1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581985 inlägg · 6215 ämnen

VF-TIK

249167 · » Till forumet


Sv: VF-TIK
Ja vad säger man? Superlativerna räcker inte till längre. Oavsett hur det går i fortsättningen är detta lag bäst. That's it.

Hade idag förmånen att se detta fantastiska gäng live. Utöver det har jag fått ansikten på en rad av bg:ns mest framstående profiler.
Jag har inhandlat en t-shirt av Smokey, pratat med Gud och Pettsson, vandrat genom Göteborgs svinkalla snålblåst med en El Maco endast iförd en t-shirt på överkroppen, jag har sett Nyllet heja som en besatt och flyktigt träffat Madde och Jimmy.
Plus en hel drös andra klassiker som jag tyvärr inte vet nicket på.

Fan va kult!

Tack ska ni ha allihopa för en fantastisk dag.

Timrå rockar alltid alltid fetast!
Kommentera

Sv: VF-TIK
Vad som än händer i fortsättningen..Timrås lag har visat vad ett riktigt sporthjärta kan åstadkomma ..När det gäller Timrå IK årgång 2002/2003 förefaller ingenting vara omöjligt..

Killarna i laget och tränarna och klubbens ledning kan oavsett fortsättningen av finalspelet vara väldigt stolta över sina prestationer..
Ni har visat vad idrott går ut på: Att kämpa och göra sitt bästa i alla lägen.. och det är väldigt skönt att se...
Kommentera

Sv: VF-TIK
Det är ett väldigt tjat om att Frölunda bara skulle ha medgångssupportrar och att publiken i Scandinavium är pinsamt tyst... Kan hålla med om att i tisdags var det katastrof, men det är inte lätt att hålla i gång om spelet är direkt sövande... Likadant i inledningen på matchen idag... Men när det väl började hända saker är publiken med och stöttar Frölunda med ett mäktigt tryck, även när de inte spelar lysande... Har varit uppe i Timrå och sett en semifinalmatch, måste säga att samma mönster går igen där - publiken är tämligen tyst när spelet inte är något vidare - så är det väl för övrigt i alla arenor...

Dock kan jag hålla med om att Timrå har en mycket bättre klack, Frölundas är pinsamt dålig... Men å andra sidan har Frölunda den i övrigt klart bästa publiken i serien som t ex Aftonbladet antyder!!! Så det är frågan om vad som är bäst publik, bäst klack - eller bäst publik i övrigt. Första kategorin vinner Timrå och den andra Frölunda...

Sedan kan jag bara hålla med alla om att Stockholmsfixeringen inom media är mycket irriterande!!!

Ser för övrigt fram emot en ny match i Frölundaborg (där blir det tryck - jag lovar!!!) och ännu en match i Timrå Isstadion (hoppas att det blir ett härligt tryck där med!!!)... Måste passa på och gratulera er till en härlig arbetsseger idag... Alla spelarna ger allt och har ett undrebart hjärta - till skillnad från vad mina frölundaiter gör... Men... De kommande matcherna blir stenhårda... Frölunda förlorar inte ännu en match hemma på raken...
Kommentera

Sv: VF-TIK
Red Rocker: Ska jag vara ärlig så har jag en gammal Leksandströjja någon stans också! så jag är med och kör den där ritualen med dig före en match nästa år ;))
Kommentera

Sv: VF-TIK
tellus: fan om laget skulle gå till final skulle de inte kunna sända matchen man mår ju dåligt!! men skit samma!! vi är ju bäst ändå
älska Timrå ik
Kommentera

Sv: VF-TIK
tellus: ja Frölunda publiken är verkligen en medgångspublik. Dock väldigt mäktigt när det väl är tryck där.
Frölunda *bam* *bam* *bam*

Tråkigt för dom som inte har canal+ kanske att 4an inte sänder, men jag ser hellre på C+. Niklas Holmgren och grabbarna på C+ är way mycket bättre än Robert Pärlskog. Dessutom är det bättre bild på Canal+.
Kommentera

Sv: VF-TIK
tellus: det skall stå tysta......
Kommentera

Sv: VF-TIK
irre: Tack Timtå ik för denna vinst att man två matcher kan tåsta 24000 göteborgare i full arena (det kanske var ca: 350 st som höll på tik)Tack TIK FORZA TIMRÅ IK..Det tragiska också är att man på måndag skall visa fbk-dif igen hallå....
Kommentera

Sv: VF-TIK
Bergius: helt klart halvar gör en mycket bra match i boxplay mycket kul för honom det behöver han och laget ger ännu en trygghet i backspelet !!
Kommentera

Sv: VF-TIK
En stor eloge till alla Tik:are som fanns på plats. Ni hördes mycket bra i TV!
Härligt jobbat.
Kommentera

Sv: VF-TIK
irre: Glömde att nämna David Halvardsson som gör en mycket bra insats i boxplay räddar oss fler gånger när Frölunda hade 5 mot 3 spel. Mycket kul för Halvard och hela laget.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Ja det är nästan så man blir tårögd.. asså alla gjorde en kanon match idag rakt igenom. att vinna i frölunda igen 12000 åskådare+ ett hundra tikare och hela medelpad framför Tv:n och vi vinner över dem i sudden! Kalle Koskinen o Raja vikka killar som bara kommer o smäller dit puckarna..det är så jävla skönt! inte för att ta ut något i förskott men ett litet mentalt övertag de har vi ju..
//Timrå Ik
erica
Kommentera

Sv: VF-TIK
Vilken underbar seger. Uträknade Timrå har gjort det igen. Robert Carlsson vilken kille, jobbar och sliter i varje match, varje byte. Och Christian Söderström, han har verkligen lyft sig i slutspelet. Ja hela laget är helt otroligt. Behåller lugnet och väntar på chanserna.

Rata rata ra

Repris på måndag i frölundaborg?
Kommentera

Sv: VF-TIK
Zigge: Fast jag gillar Zlatopramen bättre, även om det tar en halvtimme innan de lyckas fylla glaset på krogen eftersom det skummar så förbaskat.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Tror jag tar o firar lallar-segern på Lule-vis, dvs me en Staropramen!! SKÅL, o Hejja TIK!!
TIK-FBK i Final, vem trodde väl det??
DRICK INTE VATTNET! Drick Staro!! Elr Zeunertz!
Kommentera

Sv: VF-TIK
rokla: I mina ögon finns det bara ett lag - LHF. Även om TIK är mitt andralag så kommer det aldrig någonsin att komma i närheten av vad jag känner för LHF. Kanske är det den enda kärlek som på allvar varar för evigt, tills döden skiljer oss åt.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Jaha är det dags för bekännelser jag har faktiskt en, en...................Leksands tröja hemma, längst ner i lådan ligger den kanske jag ska bränna den i någon ritual i framtiden...=)
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: ANDRALAG ?? är du inte riktigt klok?? det finns bara ett lag i universum TIMRÅ IK naturligtvis (mer vin till folket) :-)
Kommentera

Sv: VF-TIK
Zigge: TIK är faktiskt mitt andralag på riktigt. Och ja, Sundsvallstiden skadade mig allvarligt - jag har till och med en TIK-tröja som jag fick av mina omdömeslösa kollegor längst in i garderoben, fast jag har hittills aldrig använt den. Om jag ändå ska komma med en massa bekännelser kan jag berätta att jag har en DIF-tröja också, och den fick jag när jag skulle flytta från Stockholm. Tydligen är det kul att ge mig motståndarlagssouvenirer eftersom jag är en så fanatisk luling.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Red Rocker: Inte jag heller.....han sitter hårt!!!
Kommentera

Sv: VF-TIK
SMÅLAND: Näääe jag tror inte han får sparken oavsett hur det slutar
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Jag trodde det BARA var Savage som blev Heders-lallare, är även Du en smyg-timråit?? Jaja, så många städer Du bott o jobbat i, så är det väl fulla garderoben me halsdukar... ;-D
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Kanske testa HV:s konsept, ut och åka buss innan match , så det blir som en bortamatch , kanske åka ned och se Brynäs torska i kvalserien!!
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Jag håller med dig.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Hälge: Hemmatrycket kan ändå vara lite jobbigt. Spelarna vill så gärna visa hemmapubliken vad de går för, och ibland skiter det sig helt. Matchen i torsdags var TIK:s i särklass sämsta match under slutspelet.
Kommentera

Sv: VF-TIK
SMÅLAND: Vore ganska coolt om han får sparken efter TIK slagit ut VF ur slutspelet!
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Inte en chans TRYCKET ligger fortfarande på Indians hela Göteborg kräver GULD !!!!
Kommentera

Sv: VF-TIK
Massiv TIK-attack! Massiv USA-attack! Ser bra ut, det här...
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: absolut, helt rätt att de sa det. MEN.....såg du hela sändningen å inte bara 5 minuter efter slutsignalen så hörde du säkert oxå att de sa att pressen FORTFARANDE ligger på VF. Å konstigt vore väl annars. Frölunda har en omsättning på mer än dubbla jämfört med Timrå. Man har spelarlöner på mer än det dubbla jämfört med Timrå. Man har satsat rejält för att spela hem SM guldet till Götet. Timrå däremot satsade på att hålla sig kvar utan kvalspel......face the true young man...
Kommentera

Sv: VF-TIK
Red Rocker: Evensson en pajas?Får han kicken på onsdag när Timrå sparkat ut Frölunda i Timrå Islada?
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Ja att vi var bra och att ni var dålig det är vad som krävs för att vi ska ha en chans
Kommentera

Sv: VF-TIK
Red Rocker: Jasså, missade det. Och varför skulle Conny ha en bortförklaring??det e vell bara att erkänna att vi inte var bättre idag, och att kanske 99 procent av våra spelare inte gav allt
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frasse: Det sa ju till och med kommentatorerna...ingen vågar dömma ut Timrå längre...så vips..har ni fått lite press på er att stå upp för förväntningarna
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Så kan det givetvis vara, men än har jag inte hört att våran hemmapublik buat/busvisslat åt våra spelare. Något enstaka rop eller vissling har jag hört, men inte mer.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Red Rocker: ....eller hur många vi nu är!?!?
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Ja med 11000 vilda TIK fans skulle det bli ett djävla tryck.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Ja vi är jätteglada,och stolta att vara TIK:are.Med två ,två i matcher är det bara löjligt att påstå att Timrå skulle ha den största pressen på sej, om man tänker på den enorma uppskrivning som Frölunda har haft, sm guldet har ju vikits redan och nu är det ytterst ovisst,man kan ju faktiskt åka ur redan i semin.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Grattis till final platsen det var ju det jag sa(att ni skulle ta er till final).

I intervjun på SVT så skrattade bara Evensson åt förlusten, ingen bortförklaring alltså.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Jag upprepar: men snälla lilla du.....Nu var det fortfarande inte det vi snackade om. Vi pratar fortfarande Favorittrycket i matchserien Frölunda - Timrå. Å där får du nog inse att trycket fortfarande ligger på VF...
Kommentera

Sv: VF-TIK
Red Rocker: ja du, hade ni lika många fans på eran hemmaplan som ni har här på hockeyligan, kanske ni kan få till lite tryck i den hallen.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Hälge: En hemmapublik är faktiskt ofta krävande, inte minst i slutspel. Då kan det vara lättare att spela på bortais där publiken inte visar sitt missnöje så fort någon spelare råkar tabba sig lite. Jag hoppas att bortafavören håller i sig.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frasse: Ja, men favorittrycket är ju bullshit. Vi kanske hade det innan, men nu i semi så har ju Färjestad favorittrycket, för de har spelat så himla bra de senaste matcherna
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: TIK hela Sveriges lag(vi har tagit över det från Leksand).

Det är en vansinnig trafik här på HS just nu, rekord ??
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Då får man gratulera då, så här i förskott.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Lulekickan: Det verkar nästan som så. Hoppas givetvis på en bortaseger till på måndag för att sen kunna avgöra hemma på onsdag.
Kommentera

Sv: VF-TIK
willysson: Som sagt..ni kanske inte ska börja att överskatta erat lag. För tror ni på allvar att Frölunda e ute i leken har ni helt fel. Vi kommer att kämpa med allt vi har och palla trycket. och vi kommer defenitivt att gå vidare och möta Färjestad i en final.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: men snälla lilla du. Nu var det inte DET vi pratade om. Jag har inte sagt ett SKIT om Frölundas spel idag. Hallå, vi snackade favorittryck här...
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: Fan vad dåligt att dom var så usla då. Underprestera i en semi på hemmaplan....bådar gott.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Hälge: Jag tror nästan att det är en fördel att ha fler matcher på bortais i den här semin, vilket jag sa till Tycho i torsdags när han var lite ledsen över att TIK förlorade. Hemmapubliken kanske inte hjälper alla gånger, är den alltför krävande kanske den till och med stjälper. Alltså grejar ni det här.
Kommentera

Sv: VF-TIK
Frölunda85: det för stå för dig det...
Kommentera

249167 · »