1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Var är problemet?

1110888 · » Till forumet


Sv: Var är problemet?
Sumpan: Efter att ha läst ditt inlägg så undrar jag vart du själv vill komma, med att skriva inlägget. Att du dömer ut stämningen i E.on Arena med hänvisning till en enda match som du råkar vara närvarnade av, är ju verkligen hållbart. Jag har vart i Globen ca 10 gånger då Djurgården spelat, och stämningen som utlovas av Järnkaminerna, åh det Svenska Rikets Heliga Riddare, uteblev samtliga gångerna i mitt tycke. Anser jag då att jag på allvar kan hävda att det är dåligt drag etc på Djurgårdens hemmamatcher? Näe, verkligen inte anser jag.

Men jag måste säga att er fotbollsklack har en väldigt fin klackkultur inom ishockeyn också. Iaf om en del av det du kallar kultur består av att hata motståndaren mer än älska det egna.

Föresten, ca 1 miljons publikupptag, 13 000 sittplatser, Sveriges mesta mästare inom ishockey - varför så lite folk, så lite engagemang? Och varför, uppriktligen SUGER Djurgårdens IF på hockey?

Antar att du bor i Stockholm, landets bästa skolor i flera nivåer finns dä. Ta chansen, och då menar jag inte bara att skriva riktigt.
Kommentera

Sv: Var är problemet?
Sumpan: "Sen att dessa svin inte har någon lust att göra något när man står 1 meter ifrån dom och frågar vad fan det är frågan om är en annan sak."


Göra något? Som vadå? Att slåss? Nä den biten överlåter vi åt mindre intelligenta varelser.
Kommentera

Sv: Var är problemet?
Sumpan: om det tex var 50 timråiter hos er en kväll och ett gäng betedde sej som svin . finns de då en möjlighet att de var dom som skulle hamna i focus tror du ? klart som fan inte alla djurgårdare är dåliga .. det är det väl ingen som påstått heller .
Kommentera

Sv: Var är problemet?
Sumpan: Norsborg spelar väl i div 3?
Kommentera

Sv: Var är problemet?
Sumpan:
Jaha, typ.
Kommentera

Var är problemet?
Jag tänkte först inte skriva något men känner ett måste när ni vräker skit över oss som va hos er i lördags.
Vart vill ni komma?Att vi bara va en massa fulla huliganer på plats?Visst va många fulla och en del klassas som kategori C.Visst det har ni rätt i.
Men att kalla alla för idioter är ett övertramp.Vad va det då för idioter som stog och skrek och hetsade 5 stycken 17 åringar i våran klack innan vallentuna kom?Står man och hetsar och skriker så får man ta det som kommer.Sen att dessa svin inte har någon lust att göra något när man står 1 meter ifrån dom och frågar vad fan det är frågan om är en annan sak.

Sen måste jag även flika in en annan sak.Ni har en fruktansvärt dålig klackkultur så det är helt otroligt.Hur kan ni skapa så lite drag i en ändå tight arena?

Hur kan ni slå er för bröstet och seja att ni har en så sjuk stämning då jag till och med tror att norsborg i division4 Stockholm har bättre stämning.

Djurgårn tills jag dör
Kommentera

1110888 · »