1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583009 inlägg · 6215 ämnen

Vändningen?

27902 · » Till forumet


Sv: Vändningen?
Det är nästan nåt religöst över det här med att det ska vända i nästa match. Det bottnar väl i en tro/övertygelse att laget ändå är såpass bra, att det är mest oflyt att det går dåligt just nu. Det är mer än så, det inser alla som kan se det som det är, men jag har svårt att begripa att det finns 11 lag som är så mycket bättre än Timrå i det långa loppet. Det kanske är så, men i så fall är det hårfint och om inställningen är den rätta ska det väl gå att undvika kvalspel i år också.
Kommentera

Sv: Vändningen?
Kom att tänka på kinaschack, när jag kollar i tabellen. En trepoängare mot AIK och spelbordet ligger öppet för en klättring de kommande matcherna, en förlust - ja, det har ju alla skrivit om redan.

Mif har visat att det går att klättra snabbt. Har vi manskap (och supportrar) med visioner nog, för att göra något liknande?
Kommentera

Sv: Vändningen?
Må åskan slå ner i en del andras datorer. Nu lägger jag ner denna sida för i afton, med tron att Timrå spelar "bara" hälften så bra som vissa här inne skriver. Då blir det jordskredsseger i morgon.
Kommentera

Sv: Vändningen?
Jag ser att bobcatsfansen gottar sig åt våran situation. Nu har dom
dessutom chansen att göra som dom gjorde i kvalserien säsongen
när vi gick upp. Det vill säga komma och stödja Linköping för dom
kommer ju snart på besök. Men å andra sidan det är ju det närmaste IFSH kommer elitserien. Nu tar vi gnaget i morgon och
Linköping på torsdag med eller utan bobcats medverkan.
Kommentera

Sv: Vändningen?
Nicke 89: Timrå är och kommer alltid att finnas
på hockey kartan. Det spelar ingen roll vilken
division vi ligger i, hela Sverige vet vilka Timrå
är... frågan är om Sverige vet vilka IFSH är ?!?!

Oden.. Allfadern.
Kommentera

Sv: Vändningen?
Vi får hoppas att du har rätt! Väldigt mycket negativt som skrivs just nu i gästboken, jag också en utav de. Är helt övertygad om att många med mig känner en enorm besvikelse så här långt. Försöka att komma med en vettig analys är svårt, men kan det inte vara så att det gick bra i början var då våran målis var bra. Sedan började han att göra några dåliga matcher och våra backar blev ändå mer osäkra. Finns det ingen trygghet där bak då blir det sämre över hela banan. Vet inte om jag har helt fel, men känslan är den.
Kommentera

Sv: Vändningen?
Timrå IK spelar fortfarande i Elitserien, F.n va bra !.
Hoppas det vänder och vi fär se Elitserien nästa säsong igen.
Kom igen Timrå och däng Gnaget borta !.
Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Vändningen?
Vill bara säga att det gamla Lövenspöket ska vi inte bry oss om på flera år eftersom vi behagar vara kvar i ES men, samma grisspel som dessa praktiserat under lång tid, återfinns hos flera av de s.k. etablerade ES-lagen av idag - MIF är ett utmärkt exempel på detta.
Kommentera

Vändningen?
Imorgon kommer en efterlängtad seger - 4 - 7 till Timrå!
Grundat på resonemanget att nere hos gnaget finns inget "räddförattmisslyclashemma-syndrom" utan man kan spela ut med hela den härliga optimistiska och vägvinnande stil som symboliserar Timrå IK. Vi kan inte, och har heller aldrig kunnat, grisspela och där finns en del förklaringar till det gamla spöket mot Löven.
Kommentera

27902 · »