1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582854 inlägg · 6215 ämnen

Våld

217043 · » Till forumet


Sv: Våld
Hen-rink: En riktigt kvalfylld ångest är det bästa som kan hända en - tro mig. Du har med råge kvalficerat dig för denna topplacering i min lista under säsongen. En 10:e-plats är riktigt bra i det där gänget ska du veta.

Lycka till i kvalserien!
Kommentera

Sv: Våld
COLD MAN: Okej......inte för mycket våld,men det ska ligga på gränsen och så längtar man ju tillbaka på den gamla goda tiden när det var uterink och rallarslagsmål då fick man valuta för pengarna och då flödade ju spriten fritt också.....det var tider det!!!
Kommentera

Sv: Våld
mike66: Såg med glädje att jag previligerats med en hedrande 10:e plats på bitterhetslistan... Hade ju hoppats på en mer framskjuten placering, men får väl vara nöjd ändå. Min ångestfyllda bitterhet har avtagit så det dröjer nog till nästa säsong innan jag exploderar igen.

Kvalet here we come!
Satsar på att inte komma sist. Det borde ta mig fan vara en realistisk, ödmjuk inställning i alla fall....

Lycka till i slutspelet Timrå!
Kommentera

Sv: Våld
El Maco: En sista innan jag gör kväll för idag ;)

www.busungar.com/bushornan/klassiska.asp
Kommentera

Sv: Våld
mike66: Och sen bäddade vi säck för varandra *fniss fniss*

Imorgon: Lumparminnen
Kommentera

Sv: Våld
El Maco: En helt underbar nostalgitripp har ännu en dag klargjorts här på HS. Vi får dock inte förglömma den beryktade "hartsfiolspelningen."

Ha en fortsatt bra hockeydag.
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse: Det där hockeysnacket blir svårslaget - själv så tog jag på mig skulden för ett brott jag inte begått. Någon hade klivit sönder en stinkbomb på NO-lektionen och någon ville inte erkänna. Så för att inte alla i klassen skulle få kvarsittning så erkände jag brottet - den oskyldigaste av alla i klassen.

Å-vik - Hahaha !
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse: Jag ser framför mig FH, Mike66 mfl i kortbyxor, bakvänd keps, fräkniga med en framtand borta och med slangbellan i bakfickan pallandes äpplen och luggandes flickor i flätorna. Sickna buspojkar ni var när ni var små. Jag säger då det.
Kommentera

Sv: Våld
RoW: Snacka för dig själv du - ni på Å-vik var ju kända för att vara veka. Ni hade väl inte riktigt den rätt knycken i slagen så att de skadade tillräckligt bra. Men visst förekom det att man fick lägga in en och annan skuldsanering för sina polare, annars så hade de nog fått gå från hus och hem.
Kommentera

Sv: Våld
mike66 och Row: För att bygga vidare på hockeysnacket. Jag tillbringade också några år på Åkersvik i början på 70-talet. Jag minns bl.a. en vår då någon vänlig själ hade korkat igen alla lektionssalslås med tändstickor samt antänt en rökgranat. Som grädde på moset hade denna sadist öppnat en surströmmingsburk.

Stålkammar - Ha !
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse: Inte att förglömma det barbariska stålkamspelet - en bra reaktion var bra att ha.

Alltså nu snackar vi kammar som man kammade håret med. De absolut bästa vapnet var en stålkam. Tuggummi under tungan och stinkbomber - det var tider det.
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse och mike 66: Knogpoker är för veklingar. På Å-vik spelade vi om pengar. Drömmen var att driva klasskamraterna från hemmet genom att spela av dem allt vad de ägde och hade! Det räckte alltså inte med att förnedra och skada den man spelade emot; hela familjen och gärna övrig släkt skulle också bli lidande. Tyvärr var det ju kutym att alltid dra av minst två nollor på spelskulden vilket innebar att man sällan vann (eller förlorade) mer än en hundring. I och för sig var det ganska mycket pengar i början av 70-talet.
Kommentera

Sv: Våld
mike66: Tack för påminnelsen. Jag hade helt glömt bort knogpoker. Ett spel som gjort för potentiella sadister och vad det ny heter när man gillar att plågas.
Snus i taket och blödande knogar. Det var tider det !
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse: Spelar ni inte knogpoker numera - jag minns att denna form utav våld var oerhört populär då jag gick i skolan. Fanns inget maffigare än att få hacka knogarna av en polare. Dra ett kort - yesss en kung, 13 slag rätt över knogarna. Fanns också en regel som sa att man kunde välja att dra den tjocka kortleken över knogarna - sakta och hårt tills blodvite uppstod.

Det var mer kärleksfullt våld förritiden - då agade man dom man älskade!
Kommentera

Sv: Våld
Jimmy: Tobias Holms agerande i många situationer kan nog kallas feghet. Det kan också kallas ungdomlig vårdslöshet men mot Gage igår gjorde han inget fult. Tack och hej.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Nu märker du på ord istället för att komma med argument. Tobias Holm åkte rakt in i Gage ja. Gage var vid smällen still vriden åt vänster. Holm har ca 2 meter på sig att stanna men saktar inte ens in utan åker rakt på honom och hjälper sedan till med armarna att trycka till honom. Det skulle jag kalla för en pååkning.

Tobias Holms agerande kan innefattas i ordet feghet.

"Tack för ordet!
(Hej svejs!
Nu sticker jag
Snälla svara inte
Jag har inga argumnet)

//Frisco"

Också en form av feghet.
Kommentera

Sv: Våld
SMÅLAND: Jag delar Din uppfattning: Mera våld i hockeyn !

Jag har under flera år försökt påverka bridgeklubben i samma rikting. Bosse är den som har gått längst. Han kastade korten i ansiktet på mig vid vårt förra parti och det kändes fint.

Jag planerar till nästa parti att ta med mig en oöppnad lek med särskilt vassa kanter. Har man tur kan det kanske bli blodvite vilket liksom i hockeyn renderar automatiskt 5 minuters utvisning.

Våld är roligast i verkligheten.
Kommentera

Sv: Våld
SMÅLAND: Ta bort ordet VÅLD och dess innebörd. Satsa hellre på TUFFT och HÅRT. En väl avägd tackling typ den Åkerblom åkte på det tillhör hockeyn. Sedan händer det att tunga hjärnor som råka åka på en sådan propp tar till sina väl vadderade handskar och proppar på den som gav denna tackling, det må vara hänt. Så ska hockeyn vara. Men nej tack till våld alla Nobbe.
Kommentera

Sv: Våld
Jimmy: Rakt in i Gage? Tänk vad som hänt om det blivit en frontalkrock. Inte hade Gage snurrat medsols då inte. Du får en chans till att ändra dig.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Ja lustigt var ordet. Tobias Holm spelar i elitserien men behärskar uppenbarligen ändå inte kunskapen att göra ett "Hockeystopp" och pga den anledningen så har inget val än bara köra rakt in i Gage. Märkligt.
Kommentera

Sv: Våld
Här snackar Nobbe om någon jäkla oskriven lag om håning och att därför förtjänade han detta. För s.... , käftarna går nu för jämnan på spelarna ute på isen och att inte tåla det utan att måsta skada någon. LÅS IN KARLN.
Kommentera

Sv: Våld
Ser att ordet VÅLD är het just nu......men hur skulle hockeymatcherna vara utan lite våld.....jag menar det tillhör ju hockeyn och det ger ju ALLTID lite extra krydda i matcherna..
Jag menar som publik så blir man ju extra tänd när det blir våld i matcherna..
Utan lite våld blir matcherna som sömnpiller för publiken..
Fram med mer våld åt publiken och matcherna blir mer sevärda..
Hockey är ju faktiskt en kampsport där det lätt blir svett och tårar...
Och i det kommande slutspelet hoppas jag på massor av sådant..
Annars så kan man ju göra somdamhockeyn.....införa tacklingsförbud?
Vem skulle då titta på hockey......inte jag iallafall!!!!
Kommentera

Sv: Våld
El Maco: Går man ut med detta uttalande att man skadar en annan spelare med flit så har man inget på en hockeyplan att göra. Bort med skiten bah. Skrämmande läsning och man blir riktigt förbannad när man läser om sånt här.

- Jag gjorde det med mening, förklarade ”Nobbe”. Det är en oskriven lag att man inte hånar sin motståndare när man spelar i ett bättre lag och leder matchen stort. Sundsvallsspelaren hånade mig. Men nu skrattar han inte längre.

Sätt in han på psyket ett par år. Snacka om mindrevärdeskomplex?
Kommentera

Sv: Våld
Jimmy: Det är lustigt hur olika människor ser situationer olika. Tex medan jag ser händelsen mellan Tobias Holm och Gage som ingenting annat än att Gage snurrar ett varv medsols på isen som en naturlig förklaring till att han räddat pucken framför fötterna på Holm och att de två rör varandra. Du tycker att det var en mycket ful pååkning. Jag undrar om vi verkligen sett samma situation. Den matchen jag köpte startade 16.00 igår.
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse: Jag hade bud på att bli kung där, men slutade som vanligt som joker. Trodde jag hade trumf på hand, till skillnad från Göran som har trumf i hand ... Vad gäller bridgeduellen: whist vinner du.
Kommentera

Sv: Våld
El Maco: "Nobbe" är en feg djävel. En riktig GRIS. Och "klipping" hör definitivt INTE hemma i hockeyn. Men om nu Romö gjorde det han beskylldes av "Nobbe" för så är oxå det fördjävligt. Har Romö så djävla dåligt omdöme. Det var inte länge sen han själv var ute i kylan och då var han minsann INTE så kaxig. Att tro sig vara större än man egentligen är straffar sig retroaktivt.

"Den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket"

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse: Jag passar.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Jag håller med Madde. Fattar inte varför de gnälls så mycket på Gage. Han blev påkörd åtskilliga gånger i matchen och till slut lessande även han. Nu blir han avstängd. Löjligt! Om det är någon som ska ha avstängning så är det väl Tobias Holm efter sin mycket fula pååkning. Eneqvist hade väl bara oturen att lägga till den sista droppen som föll över bägaren.

Slagsmålet var snyggt tycker jag. Han visade hur det ska se ut. Smågruffande med handskar på får vi se alldeles för ofta i Sverige. Ser bara löjligt ut.

Matchstraff ska det dock vara, vilket det blev också. Avstängning max 1 match annars är det löjligt men samtidigt så tycks denna discilpinnämnd vara en skara knepiga personer. Så kan Sjögren få 9 matcher för sitt tilltag så kan nog Gage få så många matcher så han tom kan missa en eller ett par i slutspelet. Tur för Gage att han inte slog av klubban sin i ett plexiglas, råkat snubbla på en linjeman eller något liknande, då hade han väl spelat färdigt för säsongen. Men och andra sidan så tillhör han ju Djurgården så han kanske klarar sig. hade han varit en gammal rutinerad spelare med en massa landskamper i bagaget typ MIFs Peter Andersson hade han bara fått 2 minuters utvisning.

Feghet kan omfatta mycket men inte Pär Styf.
Kommentera

Sv: Våld
Trist med våld. Två gamla lagkamrater i Timråtröjan 1999 (även om Micke Romö var ute i kylan i Högslätten om jag minns rätt) stötte på varandra i helgen. Brutalt och troligen rätt onödigt.
Kommentera

Sv: Våld
RoW: Jag ska lägga korten på borden. Som gammal spelare så hade jag ett strikt bridgeperspektiv i det föregående inlägget. Censuren har säkert tillräcklig ruter i sig för att inse detta.
Annars får jag spader.

Alltså : Jag avskyr stötande humor. Det är sangt, jag lovar.
Kommentera

Sv: Våld
Farbror Hasse, mike66: Vad fyndiga ni är. Jag drar mig tillbaka besegrad som vanligt.

Ciao

/ / Frisco
Kommentera

Sv: Våld
Likadant i presentationen.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Du går inte använda taggar vända åt motsatta hållet som denna >. Då försvinner inlägget eller åtminstone texten som du skrev.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Klyktattare ska hålla ihop. Apropå Göran så beror det väl på om han har någe fett på kap(sylen) vid det aktuella tillfället.

Annars så kan vi alltid: www.kanal5.se/fragaolle/
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Alla handlingar som Göran utför är politiska.

Jag tror förvisso inte så mycket på det där ryktet om Anitra. Göran lever nog snarare efter en annan livsfilosofi numera :

Livet är som bridge -
har man inte en bra partner
måste man ha en bra hand själv.
Kommentera

Sv: Våld
matsby: Jag tror Hockeysnack fått fnatt. Vad jag skrev i mitt förra (troligen censurerade) inlägg var i korthet: -Det förklarar hela saken.
Kommentera

Sv: Våld
matsby: O->-
Kommentera

Sv: Våld
Frisco:
Faktum är att karln gör vad som helst för fri sprit :-D
Kommentera

Sv: Våld
mike66: det är ju bara rätt då nån tar insivativet i detr läget..mer av den varan vill jag se!
Kommentera

Sv: Våld
mike66: Jag har aldrig påstått det heller. Skottet i klykan var fint men det har ju inget med feghet att göra. Om tex Göran Persson sätter ett skott i råttan på Systembolagschefen så har väl inte det med politik att göra! Eller det kanske det har? Nu blev jag splittrad.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Det var väl ingen feghet av Styfen att stänka upp en rökare i bortre krysset och avgöra i sudden mot Lulä? Jag tycker att Styfen är en hårding och inte en feging - han står alltid upp för sina lagkamrater om så det skulle vara jordbävning för en dag i ladan.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: elegant är efternamnet!
Kommentera

Sv: Våld
heart: Det såg jag. Snyggt är bara förnamnet.
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: vilket slagskott från honom i förrgår då han avgjorde i sudden...rakt upp i krysset!styfen är styf,jättestyf!
Kommentera

Sv: Våld
Madde: Så du såg inte händelsen alls? Det förklarar ditt dåliga omdöme i denna situation.
Slagsmål är en sak, misshandel (Gage igår) en annan. Feghet (Tex Pär Styf) en tredje.
Tack för ordet.
/ / Frisco
Kommentera

Sv: Våld
Tycho: här kommer ett till länktips..
Kommentera

Sv: Våld
Tycho: ja,han skyllde att han måste skydda sig...därför slog han ned eneqvist..se länktipset..
Kommentera

Sv: Våld
heart: Konstigt... när han äntligen fick lite att visa för flickorna gjorde han en boxningsmatch av det hela så Erica tittade bort... *flin*
Kommentera

Sv: Våld
Frisco: Vilka fula ord du använder! Kom aldrig och tro att jag står på Djurgårdens sida!!

Jag vet inte vad som hände före slagsmålet. Det var endast knytnävarna som flög omkring jag såg och gladdes åt.

Jag är definitivt ingen Leksand-supporter. Jag skulle glatt se dem nere i allsvenskan igen! Det var förmodligen därför jag blev så glad över Gages reaktion.
Kommentera

Sv: Våld
Madde: Ok då förstår jag vad du menar i det fallet. Men jag förstår inte hur du kan tycka att det är rätt att man kommer in som 3:e person i ett slagsmål som Gage gjorde igår. Tidernas överreaktion på Gage och du är nog ganska ensam om att tycka att Gage gjorde rätt och att Gage skulle "mörda masen" igår. Men folk ser olika på händelser och även på ishockey i allmänhet. Jag undrar hur du såg händelsen igår. Troligen bakom ett DIF-cyklop.
Kommentera

217043 · »