseliten! Vad har jag för rätt att skriva när jag tråkar bort den? Vill inte folk bemöta min kritik så är det fan deras problem. Om väl denna elit - som du så vackert pratar om - bemöter min kritik så svarar jag så gärna.

Njut av ögonblicket. Tror du verkligen jag njuter av när det går dåligt? Nej riktigt så pervers är jag inte.

Bra jobbat Bragd-Birger! Fram för mer skribentanalyser där du eller nån annan i eliten m fl. utvärderar andras intellekt
Kommentera

Sv: Transfers
rupert:
Nu undrar jag om du bara är dum eller spelar.??
Undra vad ett nick har med saken att göra??

Men observera att jag ÖDMJUKT stavar med ett litet G
Och jag gillar mig själv otroligt mycket..Vet även att jag
är mycket snyggare än dig..

Jag erkänner att jag är mycket tjatig när det gäller
Rocken Roffe och ju mer han kör på med samma skit
så kommer jag o säkert fler att fortsätta att frågasätta
hans tjat..

Kul att du allafall uppskattar humor..
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger:
Tack för att du skingrade dimmorna runt Rolfs beteende, nu vet vi ju hur han skall behandlas i framtiden.
Genom att ignorera han totalt. ;))
Kommentera

Sv: Transfers
gud: Tycker mest att nån bör bibehålla nån for av balans här...har dessutom oerhört svårt när man bestämmer sig för att dissa allt en viss person skriver. Vilket jag anser är rätt uppenbart att så sker i RR2:s fall. Tycker heller inte att vare sig han eller jag är hälften så tjatiga som exempelvis dig...Fast det är klart, det finns väl en anledning till att du valt just det nick du har. Antar att det säger en hel del om dina egna tankar om dig själv samt att du ogillar oliktänkare.

Bilen??? Går som ett skott, ska snart på service...(vad DET nu har med saken att gör...ahhh, den där speciella HS humorn...jag fattar! HAHAHAHAHAHAHA)
Kommentera

Sv: Transfers
General_Moisio: Ställ den frågan till dej själv...
Kommentera

Sv: Transfers
rupert:
Hmm..Är Rocken Roffe din bästa polare eller ni
kanske rentav är släkt??

Med tanke på att du försvarar honom med en dåres frenesi..

Nu trodde jag att du hade förstått varför Rocken Roffe är
just nu mindre populär härinne på denna GB..Men tji fick jag..

Inget att göra..Orkar inte förklara för dig ännu en gång varför..

Går bilen bra annars??
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger: Vilken j-a tur för alla er andra då att just vår GB förärats med "en unik och obekväm sanningssägare" i form av RR2..så alla ni andra kan bevisa er särställning bland HS skribenter genom att med alla medel leta fel hos honom!
Kommentera

Sv: Transfers
Redheart: Sannorlikheten är väldigt stor.
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger: Jag får tacka för det underbara ilägget skrattar gott fortfarande:)
Kommentera

Sv: Transfers
Kronblom: Ordbajs? Så fan heller! Jag tycker det ser ut som dagens sanning...Klockrent, Birger!
Kommentera

Sv: Transfers
Knylan: försöker du göra någon dum här på HS genom att du låtsas att inte kunna stava?
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger: Ordbajs?
Kommentera

Sv: Transfers
Rox: Ja precis... jag har juh bara 300.000, som en månadslön för Orsagh. =)
Kommentera

Sv: Transfers
Bragd-Birger: Applåd.
Kommentera

Sv: Transfers
rupert: Antagligen.
Robban: Det är genuina Timråfasoner det ;)
Kommentera

Sv: Transfers
Chief: Forumjackpot! Vilken favorit! Massa saker klarnade!
Kommentera

613094 · »