1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581373 inlägg · 6216 ämnen

Vem är Linkan?

1106339 · » Till forumet


Sv: Vem är Linkan?
Dallas: Zäta kommer till Timrå så fort han bara kan..det vet jag till 100% han vill avsluta sin karriär här. Och Regin kan komma fortare än vi anar.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
wö kalle:

I will tray....

Men det är svårt när det inte går att identifiera vilka som är ens egna????
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Abron:sluta skyll på våra egna..............SLUT
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Agera? Inget kommer hända, kan jag nästan lova.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Timrås kännetecken och varumärke är nedmonterat och bortslängt, alltså aldrig aldrig ge sig, ödmjukhet och stolthet att bära ett stort TIMRÅ på bröstet.....snacka om att sabbat en stolt klubb och det värsta att man gömmer sig, Fega j-la råttor.

Tack som fan TJ och Co.....dags att agera nu eller?
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
zaccodog:

Nja.

Jimmy H har en gedigen kunskap å borde vara den som för talan mot det som jag ser som Timrå Trojkan, den s.k styrelsen.

Jimmy har svagheter men han är en djävul när han vill, å det kan behövas om man vill påverka lednigen, den s.k ledningen för TIK......
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Per HApps:

dö-städa menar du?
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Abron: Den som borde ställa lite tuffa frågor o våga kritisera TIKs upplägg är väl Engström på ST men han vågar väl inte han heller.Grävande journalisik kan behövas nu
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
AndersN:
Vadå avgå?
Dom som har ställt till detta helvete får ta mig faen ta och städa upp i skiten.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
AndersN:

AVGÅ ALLA! ALLTID!
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
zaccodog:

Kan finnas en del i det du påstår.

Ta bara Jimmy H som exempel, han skriver en hyfsad blogg på S/T i kväll efter matchen, rätt tam men ändå.
Sedan försvinner han från barrikaderna, han om någon borde stå här å föra talan.

Jag skall reta Jimmy, han är en del av T.J, vågar fan inte säga sanningen, tyvärr.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Avgå TJ vore väl en ok banderoll till nästa match. Eller kanske vem ska avgå? Eller vi siktar på Allsvenskan! hehe
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Frans Nielsen och Peter Regin har tjejer från Timrå/Sundsvall. Ingen av dom har eller kommer att sommarträna med Timrå. Zäta tränade inte med TIK i somras. Han tränade med Rögle på is. Han har även köpt en kåk i Skåne. Vilka av dessa killar tror ni kommer att någonsin spela med Timrå i framtiden. Ärligt ! Ingen ! Sommaträna med Thord, verkar inte vara någon hit om man är rädd om ljumskarna.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
BlackBay: Det är samma med media när det gäller både giffarna som TIK.Man är rädd att stöta sig med klubbcheferna.Det är helt uppenbart att man inte törs kritísera ställa hårda frågor
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
zaccodog:

Bara att inse nu att det är ett sjunkande skepp!! Spelet för nuvarande är under all kritik. Det ska skrivas kontrakt med 16 spelare eller nåt sånt till nästa år. Många är på väg till andra klubbar. Tror inte Lehtonen, Pyörele, Backlund, Hynning, Andersson och ev Pääjärvi förlänger och det är inte vilka spelare som helst att ersätta. Sen ska man väl förlänga och bygga med RJ och Lotvonen mm till nästa år som knappt håller div 1 klass!!! Ledningen inser inte allvaret vad jag kan se! Vi ska vara topp 4 sa man så stort. Vad ger det för signaler till sponsorerna?? Från att ha varit ett topplag har denna ledning dragit ner laget i skiten och det kommer att bli ett helvete att komma tillbaka! Sedan det laget har presterat de senaste 2 matcherna med oengagerade spelare, så börjar jag tycka att kanske Challe måste bort!!!!

VA FAN ÄR DET FÖR FEL!!??????????
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
Dallas: ¨
Varför finns det ingen som kan kräva lite svar från vår styrelse?
1. Varför tar inte Supperklubben o begär ett möte där vi supportrar kan få svar på våra frågor?
2. Varför är Media så lama att inte dom som trots allt har lite tyngd i ryggen kan ställa ledningen mot väggen?.... har TJ köpt våra lokala tidningar så att dom inte törs ställar djärvare frågar än "-är några värvningar aktuella?"... med tillhörande standardsvar enligt mall 3A "-vi håller koll på marknaden"
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
zaccodog: Vaddå styrelse ? Har du kollat in vilka som sitter i styrelsen. Jävla nickedockor till CE och TJ. Jag mår illa ! Kolla deras CV, inte en jävel med Timråhjärta. Dom vill bara synas och springa på matcherna med TIK Kavaj.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
BlackBay: Jag håller med föregående talare.Supporterklubben på hemmaplan
borde ju göra nåt,tex kräva att man lägger korten på bordet,alla kort!!
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
wö kalle:

Många i BLÅ fattade inte att han hamnade i Timrå, men man var dj,, glad över att han hamnade där, här .....

Så det kan vara, Timrå har ingen sportchef, sorry gay´s.
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
winstonoboogie:
Jag tycker vi har en oerhört feg supporterklubb... hade det varit lite stake i dom hade dom på något sätt visat sitt missnöje med ledningen.... ett bra ex vore en banderoll med tydligt budskap vad vi supportrar tycker, något som vilken annan supporterklubb som helst hade gjort för längesen... men här törs dom inte ens kräva en muntlig förklaring av herr TJ o co varför ledningen vägrar göra nåt åt situationen trots uppenbar kris......... bruna tungor i supporterklubben var ordet...
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
winstonoboogie: hadde äran att sitta bredvid nubben när han var här.gick det dåligt för TIK började han att ringa agenter överallt;var han riktikt förbannad sprang han ner till båset eller omklädningsrummet o skällde ut både spelare o tränare.Det kallar jag engemang.Nuvarande sk Sportchefer går bara omkring o glänser.Ser dom aldrig förbannade när det går dåligt.Nån i styrelsen borde ta bladet från munnen o väga säga vad som pågår,eller år dom för rädda att tappa Stjärnglansen runt TJ
Kommentera

Sv: Vem är Linkan?
wö kalle:
Jag mår dåligt av att dissa men jag är glad att detta forum tillåter mig att skriva av mig min frustration!!!Och här kommer det, I en klubb som jag förstått skall ta sm guld, hur kan tränaren få fortsatt förtroende när laget är på väg mot kvalserien ??? Sportcheferna, Vilka??? Jag har då inte sett någon sportchef, menar man han som "tittar på spelare" ? När händer det något i föreningen? eller är det som en polare sade att förmodligen har TIK spekulerat i aktier och dessa pengar har försvunnit under hösten!

Skit i vilket, om inte TIK agerar omgående så kommer vi snart att få vänta 18 år till !!!
Kommentera

Vem är Linkan?
Vem är linkan??????En liten fråga från en liten kille som inte MÅR så jätte BRA just NU.RÖD eller blå.????????????????UPP eller ner.????????visa vad du vill NU.
Kommentera

1106339 · »